Smrčanje
https://buylasixshop.com/ – Lasix
http://buyneurontine.com/ – neurontin
Ja,jaz imam tudi napotnico za klinični za motnje spanja. Sploh vedla nisem,dokler se nisem posnela enkrat na aplikaciji,ker sama živim,in sem poslušala zjutraj,mene je skor kap. Moj rezultat je bil ‘heavy snorrer’. Zato,ker pa tudi letos odpravljam svojo težavo ker močim posteljo od rojstva,me je zdravnica dala še na pregled motnje spanja. Na vrsti sme šele junija 2024. Pa imam pod ‘hitro’. Pač to so čari našega zdravtsva. Je pa v Ljubljani samoplačniški center za motnje spanja,baje so odlični,ampak glede na to da si bom mogla plačat gastro sama pa še proktološko zdravilo-tega ne mislim plačevat. Bom pač počakala do junija 2024.
KDO SMO
Rednamay, 09.04.2023 ob 23:30
Ja,jaz imam tudi napotnico za klinični za motnje spanja. Sploh vedla nisem,dokler se nisem posnela enkrat na aplikaciji,ker sama živim,in sem poslušala zjutraj,mene je skor kap. Moj rezultat je bil ‘heavy snorrer’. Zato,ker pa tudi letos odpravljam svojo težavo ker močim posteljo od rojstva,me je zdravnica dala še na pregled motnje spanja. Na vrsti sme šele junija 2024. Pa imam pod ‘hitro’. Pač to so čari našega zdravtsva. Je pa v Ljubljani samoplačniški center za motnje spanja,baje so odlični,ampak glede na to da si bom mogla plačat gastro sama pa še proktološko zdravilo-tega ne mislim plačevat. Bom pač počakala do junija 2024.
KDO SMO
Katero aplikacijo pa si uporabila?
Apart proti apneji = motnji spanja in odpravi smrčanja se imenuje CPAP in se dobi z naročilnico za Pulmodato v bolnišnici Golnik. Lahko pa ga dobiš tudi na e-mail naslovu: novakdrugi@gmail.com. Jani se tam.
Srčanje se odpravlja tudi z laserskim posegom zategovanj sluzničnega tkiva z laserskim posegom Fotona Nighlase – to izvajajo estetski kirurgi. Dodatni podrobni opisi in cweniki so na njihovih spletnih straneh.
Do smrčanja pride zaradi povešenih tkiv mehkega neba s starostjo, pomanjkanja kolagena, zožajo se dihalne poti v predelu orofarinksa, zato nastošpi resonančno plapolanje teh povešenih tkiv in posledično smrčanje.
Postopek deluje na principu erbijevega laserja, ki v mehkih tkivih sproži tvorbo novega kolagena, kar povzroči zategovanje mehkega neba in okoliških tkiv. Posledica je dvig mehkega neba in zategnitev orofarinksa, zaradi česar postanejo dihalne poti bolj prehodne in smrčanje izgine.