Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style smrdece noge

smrdece noge

Full se potim pa mi nic ne pomaga prosim, svetujete mi ker me to zelo moti.

jz si noge vsakič umivam z mrzlo vodo in dobro obrišem, nato si jih namažem s kremo. Proti smrdečim nogam pa pomagajo bombažne nogavice in ne sintetične, se manj potiš.

Živjo, če začnemo pri koreninah problema, velja: usnjeni čevlji (in ne iz umetnega usnja, ali kaj podobnega), bombažne nogavice (tudi tanke, podobne najlonkam, se da dobiti bombažne) ali iz drugih naravnih materialov. Čevljev ne nosit dva dni zapored, menjati, vmes naj se pa zračijo in sušijo. Kar se pa simptommatskega lajšanja tiče, pa: kakšen puder za noge (npr. T for Toes od Lusha, Oolygist od Lusha, tudi v DMih imajo neke pudre za noge, lahko pa tudi navaden otroški puder) nanesti pred obuvanjem nogavic, obstajajo tudi deodorant spreji v ta namen, ko se zvečer sezuješ, lahko nekaj tega pudra nasuješ tudi v čevlje. Odvisno od dela (če to omogoča), se je pametno v službi preobuti v kaj bolj zračnega in nogam prijaznega (kaki natikači), če pa ne gre, pa vsaj vsake toliko časa čevlje sezuti in malo pomigati s prsti in jih tako prezračiti.
Upam, da bo kaj pomagalo, LP

Meni pomaga krema Lidera, mislim da je od Ilirije. Noge namažeš pribl. na 5 dni. LP G.

LP

Kje se dobi zelo tanke bombažne nogavičke?

Hvala
Tanja

New Report

Close