smrdi že po celi Italiji in upam, da tudi drugod
Vse skupaj res SMRDI DO NEBES. Danes zjutraj sem na eno od fb strani o KORONA VIRUSU postavila čisto normalno vprašanje in sicer KOLIKO LJUDI JE V SEZONI 2018/2019 IN 2019/2020 umrlo za navadno gripo pri nas in v sosednjih državah, saj o tej nihče več ne poroča, ker je vse samo CORONA in basta. In bila sem dobesedno NAPIZDENA od dveh komentatork, ki sta utegniki komentirat, saj je bilo moje vprašanje takoj tudi izbrisano.
Odgovora pa sta bila podobna, kot da odgovarja ena in ista oseba iz dveh različnih profilov.
Ena je odgovorila; daj ne bluzi A….a
Druga pa; A….a nehaj s takimi butastimi vprašanji, ker je stvar preveč resna.
No potem pa se mi je že moderator usral na profil, češ da je omenjena vsebina neprimerna, zato so jo izbrisali.
In kam potem pridemo, če so nas zaprli v hišni pripor, kjer nam za enkrat hrane in sekret papirja še ne manjka, ampak, nam, zaradi zelo SATANSKIH STRICEV IZ OZADJA, očitno sledi tudi to, saj je v končni fazi to njihov namen, hkrati pa jih moti tudi krščanska populacija, zato so nam v okviru KAO ENE BOLEZNI zaprli cerkve in nam sploh prepovedali druženje med najbolj družabnim praznikom ki je VELIKA NOČ.
Me pa zanima, kolk dolgo bo trajal ta naš hišni zapor, ker bo treba kmalu na dopust in dvomim, da se bodo poslanske ritke in ostale v Evropi, zadovoljile z domačimi napihljivimi bazeni, pa še tisto bi v DUHU TE ZLAGANE RESNICE nujno morali prepovedati.
Enkrat bo vse prišlo na dan in itak namigujejo na maj ali junij. Takrat bomo že vsi brouk, kar ne očitno njihov namen in ta plan bo dosežen vsaj 3/4 od zastavljenega.
Tu imate še en dokaz, da se bodo stvari odkrile, kako pravzaprav stojijo.
Za Italijo je bilo pa že cca 40 let nazaj napovedano, da jo čakajo zelo težki časi, da bo postala ZAPRTA DRŽAVA, S KOMUNISTIČNO DIKTATURO IN MUSLIMANSKIM PREBIVALSTVOM, kjer bo krščanska vera totalno prepovedana in zelo preganjana. Pa si mislite kar hočete.
https://www.siroki-online.com/vijesti/la{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}BEne-vijesti-o-smrti-u-italiji-izjavili-da-je-umrlo-627,-a-istina-je-da-je-umrlo-12-osoba
Avtorica, meni ni jasno kako to, da še vedno ne moreš dojeti razlike med koronavirusom in hantavirusom (virusi, ki povzročajo hatavirusni pljučni sindrom), ker ima enake simptome, enako poteka tudi zdravljenje (vse od ventilatorjev, do umetnega dihanja in čiščenje krvi), najverjetneje je tudi minulost enaka. 36 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
Seveda, če so našli ustrezna zdravila, ki vsaj delno pomagajo, se lahko ta procent zmanjša. Sem pa opazila, da se je usodno končala za 16-letnico, katere test je bil sprva celo večkrat negativen (prej zdrava).
Ha, ha, komunistična diktatura z muslimanskim prebivalstvom. Tale tvoja primerjava je podobna kot, da bi ateisti izvolili svojega papeža. Dobro, saj nič ne kapiraš!
Sicer pa si verna kot praviš. Vseeno je katere veroizpovedi si. Verjetno se kot taka že zelo veseliš ob misli, da lahko kmalu srečaš svojega “gospoda”.
Nam drugim, ki nas ta “gospoda” ne zadeva se ne mudi umreti.
Plus tega je zate hišni pripor brez smisla. Potreben je strogo zaprt oddelek v norišnici.
Ha, ha, komunistična diktatura z muslimanskim prebivalstvom. Tale tvoja primerjava je podobna kot, da bi ateisti izvolili svojega papeža. Dobro, saj nič ne kapiraš!
Sicer pa si verna kot praviš. Vseeno je katere veroizpovedi si. Verjetno se kot taka že zelo veseliš ob misli, da lahko kmalu srečaš svojega “gospoda”.
Nam drugim, ki nas ta “gospoda” ne zadeva se ne mudi umreti.
Plus tega je zate hišni pripor brez smisla. Potreben je strogo zaprt oddelek v norišnici.
[/quote]
In kako veš, da se ssmeji ravno meni in ne mogoče celo tebi?
Jaz nimam tapravega razloga za pristat v norišnici. Moja firma ni zaprta, ker je nimam. Če se okužbe RES ZELO dogajajo, nisem živčna, ker itak ne hodim v službo. Tudi ko boste po odkritju kakršne koli resnice že, začeli iskat delo tam, kjer ste ga morali pred tem zaključit, meni tega ne bo treba. In tudi ni se mi treba vprašat, kdo in zakaj bo prvi pristal v norišnici.
In kako veš, da se ssmeji ravno meni in ne mogoče celo tebi?
Jaz nimam tapravega razloga za pristat v norišnici. Moja firma ni zaprta, ker je nimam. Če se okužbe RES ZELO dogajajo, nisem živčna, ker itak ne hodim v službo. Tudi ko boste po odkritju kakršne koli resnice že, začeli iskat delo tam, kjer ste ga morali pred tem zaključit, meni tega ne bo treba. In tudi ni se mi treba vprašat, kdo in zakaj bo prvi pristal v norišnici.
[/quote]
A, parazitka torej!Se mi je kar dozdevalo.