smrdi
luna:
če greš ti v gostilno, pa se tam kadi, bojo tut teb cote smrdele…….. če se pa ne kadi, potem ti bojo pa cote smrdele po pohanju, ker boš po možnosti zraven kuhinje sedela……… tko al drugač se ne moreš pred tem zavarovat! sicer pa: saj ne nosiš istih cot celi mesec!
LP
Remedy
Će ji pa cote ne bodo smrdele po pohanju ji pa bodo sigurno po plesnivem.
vse kadilce je treba po mojem pobit, ker so zadrogiranci in zatorej psihični bolniki največji problem pa je ta , da se tega sploh ne zavedajo.
jaz teh problemom nimam ker živim v svoji hiši, je pa zakon idiotski, ker ne prepoveduje kajenja v skupnih prostorih v bloku. jest bi hodnik polil z bencinom pa blok zažgal pol pa bi rekel da so ga zažgali mulci,ki so kadili.
sam prej bi si stanovanje zavaroval. al pa bi se vsak dan posral na hodnik zanalašč pa nej pucajo pa vohajo drek. ha ha
svetilnikk
… ti si tak biser!!! Pa ti sploh nisi za vsak dan!! samo za ob nedeljah in praznikih. A se sploh zavedaš svoje genialnosti??!! Pa take ideje bi jst na tvojem mestu za mastne denarce prodajal!!! …… polil z bencinom! tko briljantne ideje pa že dolgo ne!!! A sem lahko tvoj prijatelj??? ….. ampak verjetno ne, ker kadim….. me boš ubil, a ne? Jao, mili bog!!! ….Evolucija je ponovno skrenila s poti…….
LP
Remedy
Oprosti, Sasha, ampak meni se ti zdiš zoprna baba. Meni osebno je veliko lepši pogled na doječo mamico, kot pa na zakajeno smrkljo s čikom v ustih. Če si že kdaj sama dojila, potem veš. da ni potrebno za to opravilo naslanjati jošk na mizo. Se da čisto diskretno opraviti. In če te moti pogled na dojenčka, ki pije iz prsi, ali te razkazovanje jošk raznih pevk in drugih medijskih “zvezd” na nastopih in na plakatih tudi kaj moti? Najbrž ne, posebno če se zraven na plakatu vidijo še našminkana usta s cigareto…
Med mojimi prijateljicami so tudi take, ki kadijo. Vendar nikoli dojenčku v nos, vedno tudi vprašajo navzoče, če smejo prižgati. Poznamo torej tudi olikane kadilke (in kadilce).
Enkrat si poglej od blizu, kako zgleda umiranje za rakom na pljučih (na katerega kajenje dokazano vpliva). Če imaš v prsih kaj drugega kot kamen, se boš zamislila nad svojimi besedami. In s teboj vsi ostali, ki menite, da smete biti brezobzirni, ko gre za kajenje.
če smo že ravno pri gostilniških storitvah…… v vsaki gostilni je plac za kadilce in plac za nekadilce. Če to ni poštimano tako kot mora bit, potem ITAK, da bo dim iz ene strani ugajal na drugo. V tem primeru, dragi nekadilci imate dve možnosti: ali pokličete inšpekcijo, naj stvari uredi, ali pa enostavno ne hodite več v to gostilno, ker vam pač tam zrak ne ustreza…….
Leyla: če smo pa že ravno pri umiranju…….. mi bomo umrli od raka na pljučih, ti boš pa umrla zdrava… kakorkoli že…. pusti, naj vsak dela kar hoče…..
se pa strinjam s tabo glede uvidevnosti ( mislim, da sem že prej napisal: če so okoli vas nekultivirani ljudje, potem ne obtoževat za to cigaretov, ampak tiste ljudi…..)
LP
Remedy
Sorry, tudi jaz sem kadilka, pa tud otroka mam in mi ni všeč, kako udarjate po kadilcih, ker mi smo tud ljudje !!! In ne morete kar tako posplopševat stvari in žalit vse ljudi ki kadijo kar podolgem in počez !!!
Remedy, ne mislim, da ne bom umrla. Vendar upam in želim, da ne bi umrla za posledicami raka na pljučih.
Lejla:
ok, ne boš umrla zarad raka na pljučih …… boš pa zaradi raka na ščitnici, ker vsak dan hodiš v službo peš in sama o sebi misliš, da živiš zdravo, v bistu pa vdihneš tolk avtomobilske svinarije, da je kr groza…….. ( ne vem, če zarad tega dobiš ravno rak na ščitnici….. to sem rekel kar tko, sigurno je pa kaj drugega……..:)))
Bistvo: dans ljudje tolk svinjarije vdihnemo, pojemo in spijemo, da se en al pa dva cigareta na dan sploh ne poznata…….. Stegnili se bomo pa tko al tko vsi……..
:))) Lejla, ne preveč osebno vzet prej napisanega…….. sej samo debatiramo, a ne? Če bi se hotel kregat, bi zdele poklical svojo bivšo :))))
Ampak: tko kot sem že prej napisal, ni vsak bedak tudi kadilec in ni vsak kadilec avtomatsko bedak…….
LP
Remedy
remedy, z lepim se tolažiš.
Na temo kajenja pa mene nekaj strašno moti:
– gremo z otrokoma drsat, vmes na čaj – tam noter je zakajeno, da smrdimo ko prasci
– gremo z otrokoma plavat, potem na sok in se ohladit – spet vse zakajeno, smrdimo ko prasci
– …
Zakaj vendar ne prepovejo kajenja v lokalih na športnih objektih?
To niso navadne gostilne, tja nekadilci itak ne zahajamo, sploh z otroki ne. Če pa se hočeš po neki športni aktivnosti za kratek čas vsest in zadihat, posebej zaradi otrok, pa te takoj nakadijo in vse, kar si za telo naredil koristnega, spet pokvariš.
Tu me pa nekulturno vsiljevanje kadilcev moti! Drugje ne, saj sami vedo, kaj počenjajo.
Pa brez zamere, kadilci! Saj so tudi med vami fejst ljudje!
kadilci so psihični bolniki -prisilno zdravljenje pod nujno za te odvisnike.
Remedy, sem šla še mal pogledat tle gor in vidim, da si še pripravljen na komentarje. Seveda ne bom vzela tvojih izjav osebno, ampak mislim, da me nisi razumel. Vem, da ne živimo v sterilnem okolju; to, kar me moti, je neobzirnost kadilcev, ki je lepo razvidna tudi iz nekaterih odgovorov na tej strani. Povedala sem že, da tudi nekateri moji prijatelji kadijo in me to ne moti, ker znajo biti obzirni.
Razlog, da ti še enkrat odgovarjam, pa je v tem, da me je kar malo prizadelo tvoje površno razmišljanje o bolezni in umiranju. Očitno si še mlad in zdrav. Tudi jaz sem še zdrava, čeprav ne več mlada, a sem imela že večkrat priložnost spoznati, kako je, ko nekdo resno zboli in prezgodaj umre. Ni vseeno, ali za svoje zdravje skrbiš ali ne in ni vseeno, kdaj in na kakšen način se “stegneš”. Ne mislim, da samo kadilci umirajo (pre)mladi – pa vendar je tudi kajenje eden od vzrokov za prezgodnjo in mučno smrt. Zdaj bom nehala težiti, a morala sem stresti ven, kako so nekatere stvari resne in se jih ne da jemati “z levo roko”. Lep teden ti želim!
Se podpišem pod Sashin post.WTF ima mater z dojenčkom sploh za početi v lokalu????Fuul je lepo gledat eno,ki doji v lokalu,zraven se pa še usaja.Vsak kadi svoj life,če pa kakšni “svetniški”materi ni prav se lahko stran obrne.Tudi sama kadim in imam otroka,pa mi še niti enkrat v življenju ni prišlo na pamet,da bi šla s hčerko v lokal.Če imam varstvo grem na kavo,če ga pa nimam,sem DOMA.Sicer je pa to vse skupaj že 1000x obdelana tema in itak “brezmadežni kadilci”zmagajo.Naj prvi vrže kamen tisti,ki je brez greha!!!!
Nisem nikakor mislil stvari poenostavit. Se tudi zavedam rizika kajenja in vem, da je vsaj 1000 bolj pametnih stvari za počet, kot pa imeti cigaret v roki.. itak. Ampak….. ravno prejšnji teden se je od mojga kolega brat v gostilni sesedel – mrtev na mestu ; športnik – smučar; nekadilec, ne-pivec, kondicije tolk, da bi se lahko vsi na tem forumu skrili pred njim (vsaj predvidevam)- nekak tko kot tista reklama z Duracellovimi zajčki, star je bil 22. Odpoved srca. Pred tem se je že kar nekaj mojih kolegov ubilo v prometnih nesrečah (4. –> 3. na motorju, 1. v avtu; VSI nekadilci). Tko da upam, da razumeš, da življenja nikakor ne jemljem kot nekaj samoumevnega, ampak se mi pa zdi, da pa bolj kot se “čuvaš”, prej jih boš “fasal” …… pa ne me narobe razumet! NIKAKOR ni to izgovor za neodgovorna dejanja, ampak pretiravat z zdravim življenjem pa tut ni treba…….. kdo ve….. mogoče ti bo kdaj žal :)) (mogoče ne zaradi kajenja, ampak zaradi česa drugega……..)
S spoštovanjem,
Remedy
. je odgovoril :
…. o psihičnih bolnikih bi se dalo v tvojem primeru še marsikaj povedat……
Ojla REMEDY ! Ni kaj več za dodat, se 100% pridružim tvojemu odgovoru !!!
Ps: mislim da je tud povedala svoj point !!! Bravo
čao
Pošlji oblikovano (12-12-04 23:29)
OK, meni grejo kadilci na splosno ne grejo na zivce, ce so dost tolerantni. Pac ne hodim v lokale, ker sovrazim se 3 dni imeti cigaretni vonj na sebi.
Mi gre pa na zivce, da kadijo na hodniku v hisi, ker recimo ko susim oprano perilo (v svojem stanovanju, a dim pride noter), se navzame vonja in vedno smrdim po cigaretih. Oni nocejo kaditi v svojih stanovanjih, da ne bo smrdelo/ker zena ali moz ne pusti/so otroci doma. Zakaj ne pomislijo, da jaz tudi nocem da mi stanovanje in obleke vedno smrdijo po cigaretih zaradi njihovega cigaretnega dima?
Lejla oprosti ampak če grem v lokal za kadilce prav gotovo ne bom vseh v lokalu vprašala, če lahko prižgem in če jih mogoče moti.
Mogoče se ti zdim zoprna ampak meni so še bolj zoprni ljudje, ki me posiljijejo s svojimi mnenji, pametujejo o posledicah in mi ne pustijo v miru živet. Tudi jaz sem obzirna kadilka ampak če grem na kavo in cigaret se pa sigurno ne mislim podrejat nekadilcem, ki sploh ne vem kaj tam počnejo če jim tako smrdi. Sploh pa z dojenčkom. Če je mamica odgovorna sigurno ne bo otroka vlačila v zakajene lokale in se potem usajala na kadilci. Če mamica doji v lokalu za kadilce potem lahko pričakuje da bo kdo v temu lokali tudi kadil, a ne.
Kateri pogled je tebi lepši, na doječo mamico ali na kadilko, mi je pravzaprav vseeno.
Meni gredo tudi na živce NEOBZIRNI kadilci. Itak imajo pravico kaditi, ampak tudi jaz imam pravico, da mi nekdo ne piha dim v faco, a? Potemtakem, ker imam pravico, bi lahko na vsakem koraku metala smeti po tleh, ker za tako stvar sploh kazni ni, ampak tega večina ljudi ne počne, ker so obzirni tudi do drugih.
La luna!
Kadilci ne smrdimo kot prasci in ne imej strupenega jezika, ti . . . . . !
Očitno si zakompleksana stara čarovnica, ki se spravljaš zdaj na kadilce, ker si že vsem ostalim požrla živce in te itak nihče več ne mara.
Teja T.!
V gostilni si dojila otroka????? Mislim, ti pa si normalna al kaj?
In vsi ostali NEkadilci . . . . ODJEBITE!!!!!!!!!!!!
O kakšni kulturi pa govorimo kadar ženska doji otroka pred slščičarno? Meni bi se res obrnilo v glavi, če bi te videla in tortice si sigurno ne bi naročila. In prav tako ste imeli vi pravico oditi, kot tisti dve gospodični ostati.
Saj niste normalni.Kadilci ste eni pujsi smrdljivi ,nesramni in egoistični.Če niste sposobni živeti brez te omame , ste zraven še brez karakterja.
Kar se tiče mamice .. lepo je videti otroka, ki se hrani , samo je treba iti v popolnoma nekadilski lokal,to je pa samo slaščičarna.Jaz grem večkrat v slaščičarno ,mali poje frutka ,jaz pa tortico.Nikoli pa ne greva v mešani lokal ,ker tam pa itak vse smrdi …in tisti smrdljivci puhajo naokoli…V čerja sva zunaj jedla ,ker se mi je zdelo boljše kot v kakem lokalu…Npr v MercatorjCentru v Bifeju pri mizah za nekadilce samo smrdljivi pušači ,ki neobzirno puhajo tisti dim naokoli …
Hvala bogu ,da imamo zakon (čeprav še premalo ošter) ,da vsaj nekje lahko nekadilci prživimo ,ne da bi smrdili ko pujsi po čikih.
Veste kako se je kušvati s kadilcem (ko) ? Kot bi lizal pepelnik. fujjjjjjjjjj
ina,
obrzdaj malo svoje kadilsko vznesenost in si, prosim (!), preberi moje sporočilo še enkrat..Kje piše gostilna? Piše: ZUNAJ pred neko slaščičarno. Torej: zunaj pomeni letni vrt, kjer imamm pravico kot nekadilka uživati v svežem zraku, sploh, če pridem pred kadilcem, ki se vsede za mizo poleg mene, doječe matere….
Očitno ti je nikotin že dodobra scvrl tudi možgane, da čez nekaj minut niti ne veš več dobro, kaj si prebrala….
In BTW – kadilci imate res prežmohtano celo telo z nikotinom – tudi izločke, če že hočeš. Od sline, do sperme . Vse je trpkega okusa, bljak! To vem, ker sem v mladosti imela enkrat čast hoditi s kadilcem, kar pa ni dolgo trajalo. občutek, da živiš s pepelnikom, ni ravno prijeten 🙂
No, in če vprašaš kakega nekadilca, ki ima spolno izkušnjo s kadilko, ti bo zagotovil, da lizal ji je pa ne bo nikoli več – kajti še spodaj smrdi po nikotinu, “nektar naslade” pa je nikotinsko – trpkega, namesto sladkega okusa :-)).
Toliko v vednost, če še nisi seznanjena….
Teja T
Forum je zaprt za komentiranje.