Najdi forum

smrdi

:)) zdaj vidim, zakaj se nasprotja, tako zelo privlačijo *

SQ:

Čist nas je obglavila!!!!! Skor tolk kot ti!

LP

Remedy

Remedy…neki ti predlagam,če mi dovoliš seveda….mislim,da te zunaj čakajo veliko prijetnejše stvari….*****

Bi se moral večkrat vključit :))) maš zanimive komentarje 🙂

LP

Remedy

maš prav, ja….. ampak si nisem mogel kaj :))) Ker tudi jst delam “analizo slovenskih primitivnih nekadilcev”, pa sem moral dodat tut svoje osebno mnenje….. tako, kot se za analizo spodobi…. :))))

LP

Remedy

Maš prov ,vi kar analizirajte ,mogoče komu ,kdaj kaj prav pride…meni je zdaj zelo prav prišlo, ker so mi tri ure tako hitro minile v službi,še malo pa grem domov…lp***

Aja…. pa dejmo povedat, narod, kolk nas je novinarjev na tem postu, da ne bomo vsak za sebe analize delali, ampak bomo eno skupno potegnili…:)))

LP

Remedy

Kaj se tukaj kadilci bunite- smrdite ko svinje odznotraj in odzunaj in ti remedy ne delaj si utvar-si čisti psihični bolnik in odvisnik samo tega ne boš nikoli priznal ker tudi alkoholik ne prizna da je kronični pojanec. to je značilno za vse vas ki ste odvisni in se vam začnejo roke trest ko ne dobite doze droge ha ha , dej ne blodi tukaj revček si tak da kljub svojih recimo 190 cm lahko stojiš pod mizo ha ha .sami revčki pa odvisniki ki se tolažite z nekimi brezveznimi zahojenimi primitivnimi forami pa še tega nisi sposoben da bi en usrani dan brez čika zdržal. dej revček bogi ne pridigaj drugim ki so stokrat bolj pametni pa neodvisni od drog, ne tako kot ti. Teji T ne sežeš in nikoli ne boš segel niti do pizdice in to takrat ko počepne pa gre scat ha ha . Poščije se ona nate pa na take revčke kadilce . kdo ve kok drugih mamil si že probal pa če niso tvoji možgani že čisto v kurcu od vsega tega cigaretnega dima. to velja za vse , saj je znano da cigateni mewd drugim pospešujejo tudi uničevanje možganskih celic- kmal boš delal samo še tisto kar je nujno potrebno za življenje- sral scal pa jedel ha ha .ker za drugo ti bo zmanjkalo možganov.
praviš da si novinar , sej takih k je ti je ogromno poglej unmga odvisnika z uhanom v ušesu pr ne vem 60 letih, a je vinko vasle? k se je tok bunil zaradi kajenja na rtv . zaradi mene se lahko vsi zaprete v en prostor pa se zaviksate pa pocrkate, mene pač s svojim smrdlivim dimom ne boste zastrupljali in to nedragi remedy sem uresničil v eni velki firmi. a si tud ti ta revček ki mora zdej hodit na mraz kadit ? HA HA HA .poserte se psihiči odvisni .

Lejla,
ni me bilo, da bi ti hitreje odgovorila – zato sedaj: če si občutljiva na hec, potem te daje nestrpnost, ironija je pa itak področje, na katerega se razume malo Slovencev.
Sem vesela, da se Remedy na to spozna.

VSEM OSTALIM PA: a je čvek tu zato, da vsi takoj planete in začnete z zamero gledat na druge? Kaj res ne obstaja druga pot?
Zato pa na svetu je tako, kot je, če pa vse zamerite in jemljete kot osebno žaljitev!

ni žaljitev ampak žalitev . ***** ste res tok nepismeni??

En čas so mi določene osebe in kretenizmi tu pri tej temi že šli na živce,zdaj pa me vse skupaj že neznansko zabava.In ker je res da net vse prenese se tukaj pač spuščamo na takšne nivoje.A ni brezveze?Prepričana sem,da ste popolnoma vsi sami fejst fantje in punce in opravičujem se za par postov napisanih zgoraj (malo za hec malo zares)ampak to še ne pomeni,da sem drugačnega mnenja(brez žaljivk in kletvic seveda).Ampak je pa zanimivo in popolnoma resnično da popeniš,če ti nekdo stopi na žulj.IN priznam res je tako.Vidim pa tudi,da pač z nizkim nivojem nikamor ne prideš .Zdaj mi je žal za grde besede in se vsem opravičujem.Vsak ima do ene meje prav.Mogoče enkrat ko bom zbrala dovolj volje celo neham kaditi.Mi oprostite??

Klele redno ratuje dolgcajt… in takele neizobražene petarde bi ble večkrat dobrodošle…

no ja, načeloma ne ploskam
ampak zakwa ne bi enkrat naredu izjeme? 😉

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

ej psiho-svetilnikk: “ni žaljitev ampak žalitev . ***** ste res tok nepismeni??”

“blablabalbrezvezeblabla priznal ker tudi alkoholik ne prizna da je kronični pojanec spetblablablabrezvezeblabla.”

po sskj-ju je pijanec in ne pojanec (razn če se poja po lokalih), se mi zdi, sam se mi je teja poscala na glavo, pa mam zamegljen um in vid tko da nism čist zihr :))))))))))

ne poba, sej nočm bit brihtn, sam na izi si ga uzem, pa ne cviček al pa beherovko…. na splošno sm mislu, čeprau en žbe al pa travarca ti ne bi škodla

Nekaj ne razumem.Ali sem jaz neizobražena petarda in komu ploskaš?

svetilnikk

Otrok……… če si ti taka makina v nekem podjetju, kot sam praviš da si, potem bi vedel, da imajo vsi delavci, vsaj tisti, ki kadijo, pravico do prostora v katerem lahko kadijo (kadilnico-po domače). Prav tako…. ko si za TVS ali pa RTV govoril….. kaj mene briga, kaj oni tam delajo!!! Glede tega, kdo komu seže do kam, pa tko: dej si preberi kakšen učbenik 1. letnik novinarskega faksa, pa ti bo jasno, kdo tukaj serje klamfe….. Tko da…. dej… ura je že 19:23…. boš moral it počas spat….. pokliči mamo, naj te pride pokriti, pa basta.

LP

Remedy

a…dej samo no.

Delaš raziskavo??? A to si se odločila ko je Eva odprla temo ali te je samo prehitela? In kakšen je smisel tvoje raziskave? Ugotoviti kako pregnati mulca izpod okna ali kako prepričati sosedovo hčerko naj ne kadi v atriju. Ali mogoče ugotoviti da tudi slučajno nisi center sveta če sredi lokala na vrtu izvlečeš joško in malo podojiš. Joj, kako si mogla biti užaljena in zakompleksana ko sta te dve gospodični mirno ignorirali in se še celo smejali temu kar je zate vsakodnevna rutina in življenjsko poslanstvo. No, pa seznani nas kako je z raziskavo in kaj si ugotovila.

Kaj pa če vsi lažemo, potem pa tvoja raziskava ni ravno verodostojna. In s kakšnimi dokazi jo boš podkrepila…”Ksiht pa Svetilnik menita… Res zelo prepričljiva raziskava.

Lansko leto si še dojila, imaš tri otroke zdaj pa že raziskavo delaš pa še dva faksa si naredila pa še magisterij…a pa ti resno misliš da ti bo kdo verjel.

No, pa veliko sreče z raziskavo (samo pazi, da ne boš kmalu sama sebi začela verjeti).

:)))))

LP

Remedy

Jojojoj TejaT vedno bolj sijoči biseri: na anonimnem forumu delaš raziskavo….in to ne za rumeni tisk!!! To pa so buče!!!

Hvala lepa vsem, bilo je zabavno :)))

Jaz predlagam… da tamauga naslednjič ornk primš za kravatlc… ga zluftaš…če pa ne bo zalegl… mu dej pa kkšna zlo močna mamila da ga bo klavstrofobija zgrabla… vrjem mi.. na hodniku ga ne boš več vidla… je preozek… mogoče bo laufu okrog bloka.. ampak kukr te razumem te to nebi smel motit…

dipl.ing. za mamila.

Madona ste se pustili nategnt, ha, ha…..

Majca:

Glede česa???

LP

Remedy

remedy ej a si ti že resnično gotov tam v mozgu?
ma ne da ti je uspelo ugotoviti da imajo kadilci pravico do zaprtega prostora v firmi. pejt lavfej štakulu pa mu to povej ha ha . njega vpraš zakaj tega nimajo, mogoče zato ker sem mu jaz tako zabičal? kdo ve kdo je pravi šef tam notri a?
eni ste (ste ali niste to veš sam) pocranetje , drugi pač nismo.
bogi bogi odvisnik ej a te tole mal boli a ne da ha ha . kako gledaš nase ko se zamisliš pa ugotoviš kok si ti en revček odvisnik? dej malo povej.

Veš, svetilnikk….. vsakič, ko vidim, da si ti en komentar napisal, me kar spreleti od navdušenja, da bom že spet izvedel kaj življenjsko pomembnega in predvsem zanimivega in poučnega!!!

1. dej si malo poglej uradne dokumente RTV SLO (pa ne mislim, da greš na vhod za goste, pa tam ukradeš iz stene hišni red), pol pa govori kdo je nad kom…….. papak.

2. sem ti že povedal, da jst nisem v tej bajti, očitno pozabljaš……tko da ne vem…… očitno imam jst še vedno več možganskih celic, kot ti; pa čeprav kadim……

3. če smo že ravno pri posranetih……. a te je mama zvečer že previla, al te to še čaka…. glede na tvoje komentarje, bi jst reku, da maš polne hlače (pleničke) dreka, ko take bedarije pišeš………

4. Kako lahko govoriš o odvisnikih, če sploh še nisi kadil?? Enkrat probaj, pol pa govori….. če si tak frajer……. aja, ne!!….. sem pozabil…. če bi šel v trgovino, ti cigaretov sploh ne bi prodali. Baje se mlajšim od 15 let ne prodaja tobačnih izdelkov…..

LP

Remedy

La Luna, sem veliko prestara, da bi bila zamerljiva. Ti pa očitno premlada, da bi vedela, da so nekatere pripombe neprimerne, posebej še, ker niso nič smešne. Pa brez zamere – čao, nočko! Sem bila na večernem sprehodu po gozdni poti z baterijo (oh, spet se bo Remedy smejal!) in je super lepo, ivje na drevju…

Remedy, čao! Ko sem prišla iz službe v mojo staro bajto (res je stara in zanikrna, a na lepem kraju) – a veš, sem ravno še ujela SONCE!

Lep pozdrav vsem, nehajte se kregati in zmerjati.

In še ena (NE MOREM IZ SVOJE KOŽE): kadilci, bodite obzirni (če že nočete nehati raka futrat, šmrk!)!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close