Najdi forum

smrdi

Em……. zakaj bi se pa smejal??? A če sem kadilec, a to pomeni, da ne maram narave??? …….zdaj si pa ti mene malo užalila….. 🙂

Mislm, tm na enih škatlah piše tud, da kajenje v nosečnosti škoduje razvoju otroka al neki tazga… Jest sicer v to ne verjamem kej preveč ampak, kwa pa če je vse res??? Si bom prvošu en sofizem pa reku, da je svetilnikkova mama zihr žitenke vlekla k je bla noseča…

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

’57 ta stare!!! In to po 2 šteke na dan! :)))

LP

Remedy

Ave Triumphator! !!!!????!!!!

kaj si to v kakšnem filmu pobrala???

LP

Remedy

remedy ha ha ha .ni kaj dodati revček si to je to, če mene prašaš.
ha ha zdej me boš pa ti učil dej ma ti pa po mojem res ne moreš biti normalen.
kot bi mujo tita učil. dej konec debate s tabo revček.

remedy,

če bi manj slengovsko nakladal bul **** o svojih novinarskih izkušnjah, ter pred svojim pragom pometel slovnične napake, bi bilo še sprejemljivo, tako pa….
Predlagam, da raje sebi dosoliš pamet, ne drugim!

In pejd raje malo seksat – je Teja dobro rekla, da raje seksa, kot kadi! Pa še bolje sprosti napetost, kot cigaret!

Res si revček, kar so ugotovili že drugi!

Svetilnikk, dej rajši enga pržgi da se boš malo pomiril. Se mi zdi, da si že zelo živčen, ker te nihče ne jemlje resno.

sleng in osnovno nepoznavanje slovnice (slovnične napake)….. to sta dve popolnoma različni stvari…. malo si poglej srednješolske učbenike, da ti bo jasno….

LP

Remedy

P.S.: tisto, kolk sem bogi, pa raje prepusti ljudem, ki se na to spoznajo….. da ne bomo kar naenkrat vsi strokovnjaki za vse….. tako kot se je že dogajalo….

Teja ne kadi, seksa pa še manj saj je preveč zaposlena z raziskavo pa s tremi froci pa z zračenjem stanovanja pa z magisteriji pa s teženjem neobzirnim kadilcem pa s sosedovo kadilko pa z gospodinjskimi opravili. Sploh pa ne more seksat ker ji stanovanje smrdi po cigaretih.

Ja, bi človek lahko tut tko rekel…. ker jst nimam časa skor za nič drugega, kot za delo in magisterij ( da se še jst malo pohvalim! Samo ne me vprašat, kaj delam za magisterij, ker nimam pojma – hehe… delam analize forumov po netu :)))))…… ne pa da bi še 3 froce vzgajal, pa skrbel za stanovanje, pa likal, pa kuhal, pa nevem kaj še vse……… pomoje dan enostavno nima dost ur………. , ampak očitno jih za nekatere ima… :)))))

LP

Remedy

In potem svizec zavije čokolado……

Če verjameš….

Hahahha, diploma Fdv-ja, iz novinarstva…. Kaj so vaju pa tam takega naučili, česar že od mature (slovenščina) nista znala? c’mon

hazel:

Zelo malo…. nič…..če sem iskren :)) ampak nam so rekli, da naj se saj malo potrudimo, da lektorji (slavisti) ne bodo meli preveč dela, pa da se jim ne bo preveč fajn zdelo…… :)))

LP

Remedy

Pošlji oblikovano (14-12-04 08:29)

KadilecSamo ti si neumen kot kolo. Pusti Tejo pri miru, kaj pa če bi bil ti tak :).

tole klobasanje kadilcev samo še potrjuje diagnozo odvisnosti in mnogo izrečenega kar se kulture in osnov obnašanja tiče. In jasno, zelo visok nivo inteligence:) Škoda, da Rugelj še ni odprl posvetovalnice za uboge kadilčke, zafrustrirane sinove in hčerkice – to bi služu!!

Vas je pa tud tok lahko sprovocirat. Tuki se tud pokaže vaš quick temper, ko vam kdo na živc stopi! Jao, jao, jao – sploh en ubogi remedy-ej stari, get a life!

Zdej pa naj se krdelo kadilskih volkov že mal skulira – je postalo že brezvezno. Res – pejte raj mal seksat,vam bo prec bolš!

Predlagam naslov magistrskega dela:

Analiza vpliva kajenja na spolno obnašanje oz. vedenje (?) moških in žensk v različnih življenskih obdobjih v Sloveniji z grafičnim prikazom praktičnih izkušenj v obdobju december 2004 – december 2005

Vir raziskave: Forum med.over.net

akterji raziskave: svetilnikk, Sasha, TinaT, Enax, Ksiht,…..

:))))))

ne bi blo slabo……

LP

Remedy

P.S.:Enax – a si prebrala tist, kar sem ti napisal na Resna Dilema (tvoja….) upam, da se ne sekiraš več……

ti že vaš….. ne bom oporekal….. sem že dost napisal, tko da se mi ne da več…….

LP

Remedy

hi hi hi ……..

kupi si hišo nekje na samem in uživaj

Od zdaj naprej si bom vedno, kadar me bo pekla vest, dala prebutat mojo senco na temle forumu, tko za kazen…:))))

Aja, še en odgovor. Vedno, kadar rečem ne, pa tud kadar rečem ja, al pa če nič ne rečem, mislim na sex.

….če bi pa tolo tvojo zadnjo “tezo” uporabil pri raziskavi, potem bi me pa meli za posiljevalca!! :)))

LP

Remedy

nism glih izurjen psiholog (beri pojma nimam, sam tko kt večina, samo moje bedno moje mnenje pač), sam se mi zdi zakaj teja tok velik seksa (recimo da ji verjamem na besedo). verjetno zato, ker je njen mož približno tako glup kot ona, pa mu tič vso kri iz betice pobere, pol pa cele dneve opleta po njej, pa jo na pol ure sprašuje, če jo je dons že nabrisal. ona pa že čist uničena, pa se more vsaj na forumu delat da ji paše :))))

ful smešna mi je pa izjava od nevem koga že, ker je tako bedna, da se mi je sploh ne da iskat (neki u tem stilu): da je kadilce ful lahko spravocirat. ne vem ker mongolid (ne mislm čist resno) je to napisu, sam zakaj pol sploh reply daje, če se ji jebe, očitno (mislm da je bla bejba) je enako lahko tebe spravocirat, zato ne vem, kje si najdla to oslarijo, da je kadilce lahko…, če bi bil topic o sinhronih plavalcih, bi pa rekla da je njih ful na izi spravocirat (aja btw ne obstajajo, da ne boš šla še ti ankete o njih delat, vsaj zdi se mi, če pa že pa bruahahahaha). pa da mi ne boš spet natepavala z tem da sem kadilec, ker nissan :))

aja, če je pa že tejin otrok po sisi bruhnu, pa ni čist nujno da je blo to zarad dima… pomojem ma tok povešene, otrok ma pa že zdej čut za genijalni estetiko, da se mu je že nausezgodi obrnl. lahko pa da je bil mlek sesirjen, če je na soncu sedela :))) pol so pa spet kadilci krivi.

v upanju na kaj smešnega, lep pozdrav, s spoštovanjem, Samo

Samo, ne vem kaj majo buče s smradom. Treba mal niži povohat. Al pa u ribarnco it.
Ampak neki je pa res… če mularija smrdi pred oknom pa pred vrati pa to….
JA NE VOHAT ANE!
A k se po parku sprehajate greste vsak drek povohat če res smrdi, pa se pol zgražat zakaj folk ne pobira kakcev?!
Čeprav je odgovor čist simpl. Rečte cuckom nej nehajo srat!
Seveda naravovarstveni ljubitelji malih živali potem pobirajo biokakce v nerazgradljive plastične vrečke, nakar jih odvržejo v najbližjo kanto, ki pa itak nima dna.
Ampak dejmo se potolažit… sej bo sneg pa se ne bo videlo kakcov, mularijo bo pa preveč zeblo, pa si bojo raj šli pogret dozo za v žilo.

LP

Hm, AdamRauhar, je neki resnice v tem.

____________________ Fantasy does not deliver.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close