Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Smrt fašizmu !!!

Smrt fašizmu !!!

Torej…sem priklikal sem samo da napišem, kako je bilo na vožnji s tankom…

Mislim…kar je mišic, sala, kosti in veznega tkiva…vse je prerukano do fadamenta…u božju mater punce in fantje…to speedira, ej, to ruši vse pred sabo in ni podobno ničemur, kar sem do zdaj peljal.
Čez vodo, čez zid, po 45{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} naklona, po luknjah, uffff….adrenalinski užitek, res. Kot z vlakom smrti po tleh, eko.

Sicer pa…zdej mi manjka samo še una paradna verzija vožnje…zamislil sem ji jo tako, da bi pasala tudi Sprevržkotu.

Greš s tankom po cesti…v eni roki ogromen joint, v drugi red bull, glava gleda ven iz tanka, v notranjosti pa kleči kaka mična podpolkovnica in ti ga počasi vleče…ti pa počasi po Ljubljani, po Dunajski, mimo Name…ob cesti mahajo in vreščijo najstnice in mečejo svoje nedrčke okrog cevi mojega topa. In ko bi se tako peljal čez park zvezda…bi se mi zdelo, da slišim črička v travi.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Tu mač, tu mač, tu mač…… sicer pa, ane
Saško, kaj se vtikam, saj nisem ne najstnica,
niti mična podpolkovnica, sem čist in sam …..

Živjo Saško !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

itaq da bi slišu čričke….. ku bi ena malotovka
prifrčala iz Mojih Butal ne de:))))

sploh pa neč jamrt ino hvalit , boljše bit prerukan ku zarukan ne de:)))))))))))))))))))))))))))

in gre v škrat na lov po prestolnic;-)

P.S. cmoka mojstru za MaFijo

Marija – generalMajor ne de:))

jest koj u tvoja Vojska!

Ja, starčica, grima u vajska, u maje vajska …..
vajsk je dast, le generalov majnka ……..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

:)))

škrat si težko predstavlja
da bi kšn naju kumandiral ne de

Am a anarhista:))))))))))))))))))))))))))))))))

Škrat ja, ti si težko predstavljaš, jaz nič več,
mene komandira vse, kar leze ino gre … he, he, he!

ALELUJA. Zdej pa vem za kaj smo se boril.

labodko lohka komandira samo Labod ne de:))

jebenti, zdej vem, zakaj si me klicu… jest cepec pa mel mobi v avtu.. o stuuuuu mater!!!!!!

Jani se žre zato, ker ni slišal rohnjenja in ropotanja …. bemti!!!

Priližnost zamujena, se vrne vsaku lejtu :)))))

Živ Jani !

Res bi naju težko stlačil med najstnike, ampak…podpolovnico in tankista se pa lahko špilava, ne :))))

Hehe s me spomnila ne en kumad…Alojz Podre, mojster za vse, mojster za mafijo, mafijo :))))),

Sex and drugs and rock’n’roll ja .)))))

Kaj to berem?? Jaz pa prepričana, kakšen pacifist, da si.

Daj, reci, reci, …je bil tank roza??? :o))

SeVeDe Sem Vedla da boš pogruntal MaFioZo Sopranče:)

New Report

Close