Smrt potrjena v Švici po cepljenju
Jesi retardiran boga mi, da jesi. Koga kur.ca sem te jest spraševal???? Pa kaj ti majmun dejansko misliš, da sem samo jest proti teb in da se mi da non-stop nicke menjat?
Res mora bit zaje.bano, da ma majmun z 1 možgansko celico vročino. Mislim, da se narava prou norce dela iz tebe.
Je Bog reku 8 dan, zdej bom pa ustvaril Andreja. Ampak njemu bom dal samo 1 možgansko celico in kolesce več od kure, da ne bo sr.al po dvorišču. In naslednji dan oraguntanka despotović povrže res, res grdo bitje. Reveža so imeli prvi dve leti v kleti zaprtega, ker niso vedeli ali bo krompir ali majmun. Na našo smolo je izpadel majmun. Če bi bil krompir bi nekdo imel vsaj kako korist od njega. Ker je bil tako grd so ga ostali majmuni iz familije despotovič brcali in tepli in se norčevali iz njega. Seveda je to njegovo opičjo mat malce prizadelo zato je malemu Drejcu okoli vratu obesila klobaso, da se je vsaj domači pes Darwin igral z njim. Ker pa je bil zelo zaostal je tudi shodil šele pri 12 letih, premikal se je lahko le tako, da mu je čale zabil u šupak govejo kost cucek Darwin ga je pa nato vlačil po dvorišču sem in tja. V šolo ga niso pustili, ker so se ostali otroci zaradi njegove grde face razbežali po celi vasi zato je Drejko bil doma trolal po netu in najedal ostalim, ker se je le za tipkovnico ter skrit za monitorjem počutil pomembnega in sprejetega. The End
Sej pravi Donji si (je-ben) tud v tem primeru.
Znači gu-zim te kako i kad hoču.
Jaz nikoli ne morem bit Donji, razen če se tak sam odločim.
Velja tudi v Fizični obliki, povem TVOJ pravi JAZ bdsm obsedenec?
Phahaha, hajde.. zdramatiziraj juhu bruhu.
Kaj ti res verjameš vsakemu mešalcu dreka ? Ta dr.Kaufman je en navaden debil ravno tak kot ti. Predvidevam da si verjel tudi tistim štirim “strokovnjakom” ki so bli na neki televiziji v Sloveniji kajne? Srečko Šorli, samoklicani doktor, strokovnjak, ki pa to sploh ni ampak je navaden psihopat. Pa Uroš Dobnikar s njegovo knjigo “Šola luči” , neko guru meditacija sranje. “Ko človek odpre srce, ne zboleva” ma daj gonite se vsi povrsti. Prosim, pojdi do roba Zemlje (predvidevam da si eden izmed teh flat Earth debilov) in se vrži dol.
Aha, psihiater mi bo razlagal o tem zakaj so Kochovi postulati relevantni. Nikjer pa nihče ne objasni kako so lahko relevantni kriteriji za mikrobe iz časa preden so sploh vedeli da virusi obstajajo. Ne omenite niti tega da je sam Koch opustil prvo točko svojega postulata, ker v nasprotju s tabo ni bil debil.
[/quote]
Opazite kako ni odgovora na to. Zanimivo, kakor da Glupi ne zna argumentirati nič svojega, zna samo limati bedarije. Mogoče zato ker… je debil?
Vsi se ubadajo s tabo. Te sanjajo. Odpirajo teme o teb, če te ni vsaj pol dneva gor. Nihče od njih pa ni sposoben podat enega samega mnenja o članku. Kar na enkrat si ti problem in ne ta slabo zrežiran korona nateg. Problem, je v tem, da vsi vedo, da od vsega tega natega nič ni res. Samo priznat si ne smejo, ker s tem bi priznali svojo lastno zmoto. Zato so pa vsi tečni ker imajo tako vnete anuse od tega nategovanja na suho. Tudi Noa, je bil teroretik zarote. Danes pa vsi vemo kako so končali tisti, ki so se mu posmehovali. Njih nihče ne pozna. Med tem ko za Noeta vedo vse civilizacije.
Hm, s tem sra.njem mu je glavo oprala njegova tastara, njegova “partnerica”, ona je ubrisana na te šamanistične fore, pa z raznimi teorijami zarote ga je tudi spoznala…. Ta izgubljeni revež je njeno “resnico” pograbil in se zapodil v to tematiko kot svinja med buče.
In zdaj smo tam. Kratka pamet, pomanjkanje izobrazbe in nastal je Ludi, ki luduje po netu in se krega z oslovo senco.
Mimogrede – tisti antivaxer, norec iz USA, ki se je na božično jutro razstrelil v Nashvillu je tudi verjel v te teorije zarot – 5G, reptilijance, flat earth, ipd.
Tako se pri nekaterih (neuravnovešenih) ljudeh, take zadeve končajo…..
Dej že mir kretenčino, tamle gor nisi oporekal, zdaj pa sam sebe hvališ in misliš da si pameten ker trolaš tu ljudi.
[/quote]
Napisal mislim resno. Za povrh imam še prav. Vsi vedo, da ta virus šarada počasi bledi. Ti si pa pojdi ven na snegec hladit ta svoj vnet na pol pečen anusček. Ker te očitno nekdo dobro na suho nateguje. Tvoj ljubljeni Debil.
POZOR na 1 minuto in 20 sekund kako se cepijo, phahhahahahaha
10 minuta in 35 sekund našteva kdo od slavnih se je cepil (ista propaganda kot sedaj)
Drugače, zgodovina se ponavlja.
Dobro vem da misliš resno. Dobro vem tudi da si debil.
[/quote]
Da si sposoben mislit. Še iz kratkega čtiva nisi sposobon razbrat sporočila. Debile me je tolko kolikor ti jaz dovolim. Namreč, če hočem, da me razumeš se moram spustiti na tvojo raven. Drugače bepanten pa hladilna krema tudi pomagata proti pečenemu anusu.
Da si sposoben mislit. Še iz kratkega čtiva nisi sposobon razbrat sporočila. Debile me je tolko kolikor ti jaz dovolim. Namreč, če hočem, da me razumeš se moram spustiti na tvojo raven. Drugače bepanten pa hladilna krema tudi pomagata proti pečenemu anusu.
[/quote]
Ironija ko mi nepismen debil govori to.
Ironija ko mi nepismen debil govori to.
[/quote]
Se ukvarjaj kolikor hočeš. Bistvo sporočila, je pomembno. Tudi z raznimi vzdevki nimam nobenih problemov. Tudi, če jih sam zoper sebe uporabljam. Verjamem, da si malo siten zaradi problema, ki te pesti po tazadnji. Moj nasvet ti je, da se ne pusti več tako močno nategovat. Ali pa kakšen dan preskoči. Ti ni treba vedno prvi v vrsti biti. Glej še nihče ni umrl zaradi tega vašega covida. Tako,da ti ni treba na kolenih čepet in vsakega sranja v usta sprejet. Kaj a članka niste sposobni komentirat. Pa toliko vam je cepljenih ljudi pomrlo samo v parih dneh.
Se ukvarjaj kolikor hočeš. Bistvo sporočila, je pomembno. Tudi z raznimi vzdevki nimam nobenih problemov. Tudi, če jih sam zoper sebe uporabljam. Verjamem, da si malo siten zaradi problema, ki te pesti po tazadnji. Moj nasvet ti je, da se ne pusti več tako močno nategovat. Ali pa kakšen dan preskoči. Ti ni treba vedno prvi v vrsti biti. Glej še nihče ni umrl zaradi tega vašega covida. Tako,da ti ni treba na kolenih čepet in vsakega sranja v usta sprejet. Kaj a članka niste sposobni komentirat. Pa toliko vam je cepljenih ljudi pomrlo samo v parih dneh.
[/quote]
O glej, še vedno si debil.
O glej, še vedno si debil.
[/quote]
Dokler grabiš kot krap na svežo polento, bom še. Kako kaj anusček? Vidim, da ko te malo popusti si sposoben kaj napisat. Vsakič bolj skromno. Saj bo. Malo leda gor daj kak poušterček pa bo. Kaj boš komentiral članek?! Ali pa cepljene, ki pušča vse več mrtvih za sabo. Ali ti jaz in ludi predstavljma cel tvoj svet. Daj zguba zagrenjena si umisli življenje. Vi korona kr.eteni ste najbolj nagnusen narod trenutno na tem planetu. Sam stud in prezir izvabljate iz nas normalnih ljudi.
Dokler grabiš kot krap na svežo polento, bom še. Kako kaj anusček? Vidim, da ko te malo popusti si sposoben kaj napisat. Vsakič bolj skromno. Saj bo. Malo leda gor daj kak poušterček pa bo. Kaj boš komentiral članek?! Ali pa cepljene, ki pušča vse več mrtvih za sabo. Ali ti jaz in ludi predstavljma cel tvoj svet. Daj zguba zagrenjena si umisli življenje. Vi korona kr.eteni ste najbolj nagnusen narod trenutno na tem planetu. Sam stud in prezir izvabljate iz nas normalnih ljudi.
[/quote]
Kaj boš še? Bil debil? Vidimo vsi.