Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Smrt potrjena v Švici po cepljenju

Smrt potrjena v Švici po cepljenju

Kaj boš še? Bil debil? Vidimo vsi.
[/quote]

Dober si. Očitno ti moji nasveti za lajšanje bolečin pomagajo. Samo malo preveč vlečeš. Bolj na rahlo daj, da bo dalj trajalo. Še vedno tvoj ljubi debil.

LUDI, lepo te prosim, ne odgovarjaj temu multiniku, ki ima vsakih 5 minut drug nick in smeti in žali. Ima že toliko za predelat da se ne reši naslednjih 1000 let.
Te pa spoštujem, ker se res toliko trudiš za vse nas- hvala ti!

Napisal mislim resno. Za povrh imam še prav. Vsi vedo, da ta virus šarada počasi bledi. Ti si pa pojdi ven na snegec hladit ta svoj vnet na pol pečen anusček. Ker te očitno nekdo dobro na suho nateguje. Tvoj ljubljeni Debil.
[/quote]

te prav razumem, po tvoje korona ne obstaja, torej vlada ni kriva za smrti v DSO-jih, ali pač, ko ti bo to prav prišlo ?

te prav razumem, po tvoje korona ne obstaja, torej vlada ni kriva za smrti v DSO-jih, ali pač, ko ti bo to prav prišlo ?
[/quote]

z vami oprano glavci, da ste vsi tako nori in vam je treba znova vse razlagat. Ali obstajajo koraona virusu? Ja! Ali je covid 19 smrtno nevaren? Ne!!! Ali so ga izkoristili v svoje politične namene za doseganje lastne agende? Ja!! Ali je vlada kriva za smrti ljudi, ker jim je preprečila možnost ustreznega pristopa k zdravljenju njihovih bolezni, posledično vplivala na njihove smrti. Ja!! Po enem letu te norosti. Toliko ljudi med nami, ki so zboleli in nobenih posledic. Bi si pa že lahko sami prišli gor, da se gre za marsikaj drugega kot pandemijo. Daj goveda pejte k jaslim po novo dozo poneumljana. Pa čim orej se žigosat, da pokažete svojo pohlevnost. Zdaj ste dobila ta svoja čudežna cepiva. Imate idealno možnost pokazat koliko ste butasti.

z vami oprano glavci, da ste vsi tako nori in vam je treba znova vse razlagat. Ali obstajajo koraona virusu? Ja! Ali je covid 19 smrtno nevaren? Ne!!! Ali so ga izkoristili v svoje politične namene za doseganje lastne agende? Ja!! Ali je vlada kriva za smrti ljudi, ker jim je preprečila možnost ustreznega pristopa k zdravljenju njihovih bolezni, posledično vplivala na njihove smrti. Ja!! Po enem letu te norosti. Toliko ljudi med nami, ki so zboleli in nobenih posledic. Bi si pa že lahko sami prišli gor, da se gre za marsikaj drugega kot pandemijo. Daj goveda pejte k jaslim po novo dozo poneumljana. Pa čim orej se žigosat, da pokažete svojo pohlevnost. Zdaj ste dobila ta svoja čudežna cepiva. Imate idealno možnost pokazat koliko ste butasti.
[/quote]

Dobro povedano.

Na sliki je točno opisano, da je cepivo v fazi testiranja do 2023.

Srečno laboratorijski zajčki !!!

https://www.facebook.com/photo?fbid=10216849555981612&set=gm.1062546484246313

Čak mal, virusa ni, ampak umirajo? Ne štekam. Zaradi česa pa potem obolevajo? Če virusa ni.
[/quote]
Meni samo ni jasno to, zakaj nam ne prikažejo statisko o tem koliko ljudi je umiralo pred sedanjim virusom, na dnevni ravni. Saj je to čisto normalno in logično da bi usporejali sedanjo situacijo z časom ko nismo bili v isti. Ko se gre z vse ostalo-industrijo, kmetovanje ipd. naredijo primerjanje. Zakaj zdej ne ?? Če se vodim po zdravi pameti, meni tole ne diši. Pa nisem niti za eno niti za drugo stran, da smo na jasnem.

Piše ja. To napišejo brez vsake raziskave, kar pa je point debate.
[/quote]

In zdaj ti veš več kot vsak doktor? Potem si vsi tisti doktorji kar zmišljujejo?

In kaj bi ti sploh rad? Moti ze vse. Moti te virus, moti te cepljenje! Kako naj bi bilo po tvoje, da bi bilo vse ok? A tiste cifre mrtvih te pa ne motijo?

In kaj bi ti sploh rad? Moti ze vse. Moti te virus, moti te cepljenje! Kako naj bi bilo po tvoje, da bi bilo vse ok? A tiste cifre mrtvih te pa ne motijo?
[/quote]
Kaj si ti tako tečna ?
Še nisi dobila svoje doze ?

Ena beseda.

Plandemija.

Kaj si ti tako tečna ?
Še nisi dobila svoje doze ?
[/quote]

Pa saj nisem tecna 😁. Napram njemu sem angelcek! Sicer pa ne vem kaj mislis s svojo dozo? Pa srecno novo leto!

In zdaj ti veš več kot vsak doktor? Potem si vsi tisti doktorji kar zmišljujejo?
[/quote]

Doktorji si ne izmišljujejo, morajo delati po določenih navodilih. Doktorji sami še predobro vedo, kako stvari stojijo v resnici.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Doktorji si ne izmišljujejo, morajo delati po določenih navodilih. Doktorji sami še predobro vedo, kako stvari stojijo v resnici.
[/quote]

In ti veš to ker…

1 punca, nebi me motil ni virus /če bi bil kdarkoli dokazan/
Nebi me motilo cepivo, če bi delovalo proti virusu ko bi bil dokazan.
Moti me prevara, pa PCR test si pozabila.

https://www.youtube.com/watch?v=204OPwgaBHc

Pa saj nisem tecna 😁. Napram njemu sem angelcek! Sicer pa ne vem kaj mislis s svojo dozo? Pa srecno novo leto!
[/quote]

Mislil sem dozo cepiva. Ali pa vsaj dozo seksa. 😀

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728

Študijsko oblikovanje
Pojdi do

Vrsta študija : Intervencionalno (klinično preskušanje)

Dejanski datum začetka študija : 29. aprila 2020
Predvideni datum primarnega zaključka : 30. julij 2021
Predvideni datum zaključka študije : 27. januarja 2023

Glupi ne ve da s tem ni nič narobe in da je vsako preizkušanje v fazah. Seveda, znanstvena metoda mu je tuja, logika pa tudi.

[img]https://i.pinimg.com/474x/f7/19/4c/f7194c8bf327f739f79f6dc8401cc747.jpg[/img]

Glupi ne ve da s tem ni nič narobe in da je vsako preizkušanje v fazah. Seveda, znanstvena metoda mu je tuja, logika pa tudi.

[img]https://i.pinimg.com/474x/f7/19/4c/f7194c8bf327f739f79f6dc8401cc747.jpg[/img]
[/quote]

Zakaj potrebujejo orodja za umetno inteligenco, za beleženje pričakovanega velikega števila stranskih učinkov, če je zadeva res raziskana?

Če bi bilo res vse ok, ne bi pričakovali velikega števila stranskih učinkov in zato dali razpis za nove tehnologije. Zato ne bluzi.

Tebi je mogoče vseeno za ljudi, ki bodo imeli posledice. Meni ni.

//ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:506291-2020:TEXT:EN:HTML&tabId=1

Zakaj potrebujejo orodja za umetno inteligenco, za beleženje pričakovanega velikega števila stranskih učinkov, če je zadeva res raziskana?

Če bi bilo res vse ok, ne bi pričakovali velikega števila stranskih učinkov in zato dali razpis za nove tehnologije. Zato ne bluzi.

Tebi je mogoče vseeno za ljudi, ki bodo imeli posledice. Meni ni.

//ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:506291-2020:TEXT:EN:HTML&tabId=1
[/quote]

Označite povezavo in nato išči, da prvi zadetek.

[/quote]

https://www.independent.co.uk/news/world/africa/pfizer-pay-163-50m-after-deaths-nigerian-children-drug-trial-experiment-1663402.html

In 1996 Pfizer’s researchers selected 200 children from an epidemic hospital in Nigeria, for an experimental drug trial. Researchers did not obtain signed consent forms, and medical personnel said, Pfizer did not tell parents their children were getting the experimental drug. 11 children died; others suffered disabling injuries including muteness, loss of sight, paralysis, and brain-damage . . . There was an official Federal investigation in Nigeria but it was never made public. Many years later we finally got a copy of this report. It concluded that Pfizer had violated Nigerian and international law . . . It also mentioned that members of the investigative panel had been the target of death threats.”
Pfizer to pay 50m after deaths of Nigerian children in drug trial experim

Res je najbolje poslušati nekega nepismenega kretena, ki lima neke eksperte iz facebooka.

Hja. Mogoče je s teboj kaj narobe, da namensko spregledaš to kar ni od Facebooka, kot je razpis za orodja za umetno inteligenco, ki bodo beležila množične stranske učinke po cepljenju. Stranske učinke so pričakovali in so se s tem razpisom pripravili.

Pfizer je naredil katastrofo, ko je eksperimentiral z otroci. Eni niso preživeli. Vse se da preverit, samo čas si vzemi. Ni vse Facebook a brez njega ne bi izvedeli zakaj se vse pripisuje Koroni. Poglej dokument bolnišnice in se prepričaj, da so v igri ogromne vsote denarja.

Stari ljudje bodo vsi v naslednjih mesecih umrli, penzionistov ne bo več. Kdo bo potem umiral? Najbrž nihče, pa bo konec epidemije.

Meni samo ni jasno to, zakaj nam ne prikažejo statisko o tem koliko ljudi je umiralo pred sedanjim virusom, na dnevni ravni. Saj je to čisto normalno in logično da bi usporejali sedanjo situacijo z časom ko nismo bili v isti. Ko se gre z vse ostalo-industrijo, kmetovanje ipd. naredijo primerjanje. Zakaj zdej ne ?? Če se vodim po zdravi pameti, meni tole ne diši. Pa nisem niti za eno niti za drugo stran, da smo na jasnem.
[/quote]

Statistični urad javno objavlja vse te podatke, po dnevih. Statistika sicer zaostaja kak mesec ali dva, ampak lahko si pogledaš, koliko ljudi je umrlo na primer 15. marca leta 2013, če te zanima. Nihče ničesar ne skriva.
Letos imamo zadnje tri mesece ogromno presežnih smrti (se pravi, veliko odstopanje od povprečja zadnjih petih let). Cifra presega uradno zabeležene smrti od covida. Torej ne samo, da so oblastniki pobili ogromno teh, ki so se nalezli virusa, temveč še nekaj drugih, ki niso bili okuženi s korono. Predvidevam, da je bilo več samomorov in smrti zaradi neobravnavanih nujnih stanj, ker so bogovi v belem čakali na izvide testiranja, namesto da bi človeku dali protistrup ali ga oživljali po infarktu.
Moj stric je imel pljučnico, osebna zdravnica je normalno hodila na dom ga pregledovat, res že par mesecev ni nikamor šel, ker je bil slab, prav tako ne njegova žena, ker je dementna in ne hodi več sama nikamor. Obiskovala sem ga poleg zdravnice samo jaz (delam od doma, hodim samo v trgovino, sem zdrava kot dren). In so ga prišli reševalci iskat v popolni bojni anticovid opremi. Ker da ima simptome covida. Ja, dobro jutro, človek ima pljučnico in kopb, kaj če drugega kot težko dihat? Prišli so pa zato, ker jih je klicala zdravnica, če bi jih jaz …

New Report

Close