Najdi forum

Splash Forum Politični čvek SMRTNI GREH

SMRTNI GREH

In v prihodnje. Na Političnem čveku kaj napišem zgolj izjemoma. Vas pa berem. 🙂 Ko bom kaj napisala, boš vedel, da sem to jaz, ker bom podpisana kot Žogca.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Uh, si se pa razpištola. Saj sem se ti opravičil.

Loptica je nazaj!!!!

Sploh pa se kregamo o nečem kar se mogoče (ali pa sigurno) sploh ni zgodilo. Nobenega dokaza ni, da je župnik to res rekel. Kako leve ovčke vse hitro pograbijo, da si lajšajo dušice!!
Novinarji iz tako sebe poimenovanih levih strank so znani po tem, da si radi kaj izmislijo, ker je pač sedanja vlada predobro delala kot nobena leva nekoli ne bo, če bodo dobili dovolj glasov.

eh benaflek, pa ti si za čist za lunco, ali pa se samo sprenevedaš. A ne gledaš nič televizije. Saj je bilo (vsaj jaz sem gledala SVET na kanalu A) lepo prikazano, ko je dotični župnik priznal, da je to napisal in grozil s smrtnim greghom.

Ne, jaz nisem napisala v tej temi nič drugega kot odgovor tebi. Ne, jaz nisem začela te teme. In ne, jaz nisem vrabček. Če tukaj obstaja kakšen moderator, ti to lahko potrdi. Razburjam se pa zato, ker si me po krivem obtožil.[/quote]

Pozdravljena Žogca!

Bom kar tukaj napisala, čeprav sem že nekajkrat hotela to na tvojem blogu. Pa nisem. Tvoji zapisi na blogu so enkratni in vsa čast ti. Imaš energije.

Moram ti priznati, da mi je en tvoj zapis v zvezi z napadom nate na SČ, ko si napisala nekaj na temo o Patrii, dal misliti. Resnično sem se zazrla vase in ugotovila, da tudi sama včasih nisem nič boljša od nekaterih pišočih. Me je bilo kar malce sram pred samo seboj. In sklenila sem, da kaj takega ne bom nikoli več naredila.

Res BRAVO ŽOGCA, enkratna si.

Prej sem to slišal iz bolj zaupanja vrednih virov in to v celoti. Res je rekel, da je smrtni greh za kristjana podpreti stranke, ki delujejo proti Cerkvi, s čimer se z njim strinjam, čeprav je ljubljanska škofija zanikala, da je to njeno stališče. Onemogočanje dela Cerkve je tudi “greh” za ateiste po ustavi RS, saj je po ustavi uzakonjena svoboda verskega izražanja. Župnik pa vernikom ni prepovedal voliti teh strank, ki prevečkrat kršijo ustavo, zato vas ne razumem v čem je toliko ogorčenja. In če bodo te stare stranke dobile dovolj glasov za sestavo vlade, je bojazen, da se bodo mračni časi zapiranja in likvidacij duhovnikov. Predlog zasedbe ministrov je že tak.

Lupčka zate!

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Žogca, sedaj sem še jaz odprla tvoj blog, in res svaka ti čast.
Samo mi nekaj povej. Od kod tebi toliko energije?
Jo prodajaš, ker sem med prvimi, ki rabim energijo.
lp,

Če bi se Jezus Kristus vstal danes in bi ga peljali v Vatikan, bi ga v trenutku kap. Kaj drugega mu ne bi bilo treba kazati, ker bi mu srce že takoj odpovedalo ob vsem tem razkošju. Prepričana sem, da ta človek ni imel v mislih, da bi vero širili na tak način, kot jo širijo, še manj pa je hotel, da bi tisti, ki naj bi vero širili bili nesramno bogati. Problem ni v Jezusu in veri, problem je v instituciji, ki to vero izkorišča.

Kakšno zvezo ima Janša s cekrvijo, zakaj ga cerkev podpira?

On sploh veren ni. Je vsaj krščen?

Hodi pozirat na maše, to je neumno, on je bil komunist.

Bravo Benaflek za tako razmišljanje. Sedaj smo končno izvedeli, kdo ovira delovanje Cerkve in svobodo izražanja tistega župnika.
Alojz Uran in Andrej Saje (verjetno preoblečena komunista) sta župnika prisilila, da je tisto oznanilo takoj umaknil. Kučan se ni nič oglasil, da bi ga kaj zmotilo.

megaboy, umaknjeno je zaradi ljubega miru, predvsem pa zaradi strahu pred komunisti, ki še vedno grozite demokraciji.

Kaj nakladaš. Predstavnik škofovske konference je lepo povedal, zakaj je blo umaknjeno. Mu ne verjameš?
http://volitve.24ur.com/clanek/zupnik-svaril-vernike-pred-levico.html

In noben strah pred komunisti ni omenjen, niti pred peklom.

Kaj nakladaš. Janković je nadškofu Uranu zagrozil, da bo njegovemu šoferju prepovedal parkiranje pred nadškofijo, če ne bodo utišali samovoljnega župnika. Demokracija pa taka!

Kaj nakladaš. Janković je nadškofu Uranu zagrozil, da bo njegovemu šoferju prepovedal parkiranje pred nadškofijo, če ne bodo utišali samovoljnega župnika. Demokracija pa taka![/quote]

Khmmm, sm pa mislil da ima Uran višje zveze kot Jankovič..

Kje pa. Partija je celo nad Bogom.:-)))

Ko bi ti vedela, kako zelo lena sem jaz. 🙁

Pa ti si nor. A misliš, da g. Saje Andrej upa omeniti “strah pred komunisti?”. Še to, malo pomisli vendar.

boss, hahaha, eni lahko drugi pa ne. Vsak bo volil po svoji želji!:-))
Zapriseženi levičarki in poslušni ovci.:-) Le kdo je bolj poslušni OVEN, kot si ti!? Že kar nekaj časa te berem, si agilen 200 na uro.:-))) Res si zvest “OVEN” OVCA.
Sem ti že napisala, da si z vsem na tekočem, predvsem, si razgledan s sodniškimi posli. Uh, če bi imela kakšne težave s sodiščem, mi bi prišel prav, mi bi lahko posredoval kakšen “šimel” kakšne pogodbe, ali pritožbe, pa nimam s temi zadevami nobenih težav, da bi hodila po sodiščih.

Čas je, da greš v penzion, čeprav si napisal, da ima tvoja okolica sedaj največ od tebe.

Te zanima, če sem se premislila? Tudi to se lahko zgodi, po sili razmer, še je čas. Mi boš ti kaj svetoval? Ni potrebno, še vedno dobro razmišljam! Bom videla situacijo, v stranko SDS, ne bo šel moj glas. Imam veliko izbire.

Si pa Žogco najuril po nedolžnem, res si se ji opravičil, ampak to ni lepo od tebe, ko misliš, da si brez napak. Le kdo je brez napak? Tudi ti ne!
No, vseeno, drugič se bolj prepričaj, niti pisala ni v tej temi, ti pa po njej.
Si bil na mene jezen, za tisti link? Takoj si planil na obe.:-))

Vse tole mi je že smešno, je brez haska. Sem brala, brala, da sem prišla do konca.:-)
Še kar nekaj odgovorov dolgujem, pa mi časa zmanjka.:-)))

V kleriških vrstah različni odzivi na ravnanje bevškega župnika
http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042207845

Lepo pomirjeno, prav je tako, naj si za v prihodnje, vsi zapomnijo!

Le kako ti zmanjkuje časa, noč je ja še dolga.

Jankovič je mene osebno žalil, saj je naslovil svoj apel na vse. Župnik pa samo na svoje farane. Razlika je ogromna a zate nič ne šteje.

Pa še za žogco. Odgovoril sem tudi tebi saj si ti napisala oz. začela to temo. Torej se ne razburjaj.[/quote]

ne ne šteje, ker nam ni ukazal in nas filal z raznim pogubljenjem, kar smrtni greh za gorečega vernika je.

ampak nič zat, verniki znajo preceniti kaj je smrtni greh in kaj je pritisk na vernike.

ampak kaj misliš, a ne dela tale župnik smrtnega greha, ali mu bodo odprta vrata nebes, aja sem pozabila, samo spovedal se bo in mu bo oproščeno, ja Jankoviču pač ne!

uh, kako si boga na duhu. Le zakaj ves čas poslušam po radiju kako je Jankovič podprl levake o župniku pa nič? Vse za reklamo. Samo ne pozabi, po volitvah bo potrebno sodelovati.

matr a ni 7 smrtnih grehov,,, vav smo dobili še enega – bravo naši!

s kom???

New Report

Close