Najdi forum

Splash Forum Politični čvek smrtni greh

smrtni greh

Ja, vem.
Nisem pa vedel, da nas je tako malo.:-)))

4 leta bomo morali prenašati levake na oblasti in jih gledati kako se nosijo kot pavi. Tu nam pa še bog ne more pomagati.[/quote]

hahaha, pomagaj si sam in bog ti bo pomagal.

saj ti jih ni potrebno gledati, bo potem mogoče manj bolelo. Pa saj bo, malo se je situacija obrnila, morda bomo pa sedaj skupaj opozarjali na napake vlade, kaj praviš, sedaj ste kritizirali opozicijo, morda boste sedaj vlado, a???[/quote]

Bolelo? Ne vem zakaj naj bi bolelo. Se bom lahko lepo smejal ker se bodo stepli za drobtinice. Kritiziral pa jih bom, v to pa si lahko prepričana. Ker levak še ni rodil kaj pametnega sam od sebe.

hahaha, pomagaj si sam in bog ti bo pomagal.

saj ti jih ni potrebno gledati, bo potem mogoče manj bolelo. Pa saj bo, malo se je situacija obrnila, morda bomo pa sedaj skupaj opozarjali na napake vlade, kaj praviš, sedaj ste kritizirali opozicijo, morda boste sedaj vlado, a???[/quote]

Bolelo? Ne vem zakaj naj bi bolelo. Se bom lahko lepo smejal ker se bodo stepli za drobtinice. Kritiziral pa jih bom, v to pa si lahko prepričana. Ker levak še ni rodil kaj pametnega sam od sebe.[/quote]

mah res me zanima, ali ste res tako prekleto slepi, ali pa samo da je JJ na oblasti, pa sploh ni važno kaj počne?:)))

Ja, vem.
Nisem pa vedel, da nas je tako malo.:-)))[/quote]

Sploh nas ni tako malo, le ti gledaš v napačno smer :)))

Ja, vem.
Nisem pa vedel, da nas je tako malo.:-)))[/quote]

Sploh nas ni tako malo, le ti gledaš v napačno smer :)))[/quote]

Živi bili, pa videli. Res imamo nove, ampak bencin se vseeno ne bo vsak dan pocenil.

No, za današnjo (jutrišnjo) pocenitev je gotovo zaslužna trenutna vlada :))) Dejstvo, da kar deset Janševih ministrov ni bilo izvoljeno v državni zbor pa tudi nekaj pove o stopnji nezadovoljstva volivcev.

Dobrota je sirota. To so vedeli že stari ljudje.

Besedo dobrota in ministre sedanje vlade je pa res težko povezati.

Ni bilo izvoljenih v novo vlado tudi več kot 10 starih psolancev levega bloka.

je pa res zanimivo, samo smo pretežni del naroda opredeljeni za kristjane, vendar NSI ni prišla v parlament.

Torej ljudje le ne volijo smao zato, ker jim na prižnici nekaj rečejo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož, je razlika med ministri in poslanci!:)

pa zakaj misliš da NSi ni prišla v parlament, hja JJ je potreboval glasove za zmago z, zmago z, zmago z……veliko prednostjo. In popapal je še eno stranko!

seveda ne, veliko vernikov se zgraža!:)))

pa zakaj misliš da NSi ni prišla v parlament, hja JJ je potreboval glasove za zmago z, zmago z, zmago z……veliko prednostjo. In popapal je še eno stranko!

seveda ne, veliko vernikov se zgraža!:)))[/quote]

Minister je po enis trani tudi poslanec in če so zgubili normalno, da niso več ministri, nekateri niti poslanci ne več, opozicijski poslanci pa so ravno tako izpadli, samo ministri niso mogli biti.

Zaradi istega razloga, je tudi LDS toliko malo dobil.

In na koncu videmo, da je vse in povsod enako, zakaj bi se morali mi zato kregati?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

seveda ne, veliko vernikov se zgraža!:)))[/quote]

Minister je po enis trani tudi poslanec in če so zgubili normalno, da niso več ministri, nekateri niti poslanci ne več, opozicijski poslanci pa so ravno tako izpadli, samo ministri niso mogli biti.

Zaradi istega razloga, je tudi LDS toliko malo dobil.

In na koncu videmo, da je vse in povsod enako, zakaj bi se morali mi zato kregati?

primož[/quote]

pa saj se ne kregamo, no vsaj jaz ne, poveš svoje mnenje pa je, malo za kratenje dolgčasa.

o lahko bodo še ministri ali pa poslanci, če gre za misnistra poslanec, se sprosi še en stov in vstopi naprimer Cvikej ali pa Virant. Lahko pa postavijo za ministra nestrankarskega človeka, eden takšnih je bil Virant pred prejšnjimi volitvami, pred temi pa je stopil v SDS in izgubil priljubljenost in od takrat mi ni preveč pri srcu.

Nekateri se ne, samo drugi ne morejo iz svoje kože.

Kar se tiče poslancov pa imaš prav, vse so špekulčacije, kaj pa bo, bomo pa videli. Ponavadi pa je tako, da ni pogodu narodu, karkoli se zgodi.

Lahko pa rečem, da mi je za Viranta žal, z njim sem imel priliko osebno sodelovati, predvsem zaradi MON-a, kakor tudi z drugimi ministri in moram izraziti osebno mnenje, on je bil eden redkih, ki je znal prisluhniti in je del vojega dogovora tudi izpolnil, akr za ostale ne morem reči, Drobnič, Bajuk… No saj so oba odstavili, osebno spet lahko rečem, da mi je jasno zakaj. Virant, pa ni slab, je pač po tvoje v napačni stranki, ampak jaz bi ga rad videl v vlogi ministra tudi v tej vladi, če bi bilo možno seveda, pa Zvera, pač govorim iz osebnih poslovnih izkušenj, ki sem jih imel z njima. Ampak je že tako, da je prav, da se menjajo, čeprav ni nujno, da je to dobro za državlljane, ampak tako je in to sprememo.

primož

ja Virant je bil dober dečko, bil je svetovalec ministra že v prejšnji vladi v vladi JJ je postal minister, vse brez pripadnosti, ampak vstopiti v stranko mesec dni pred volitvami( pa čeprav zagovarjaš nadstrankarstvo), da bi pomagal eni stranki zmagat, je pa skrajno neodgovorno do volivcev in to se mu je maščevalo, no ja morda pa ga ta vlada zopet povabi med svetovalce, nikoli se ne ve (čeprav dvomim, ker ima SDS pečat).

za Zvira bom tiho, ker njegove strokovnosti ne poznam, itak pa za ministra niti ni pomembna saj ima miljon svetovalcev in sodelovcev.

Bolelo? Ne vem zakaj naj bi bolelo. Se bom lahko lepo smejal ker se bodo stepli za drobtinice. Kritiziral pa jih bom, v to pa si lahko prepričana. Ker levak še ni rodil kaj pametnega sam od sebe.[/quote]

mah res me zanima, ali ste res tako prekleto slepi, ali pa samo da je JJ na oblasti, pa sploh ni važno kaj počne?:)))[/quote]

Važen, da ti misliš , da si spregledala. A daleč od tega. Nasedla si pravljici. A to je demokracija. Danes eden jutri drugi. Upam, v najino dobro, da se motim o prihajajoči se oblasti in da bodo res izpolnili obljube nazadnje potrjene na prešercu v nedeljo zvečer. Živi bili pa videli.

Se spomniš kake vlade, v kateri so bili kaj bolj dobrotljivi? Če odštejeva to, ki je še ni, pa nam je že prvi dan po volitvah pocenila bencin in dokončala gorenjsko avtocesto.

mah res me zanima, ali ste res tako prekleto slepi, ali pa samo da je JJ na oblasti, pa sploh ni važno kaj počne?:)))[/quote]

Važen, da ti misliš , da si spregledala. A daleč od tega. Nasedla si pravljici. A to je demokracija. Danes eden jutri drugi. Upam, v najino dobro, da se motim o prihajajoči se oblasti in da bodo res izpolnili obljube nazadnje potrjene na prešercu v nedeljo zvečer. Živi bili pa videli.[/quote]

sem nasedla ja pred 4 leti, danes ne več, ne pričakuj preveč, ker bodo dve leti samo popravljali napake, no vsaj upam da jih bodo, če jih pa ne bodo bom pa tudi te šinfala, tolk da veš, ne mislim srat po opoziciji, pa še faj opozicija bo!:)

Važen, da ti misliš , da si spregledala. A daleč od tega. Nasedla si pravljici. A to je demokracija. Danes eden jutri drugi. Upam, v najino dobro, da se motim o prihajajoči se oblasti in da bodo res izpolnili obljube nazadnje potrjene na prešercu v nedeljo zvečer. Živi bili pa videli.[/quote]

sem nasedla ja pred 4 leti, danes ne več, ne pričakuj preveč, ker bodo dve leti samo popravljali napake, no vsaj upam da jih bodo, če jih pa ne bodo bom pa tudi te šinfala, tolk da veš, ne mislim srat po opoziciji, pa še faj opozicija bo!:)[/quote]

Veš, ninej, ne morem in ne morem ti verjeti, da si takrat volila SDS. Ker če si ga volila zato, da bi prinesel spremembo na bolje, potem sedaj ne bi volila ljudi izpred štirih let, ki do takrat niso izpolnili tvojih pričakovanj.

sem nasedla ja pred 4 leti, danes ne več, ne pričakuj preveč, ker bodo dve leti samo popravljali napake, no vsaj upam da jih bodo, če jih pa ne bodo bom pa tudi te šinfala, tolk da veš, ne mislim srat po opoziciji, pa še faj opozicija bo!:)[/quote]

Veš, ninej, ne morem in ne morem ti verjeti, da si takrat volila SDS. Ker če si ga volila zato, da bi prinesel spremembo na bolje, potem sedaj ne bi volila ljudi izpred štirih let, ki do takrat niso izpolnili tvojih pričakovanj.[/quote]

kukr češ, že miljonkrat sem povedala zakaj sem ga volila, pa sem spoznala že po letu dni da je bila to največja moja napaka kar se volitev tiče.

vrti in to dobro, zato spada v opozicijo!:)

Veš, ninej, ne morem in ne morem ti verjeti, da si takrat volila SDS. Ker če si ga volila zato, da bi prinesel spremembo na bolje, potem sedaj ne bi volila ljudi izpred štirih let, ki do takrat niso izpolnili tvojih pričakovanj.[/quote]

kukr češ, že miljonkrat sem povedala zakaj sem ga volila, pa sem spoznala že po letu dni da je bila to največja moja napaka kar se volitev tiče.

vrti in to dobro, zato spada v opozicijo!:)[/quote]

zanimiva stvaritev:)))

vrti in to dobro, zato spada v opozicijo!:)[/quote]

zanimiva stvaritev:)))[/quote]

ja perlca no, kaj ti pa spet ni jasno, če delaš profil mene ali mojih stvaritev, si preberi moje poste za nazaj, pol pa komentiraj. Mi je pa všeč da te pritegne in so ti moje stvaritve zanimive, res!:)))))

zanimiva stvaritev:)))[/quote]

ja perlca no, kaj ti pa spet ni jasno, če delaš profil mene ali mojih stvaritev, si preberi moje poste za nazaj, pol pa komentiraj. Mi je pa všeč da te pritegne in so ti moje stvaritve zanimive, res!:)))))[/quote]

Arhitekturna stvaritev tehle replik, postaja neverjetna 🙂

‘Starih jajc’ (auaaa), ne prebiram oz. me ne zanimajo.

ja perlca no, kaj ti pa spet ni jasno, če delaš profil mene ali mojih stvaritev, si preberi moje poste za nazaj, pol pa komentiraj. Mi je pa všeč da te pritegne in so ti moje stvaritve zanimive, res!:)))))[/quote]

‘Starih jajc’ (auaaa), ne prebiram oz. me ne zanimajo.[/quote]

na še eno, da bo še bolj zanimivo, vidim da si nova!:)))

‘Starih jajc’ (auaaa), ne prebiram oz. me ne zanimajo.[/quote]

na še eno, da bo še bolj zanimivo, vidim da si nova!:)))[/quote]

ja, res sem nova in take (in podobne) stvarite me izredno
zanimajo. Privlačijo 🙂

na še eno, da bo še bolj zanimivo, vidim da si nova!:)))[/quote]

ja, res sem nova in take (in podobne) stvarite me izredno
zanimajo. Privlačijo :)[/quote]

jaja, važna je embalaža, aneda???vsebina je itak brez veze, al pa pretežka za razumet!

New Report

Close