Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu sms

sms

čitaš?
“spoštovana dama. si me pa spravila s svojim žametnim glasom v tako voljo, da bi te ta moment že podnevi povabil na večerjo.”
srček mi je kar zatrepetal spoštovani-vau 🙂

jaz čita-m, ti jane?

lahko tudi jane. poželji gostov. ha-ha-ha 😉

a si gostinec?

ne. jaz sem ONA 🙂 ž – kot ženska

ja sem opazil, vata mistejka to mejka-, sem pa skoz mislil da si moški- moram pazit da mi ne pride v navado

da te potolažim, marsikdo je mislil , da sem jaz ON- no tukaj na forumu, da ne bo pomote. lepo se imej. aja , pa si me spravil v smeh….
p.s.
v živo čisto OK izgledam, nimam brkov

no čisto brez pa menda nisi, mislim na pravem mestu,.. . tudi ti se imej lepo

opa, smo pa radovedni 🙂 tudi to se uredi po želji, a ti tvoja ne izpolnjuje tvojih skritih želja ???

je bila pobrita samo enkrat in to takrat ko je šla rodit, od takrat naprej noče več slišati o tem- in spoštujem njeno odločitev- tudi brez tega je vse o.k

sorry, nisem rekla da ni kaj OK, brez zamere, pač malo čvekam. čitam, zelo senzibilno mi deluješ, a se skriva tukaj mehka dušica?

pa nisem mislil da si ti mislila da sem jaz mislil; saj vem da nisi nič kaj takega mislila,pač povem tako kot je- nikoli ne silim nikogar v nič ali pa izsiljujem, tako kot pravijo vsakemu svoje- mislim da smo kar vsi tukaj senzibilni -ti ne

o ja, zelo, zelo-odkar me preganja žena bivšega ljubimca….

se pravi da so vsi čuti na preži; ma reci ji naj se malo umiri in obračuna s tistim ki ga ima pri roki in ki tudi nosi svoj delež-

nisva prišle do komunikacije, le njena telefonska se mi izpisuje na mobiju, aja, pa tudi nebo komunikacije, saj ji nimam kaj za povedati, razen mogoče, da se ne zaveda kaj ima oziroma izgublja.

mislim da to ni ravno to kar bi hotela ona slišat od tebe-kaj ima in kaj zgublja, verjetno bi raje slišala da je konec med vama, upam da boš razrešla svoje težave

ah, saj to niso težave. oba sem dala na čevelj.njega sicer s težavo. si bil kdaj v podobni situaciji?

na srečo ne, se pa nikoli ne ve

raje ne, za tako rabiš konjske živce, sem bogu vse obljubila, samo, da to mine .

Ida ti si neverjetna ženska.Prav zanimivo bi bilo s teboj.

New Report

Close