Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SMS sporočilo ob rojstvu otroka

SMS sporočilo ob rojstvu otroka

Kako ste z SMSji, če ste seveda, sporočile da ste rodile?

Sporočamo da je 6.12.2011 postala naša družina popolna saj se nam je pridružila naša Kaja. Družina Medved

Nekaj v tem stilu:

Danes, xx. xx., ob xx:xx se nama je rodil sin xx, velik xx cm in težak xx kg. Presrečna mami xx in ati xx.

(xx pač nadomestiš s podatki)

Imamo (ime).

Smo že trije.

Ana je zjutraj ob 6.30 dobila sestrico Evo, težko 4kg in veliko 54cm.

Živjo, moje ime je…. na ta veliki svet sem pokukal danes ob … …..
Velik sem …. in težak …. 🙂

nikoli ne bom razumela, zakaj v sms sporočila sodijo podatki o višini in teži. res mislite, da koga to zanima, razen vas?

Normalno, da se to piše, ker je to podatek po katerem lahko drugi sklepajo kakšnega korenjaka je ženska spravila na svet. Čedalje več jih piše tudi obseg glavice (uh,kakšno žogo je ta rodila, kako je korajžna, uf kako je moralo to bolet, ona pa tako korajžna) in celo podatek, da je šlo “za naravni porod”…

V stilu:

“Danes sem z naravnim porodom brez nobenih zdravil v urci in pol rodila XY, težek 4.500 in velik 59 cm. Bravo jaz!”

Mene to zanima. :-S Tko si lahko predstavljam otroka. meni je to zanimivo ali je 4kilski ali le dvokilski.

se pa nima nobena nič za hvalit, da kaj je rodila. Rodila je tisto, kar je imela not. je pa lepo slišat, da je šlo naravno ali kaj podobnega, da potem tudi veš, kako ej ženska. Meni manjka vedno podatek, kako je mamica.

Nisme pošiljala,čist brezveze

New Report

Close