SMS
Pozdravljeni!
Nevem, če vprašanje spada sem a bi vam ga vseeno rada postavila.
Že skoraj dva tedna mi nekdo pošilja SMS z ne preveč prijazno vsebino, prav tako kliče samo toliko da enkrat zazvoni, če kličem nazaj je ponavadi nedosegljiva št. ali ne dvigne….
NO K MOJEM VPRAŠANJU- nekdo mi je povedal da naj mu z interneta na št. pošljem sporočila-dosti, da bo mu ‘pregorela sim kartica’ – pa me zanima ali se to da napraviti in kako, ker jaz za to nevem.
Hvala na pomoči in lep dan.
Najboljši odgovor v takih primerih je molk. Potem ga bo minilo samo od sebe. Tistih nekaj sporočil boš pa zbrisala pa bo.
S pošiljanjem SMS sporočil zadeve ne boš rešila, kvečjemu ga boš spodbudila, da s početjem stopnjuje nadlegovanje.
Povprašaj še na Mobitel center, ali je ta številka registrirana, saj jim v tem primeru lahko prijaviš nadlegovanje. Tudi nekateri mobi uporabniki so registrirani, torej se jih da izslediti.
Lep dan želim
Tajfun
Pošilja s št. 040… in sem že preverila na si mobil strani pa ga ni v imeniku. Saj ga ta teden ignoriram pa je postalo še huje, še več klicev in pisem ki me včasih kar prestrašijo…
Zapisujem si ure klicev in sporočil in če bo šlo tako naprej bom poklicala na si mobil če lahko kaj ukrenejo.
Vseeno hvala in tudi tebi LP
Svetujem ti, da reskiraš daš kartico ven in si drugo na pumpi kupiš. Res, da boš mogla pol vsem dt novo ampak jim lahko sms pošleš iz računalnika, zaradi stroškov mislim.
No ti imaš drugo št. un pa nej pošilja sms-e……
Potem kliči na simobil in povej da te njihov uporabnik nadleguje, oni ga bodo takoj upozoril.
Zapomni si cifro in čez čas mu spuščaj flese sms-ov iz interneta.
Pa bo videl kako luštno je!
Lp
lahko pa poklices policijo in oni bojo sprozili postopek in simobil bo skenslal to stevilko in si bo on/a moral/a kupit novo kartico. ce bo spet klicari pa pac ponovis postopek. pa shranjuj si smsje, da jih potem pokazes policiji.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.