Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek smučanje

smučanje

Smo štiričlanska familija. Do sedaj smo smučali v Italiji, letos si želimo v Avstrijo. Ker avstrijskih smučišč ne poznamo Vas prosim, da mi svetujete kakšeno smučišče (povprečni smučarji), ki ima okoli 100 km prog, kjer bi preživljali 7-dnevni dopust. Če ste bili zadovoljni vi z vašo izbiro, bi vas prosila za priporočilo. Šli bi pa v apartma, če se le da na smučišču.

Hvaležna bi bila, če bi vaše izkušnje delili z nami.

A zdaj poleti greste?

Ženska pač misli za naprej. Saj je fino o smučanju brat, ko pa ima vsak drug post naslov : kam naj grem za trdi dni na morje ?! Jaz ne znam pomagat, ker hodimo v Italijo, kjer je, na žalost naših smučišč, bolj poceni.Ali pa na Cortina di poveri – Kalič. Če je kaj snega. Saj bodo ženske znale pomagat. lp.

nova
Uredništvo priporoča

mi smo se pa glih iz Avstrije preusmerli na Italijo, ker je ratal tako svinsko drago. V it. je še vsaj do 6 let za otroke zastonj tam pa ne..

Mi smučanje tudi vedno poleti rezerviramo::), takoj ko pridemo iz morja:):)

z Avstrijo ti pa žal ne vem pomagat, ker mi hodimo vsa leta v Italijo.

Srečno!

Turracher hoehe morda? Mi že več let hodimo tja.To je malo naprej od Bad klainkirchheima. Se še ni zgodilo, da ne bi bilo snega.

Sicer pa zame kot povprečnega smučarja zelo v redu Flachau.

Mi hodimo v Bad Kleinkirhheim.

Letos smo bili v Schladmingu. Tudi 4 članska družina. Bili smo navdušeni! Bili pa smo v hotelu.

Sicer pa prog ogromno – od nezahtevnih do takih za dobre smučarje. Bili smo med šolskimi počitnicami, vendar nobene gužve. Bilo je zelo toplo za konec februarja, vendar snega več kot dovolj.

Mislim, da gremo prihodnje leto spet.

LP

---------------------------------------- Nisem volila teh volov!

Mi smo januarja smučali v Zillertal Areni. Zelo navdušeni.

http://www.zillertal.at/

Tudi mi smo bili lani v Flachauu. Krasna, zelo lepo urejena smučišča, primerna za povprečne smučarje, tudi za otroke; stanovali smo v enem zelo lepem apartmaju, vendar smo se do smučišča (oziroma smučišč, ker lahko štartaš z več smeri) peljali z avtom. LAhko bi se tudi s smučarskim avtobusom, prav na smučišču pa je apartmajev, kolikor sem videla, zelo malo. Nekaj hotelov, in to je to. Otroci do 6 let se vozijo povsem zastonj, snega je res veliko.

Smo bili v prejšnjih letih tudi v Badu in v St. Oswaldu, kjer je tudi ok, samo s snegom zna biti bolj tako-tako. Meni pa je všeč, če je zasneženo vse, ne le tistih nekaj prog z umetnim snegom …

Saalbach Hinterglem
Schladming
St.Anton in LEcj
Zurs

Oj, kje pa ste bili. Mi smo namreč rezervirali Gerlos, pa bi bila vsaka info dobrodošla.

Sicer pa zeloo priporočam Hinterglemm…. Dobra smučišča, dobra ponudba apartmajev, zabava, skratka super!

New Report

Close