Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Smučanje

Smučanje

Družina Weißenbacher vas vabi na smučanje v Bad Kleinkirchheim. Hiša leži 100 m od smučišča. Preko poti imajo terme Römerbad, pred hišo hribček za sankanje in za hišo igrala.
Vse sobe (razen tip3) imajo balkon ali teraso, kuhinjo (s pomivalnim strojem), kabelsko TV, telefon, tapison… V kleti so parkirni prostori ter omarice za smučarsko opremo.

Apartma TIP1 – velikost 78 m2 (4-6 oseb) – 2 spalnici, dnevna soba z izvlečno sedežno garituro, kuhinja, jedilni kot, kad/wc, predprostor, balkon

Apartma TIP2 – velikost 59 m2 (4 osebe) – spalnica, dnevna/spalna soba (izvlečna sedežna garnitura), kuhinja, jedilni kot, tuš/wc ali kad/wc, predsoba, balkon

Apartma TIP2a – velikost 45 m2 (4-5 oseb) – velka dnevna/spalna soba (izvlečna sedežna, 1xpostelja, ki se zapre v omaro, 2 normalni postelji), kuhinja, jedilni kot, tuš/wc, terasa in vrt.

Apartma TIP3 – velikost 29m2 (2-3 osebe) – dnevna/spalna soba z dvema posteljama, 1 postelja, ki se zapre v omaro, tuš/wc, kuhinja, jedilni kot

CENE ZA TEDEN DNI
18.12. – 25.12. ali 05.02. – 26.02.
tip 1 780 EUR
tip 2 590 EUR
tip 2a 560 EUR
tip 3 430 EUR

08.01. – 05.02. ali 26.02. – 12.03.
tip 1 680 EUR
tip 2 470 EUR
tip 2a 460 EUR
tip 3 380 EUR

V ceno je vključeno bivanje (+ogrevanje, elektrika, garaža, omarice, posteljnina, brisače, kuhinjske krpe….). Možna je tudi uporaba pralnega in sušilnega stroja.

Za vse informacijei in rezervacije vam je na voljo g. Weisenbacher na telefonu +43-4240-8494 ali gsm +43-664-911-9300. Gospod govori nemško in angleško (bolj slabo).
V primeru, da ne govorite nemško ali pa da se ne boste mogli sporazumeti, sem vam na razpolago na telefonu 051-411-711 (Katja)

Vsem, ki se boste odločili za smučarijo pri družini Weisenbacher vam želim prijetno bivanje in ugodno smuko.

REKLAMAAAAA!

Sorči, malo reklame sem naredila, ker je bilo nam tam že dve leti zapored zelo lepo, pa še cena je zelo nizka. :o))) Upam, da bo komu prav prišlo.

Sicer pa saj ve tudi pišete v H&M ….. kaj tisto, pa ni reklama?

Primož, če post ni v skladu s politiko med.over.net ga briši.

A kakšne slikice pa ni

Lp, serga

Žal slikic trenutno nimam. Če pa boš poklicala g. Weisenbacherja, ti bo pa rade volje po pošti poslal slikice hiše, sobic in okolice, da točno veš, kje hiša stoji.

Ful je drago, mi gremo v Kronplaz v apartma za 4 po 48 € na dan.

Tam smo že bili in je fuuuul super.

in koliko m od vlečnice imate apartma???

Koliko časa se vozite tja, koliko so oddaljeni apartmaji, si pripravljena povedati kaj več, mi bi šli v januarju

siva koga sprašuješ Katjo za BKK ali Zoyo za Kronplatz

za BKK ti lahko jaz povem ker že 7 let hodimo gor. Meni se zdi da je zelo blizu…..mi gremo vedno skoz predor Karavanke in potem se mi zdi da si gor kot bi mignil

konkretno tega apartmaja ne poznam vendar če je res kot je napisala Katja da je v bližini Romerbad potem je to čisto blizu smučišča

v Kronplatz hodijo pa prijatelji pa mislim da se vozijo kar kakšnih 5 ur

Do žičnice imaš 100 m.

zoya a mi prosim odgovoriš??

koliko m od apartmaja imate prvo vlečnico

Nisem vedela koga sprašuješ. Na smučišče se voziš s skibusem, ki vozi kar naprej in je všet v ceni, postajališče je kar pri naslednji hiši.
Mi smo pa tako razvajeni, da smo se na smučišče vozili z avtom, kaj pa vem kilometer ali dva.
Apartmaji so popolnoma novi, talno gretje, sam nastaviš temperaturo v apartmaju, veliko posode… pa kaj vem kaj še vse, primerno za sprehode…

Zoya a si tolk dobra, pa posreduješ telefonsko, kontaktno osebo in če lahko tudi slikico, če jo imaš.
Lahko tudi meni na e-mail.
Svakinja bi rada malce spremembe.

Zoya, kdaj greste na Kronplatz? In kje stanujete? Tudi mi hodimo že pet let in smo zadovoljni in tudi mi puščamo najmlajšo pri starih starših (toliko za tiste, ki ste enkrat sesule Zoyo, kakšna mati da je, ker si privošči teden dni smučanja brez najmlajšega… – dajte si duška, nimam slabe vesti).
In mimogrede, tudi jas sem Korošica, sicer že 15 let v glavnem mestu…
Lep pozdrav na Koroško!

A.

Mi pa v Italijo v hotel – polni penzion 290 EUR na osebo – in to med počitnicami! Hotel ima fitnes, igralnico, telovadnico, da ti po smučanju ni dolgčas. Pa še animacije imajo. Aja, pa na smučišču je!

Kar se tiče puščanja ta malih pri babici, sva tudi modva našega 3 letnika pustila en teden pri babici, ko sva šla smučat. On je užival, midva sva se nasmučala, pa še ne boste verjele: nič mu ne manjka, ker je 1 teden preživel brez staršev! No naslednje leto pa je že šel z nama.

Letos bo drugače, ker gremo v hotel na smučišču, tako da bomo našega 10 mesečnika vzeli s sabo, kupila bova skupno karto in eno za ta starejšega sina in se menjala pri ta malem!

Mi pa že leta hodimo v Italijo v Nevegal. Apartma 6+1 je med počitnicami 600€, 6 dnevna karta pa po 60€/osebo. Apartmaji so na smučišču in se lahko s smučmi odpelješ na vlečnico. Imajo tudi nočno smuko in je všteta v kartah. Smučarskih prog je 40 km, ki pa niso povezana s kakšnim drugim smučiščem.
Včasih je bilo to mondeno smučišče, ki pa je propadlo. Sedaj se trudijo, da bi ga vrnili. Hoteli so prazni, trgovina je samo ena, lokal prav tako. Edini jezik je italijanščina.
Skratka ima tudi minuse, vendar nas vsakokrat prepriča cena. Komplet smuka s hrano, prevozom, bivanjem nas pride okrog 120.000 SIT za tri osebe.

Lp,
A

Mislim, da si se nekoliko ušteva pri tistih 120 000, saj je že samo apartma
144 000. Sicer pa tudi 220 000 ni veliko za smučarijo.
Lepe počitnice želim

Hoj, da vam malce naredim skomine :o)) Mogoče se pa s kom srečamo :o)

je napisala da jo pride 120.000 za tri osebe…..apartma je pa 6+1 se pravi da gredo verjetno še z eno družino skupaj a ne??

V BKK je super. Bila sva z možem mislim, da ravno v tej hisi. Imela sva ogromen apartma in ko bo naša pupa malo zrastla gremo sigurno spet sem.
Blizu vlečnica, terme, čudovito okolje…vam kar malo zavidam. Uživajte še za nas!

Ana, kdaj boste pa spet v “formi”? koliko je pa stara vaša pikica?

New Report

Close