Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek smucanje arabba

smucanje arabba

Z druscino samcev in samic (okol 30-nekateri ponesrečeno sami) smo bili na ski oppeningu.
Opažanje- bili smo med redkimi druščina, ki je bila mešana po spolu. Vsi ostali so bile moške druščine, ki so svoje drage pustili doma, na žurkah pa si privoščili do daska. Ne morem verjet, da:
1) Jih punce sploh spustijo (ker ni zavor)
2) Da je množično to sprejemljivo.

Verjetno podobno velja za razna jadranja, pa surfanja….

Eni smo pa še zmeraj tako naivni, da mislimo, da nas partnerji (ko jih bomo ponovno imeli) ne bodo varali.

na žurkah pa si privoščili do daska.

Kaj vse spada v to?

V Italiji takšne druščine samih moških niso nič posebnega. Italijanski moški so eni veliki “Mammoni”. Najlepše jim je doma, kjer jih mamice lepo pedinajo od spred in od zad, imajo lepo svojo službico z dobro plačico in najraje nobenih obveznosti. Več, kot do krajše zveze ne pridejo. Čim je govora o kaj resneješem, ko je treba začeti delati kompromise, misliti s svojo glavo, kaj doma postoriti , bog si ga ne daj urejati svoj lasten dom, se ustrašijo, pa rep med noge in jokat mamici v objem.

Govorila sem o slovenskih fantih oz. moških.
Do daske pomen, če bi bila priložnost, gremo do kamor se da. Pa ne na smučkah, da se razumemo.

Popravi me, če se motim. Moške, ki jih ne poznaš, obtožuješ, da, če bi imeli priložnost, bi prevarali svoje morebitne ženske, veš pa ne, če jih sploh imajo. V čem je bil njihov greh?
Se opravičujem, sem bolj počasne pameti, ampak te še vedno ne razumem.

O ja, vem, da jih imajo, svoje ženske.
In da so bili zelo aktivni osvajalci. Jaz sem bila tam samska ženska in sem imela problem, ker enostavno ne moreš navezat kontakta, če je vate zagledan nekdo, ki je vezan. Al kaj? Mogoče sem pa res tako zmedena, da še opisati ne znam situacije..

Kako pa da pri takem way of life-u Taljani še niso izumrli?

in kako to da si pol tam niste našle svojih princev, tiste po nesreči same?

New Report

Close