Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Smučanje in smučarski skoki so PRIVILEGIJ

Smučanje in smučarski skoki so PRIVILEGIJ

Gre za ELITNI in LUKSUZNI šport, ki se ga ne more iti vsak otrok. na plečih davkoplačevalcev, okolja, vsiljevanja Kekec kulture (podhranjeni fantki ki skačejo so kao šampioni). Poleg tega sodeluje samo kakih 10 držav, kako si potem lahko “svetovni” prvak, če se 99% ZEMLJE tvoje igrice ne igra. Da ne omenjamo prostovoljcev in sponzorjev. Zakaj to in zakaj ne lačnim in obubožanim? Razloži ti enemu otroku da bomo plačali za Nordijski center milijone on pa ne bo jedel. FUJ! Pijana banda, pijani novinarji, podhranjeni Kekci, ki prodajate kuhinje in tortice.

Ne podpiram. Opozarjam, da bodo ob prvi priliki zimski športi v Sloveniji UKINJENI.

Pozabil sem napisat.

Vi Švabi, da mi ne jamrate več enkrat! Da bom plačeval za AUDI da vi trošite na FIS CUP. Ne!

Veliko je zahtevalo od mene, ampak konec je konec. Sem na AZIJSKEM avtu, potem veste kaj vam sledi banda švabska. Dovolj imam tega. Avto je avto za par jurjev cenej, ne pa 60tisoc za OSNOVNI audi model. FUJ!

Žal je vse res. Zimski športi so tudi dragi, ker ni prave zime, ni snega, smučišča propadajo, umetno zasneževanje in lux hoteli prestiž za peščico ljudi.

Talajo denar društvom in organizacijam po politični liniji.

New Report

Close