Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek smučanje – zimske počitnice

smučanje – zimske počitnice

Med zimskimi počitvicami gremo smučat npr. v Italijo, Avstrijo, Jahorino…. Kaj priporočate?? iMate kakšne ugodne variante?

Hvala za informacije.

http://www.booking.com, rezerviraš hotele

Odvisno, kako si zamišljaš te tvoje počitnice: v apartmaju, v hotelu, garni, boste samo smučali, koliko vas je.

Mi vsako leto hodimo na smučanje v Italijo, vendar januarja meseca (otroke vzamemo iz šole). Letos smo spremenili lokacijo. Tokrat gremo v kraj, kjer je nekje 70 km smučarskih prog (cene se spreminjano glede na velikost smučišč in seveda na termin- zato gremo vedno v januarju, ko so še izvensezonske cene za karte in apartmaje). Cene apartmajev se ne razlikujejo dosti med posameznimi kraji. Mi bomo dali za apartma za 7 dni EUR 500 (apartma 50 m2, dve spalnici, dnevni prostor s kuhinjo, kopalnica, garaža).

Lp.

nova
Uredništvo priporoča

Še dodam. Ponudbo smo si pogledali na internetu. Apartmaje smo že rezervirali (gremo s kolegi) in plačali avans. Lp.

lansko leto smo bili v Sam Martino di Castrozza – Italianski Dolomiti – zelo priporočam – smučišča so zelo lepa – sploh proga Passo Role. V januarju nobene gužve – a si predstavljaš, da je cirka 30 ljudi na celem smučišču. Proge super urejene, vreme je bilo cel teden sončno.

Vzeli smo apartma za 6 – bila dva para. Apartma lahko vidiš na: http://www.globtour.si/aranzma.asp?IDK=-1&IDd=261&ID=3250 zelo lepo noter urejeno – dve spalnice, dnevna soba, dve kopalnice, kuhinja, predsoba. Vse v alpskem stilu, tud mikrovalovna je v apartmaju, brisače, posteljnina skratka vse kar rabiš. Skratka res fino, za otroke imajo posebne proge, drsališča, sankališča…..

San Martino di Castrozza 1450m : San Martino di Castrozza je eno najbolj znanih mednarodnih smučarski središč v Dolomitih in eno redkih mest, ki mu je uspelo ohraniti očarljivost stare gorske vasi. Smučišče, ki ima skupno 60 km urejenih smučarskih in 30 km tekaških prog ter 25 smučarskih naprav je razdeljeno na dve glavni središči: Malge Carousel in Colvere ter nekaj manjših: Colvedere, Pra’delle Nasse, Passo Cereda, ki so vključeni v sistem SUPERSKI DOLOMITI. V popoldanskih in večernih urah pa lahko preživite prijetne trenutke v tradicionalni restavraciji, pub-u ali vinski kleti.

Če bo le možnost gremo letos spet.

Lp

Urška

New Report

Close