Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek smučarija

smučarija

Včasih pa res ne razumem obnašanje Mazejeve in Massija na tekmi.A je res potrebno po vseh lepih rezultatih tako odvihrati s slabo voljo iz smučarske arene?Tina ne moreš biti vedno prva tko kot druge ne morejo biti vedno zadnje.Smuča res dobro je pa njeno obnašanje včasih nerazumljeno.

To pa res ne razumem v čem imaš ti težavo?
Z njenim oz. njunim obnašanje pa res ni nič narobe.
Čudovita sta, oba.

Treba je bit čudovit tud kadar nisi na vrhu…..

Ravno ta njen značaj je tisti, ki je zaslužen za njene tako visoke rezultate in seveda trdo delo ter prava ekipa.
Da bo pa po vsaki tekmi, razočaranju, še prijazna do novinarjev, ki včasi postavljajo zlobna, neprimerna vprašanja, je pa pač zmota nekaterih, ki se ne znajo postaviti v njeno kožo. Tina je mašina, ni pa stroj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To najbolje znajo preostale naše smučarke, ki niso praktično nikoli na vrhu. So simpatične, prijazne, vendar nimajo zmagovalnega značaja. Če je človek zadovoljen tudi po vsakem neuspehu, težko napreduje, če sploh.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No ,ja…Je že res ,da rada stopi pred kamere kadar je medalja v žepu.

To sem zgolj omenila,kot neko opazko.Tisti dve medalji,ki sta zlati bi tudi na petem mestu lahko izvabili nasmešek na obraz.Pa temu očitno ni tako.

Za tvoje uspehe.

Ostanki takšna kot si.

Barvo.

To so tvoji problemi. Nič ne vprašas, kako bi se jih rešila.

Je vrhunska tekmovalka, nima pa športnega duha.

Avtorica ali avtor( bravoTina )kateri mlini pa tebe poganjajo naprej?V resnici globoko v sebi veš,da je tako…..

Tina je genialna, samo čestitke taki ženski. Fenomenalna.
Ne samo, da je več kot odlična športica, še super zgleda, brihtna je in še peti zna.
Nevoščljivkam pa gre seveda v nos.
Čestitke Tina.

Mislim, da ni bilo 5. mesto tisto, ampak je preprosto imela slab dan, že pred tekmo. Posledično tudi slabši rezultat. Za njo 5. mesto pač ni več vrhunsko.

Pri merilih lepote se (na sreco) zelo razlikujemo.

Zato, ker je taka, pa je vrhunska. Tu ni levo, desno, samo naprej. In komaj čaka, ko ji začnejo novinarji tiščati pod nos mikrofon in zajedljivo spraševati, zakaj ni medalje. Bogi Lorenčič, Mazejeva je slabo smučala, zato ni on dobil nove medalje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pogon vsakega je lasten EGO.

Še ne veš?

Ampak, mene pa moti, da se ob petem mestu ne zna malo pohecat, da ne zmore malo humorja in samoironije.
Popoln že napol človeški ego . Globoko spodaj je verjetno res le mašina.
Žal po njeni notranji jezi, ko ji medalja uide, doseže le to, da ji obledijo vse prejšnje medalje.
Škoda, ker se res ne zna zadržati v nekem nerazumljivem besu do celega sveta.
Ljubša mi je zajebancija kot to kar uprizori, ko ji vse ne klapa.
Dihal sem z vsemi kot eno za tistih možnih pet medalj, sedaj pa mi je za morebitno četrto povsem vseeno. Tina je kot odraz popolnega kapitalizma brez človeškega obraza.

Mogoče pa jo bo dobila ravno zato.

Saj ona ni tam zaradi tebe, ampak izključno zaradi sebe in tistih nekaj sponzorjev, ki jim je dolžna.

Slabiči pa zganjate fovšijo nad boljšimi od sebe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close