Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style smučarska oblačila

smučarska oblačila

Živio!

Bliža se zima in sneg….letošnjo zimo bom aktivna na smučkah, pa me zanima, kakšna oblačila nosite pri smučanju. Svoje zadeve sem prenosila, lani sem nabavila nove smuči (carving), letos kupujem še oblačila. Pa me zanima, kaj bolj predlagate:
1. smučarski kombinezon
2. jakno in hlače
Bolj se nagibam varianti 2. Pa me zanima, če mi lahko svetujete, kakšen naj bo material, kakšna dolžina, funkcije…In seveda firma oblačila in kje lahko to kupim (pri nas, v bližnji Avstriji ali Italiji). Imate kaj pojma, koliko te reči stanejo, kje bi bil možen kak ugoden nakup…
Skratka kakršnikoli nasveti na temo smučarske jakne in hlač so več kot dobrodošli.
Hvala vnaprej.

Lep pozdrav!
Nika

Če si našla trgovino, kjer prodajajo smučke, boš pa menda našla še trgovino za ostalo smučarsko opremo. Ne mi rečt, da ne znaš pogledat v Hervis, Interspost, Giga sport, Elan …. in na bundah in hlačah obrniti listka s cenami.
To je isto, kot če bi spraševala, koliko stanejo zimski čevlji in kje jih prodajajo.
Jasno pa je, da cene varirajo. Hlače lahko dobiš za 15.000, lahko pa tudi za 45.000. Odvisno od kvalitete, blagovne znamke ipd.

Pojdi v novo trgovino Outlet na Rudnik, cene bund in hlač OK.

Toplo ti priporočam trgovine sport extreme, v Ljubljani v BTC pod Emporium. So tudi drugod po Sloveniji. Tam boš našla opremo iz GORE TEXa, pod blagovno znamko MAYA MAYA. Ne bo ti žal. Sama jo imam že nekaj časa. Res so cene malo višje, ampak se splača. Dobiš pa lahko jakno, kamor potem vpneš polartec, ali bundo s peno, super hlače. Pri nas prisegamo na gore tex, ker je počutje v njem fantastično, material diha, vendar ne premoči. Probaj! LP

kumbinezaune lejko najdete v NDK
SAMO 201 EVRO KOŠTAJO

kumbinezaune lejko najdete v NDK
SAMO 201 EVRO KOŠTAJO

New Report

Close