Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Smučarska očala za čez očala z dioptrijo

Smučarska očala za čez očala z dioptrijo

Kupim otroška smučarska očala, ki jih nosiš čez očala z dioptrijo za starost 12 let. Hvala

Oprosti ker tako padam v tvojo temo, ampak sploh nisem vedela, da to obstaja. Ker moj sin ima tudi očala pa jih potem pri smučanju pač ne nosi. V katerih trgovinah jih pa ponavadi imajo?

dunja1, v športnih štacunah.
Sem iskala tudi zase, pomerila ena takšna smučarska očala čez moja z dioptrijo in je zgledalo grozno – una očala za čez so bla tako ogromna, da so mi zakrila pol glave 🙂 Se potem nisem odločila za nakup.

Dobijo se v športnih trgovinah. So pa zelo draga. Dokler hči ni imela visoke dioptrije je tudi smučala brez, zdaj pa jih rabimo samo en teden (šola smučanja).

Ni res da so ogromna in draga- odvisno kakšen model ste gledale

jaz sem zase kupila v Intersportu na prvi pogled čisto klasična smučarska očala, ki imajo pri strani zarezano plastiko (nekje dober 1 cm) , da se prilegajo na očala. Zareza se sploh ne opazi ker jo prekriva pena, ki je po robu očal…

Taka očala se kupijo tudi v Hervisu. Fajn je, če zraven probaš tudi čelado, ker ena smučarska očala s čelado ne gredo najbolj skupaj, če pa dodaš še korekcijska očala, pol je pa sploh problem. Svetujem ti, da probaš vse tri stvari naenkrat. So pa ta smučarska očala malo dražja kot ostala.

http://www.google.si/#sclient=psy-ab&hl=sl&source=hp&q=over+glasses+ski+goggles&pbx=1&oq=over+gla&aq=2L&aqi=g-L4&aql=&gs_sm=c&gs_upl=0l0l1l249l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=5f294f0cd846f8fa&biw=1366&bih=653

Mi smo to rešili z dnevnimi lečami.

New Report

Close