Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek smučarske karte skipass

smučarske karte skipass

Kje si kupujete smučarske karte-v predprodali, na licu mesta? Ste včlanjeni v kakšno od organizacij, da imate popust (Modra kartica,…). Gledam malo, da bi se šli letos, ko sta otroka že tako velika, malo več smučat. Ker pa so cene kar poštene, me zanima, kako pristopate k smučanju, da je za vas najugodneje. Ja, v glavnem smučamo v Sloveniji, najraje pa na Višarjah.

hvala za info.

Od kod pa ste? Če boste šli vsaj 13x smučati in vam avstrija ni predaleč, se vam splača vzeti Topski[/url] sezonsko karto. Gre za smučišča na avstrijskem Koroškem in V Tirolskem, če otroka še nista prestara, je cena zelo ugodna (za vso družino). Iz Lj je najbližje smučišče Mokrine (Nassfeld), super je, ker je v ceno vključen tudi ledenik Molltal, kar pomeni, da je smučanje zagarantirano od novembra do maja.

Za Slovenijo ponavadi kupim par kart v predprodaji, ostalo pa sproti, ker nikdar ne vem kaj me bo pičilo in kam bom šel smučat.
Za Višarje se je pa včasih splačalo vzeti eno karto na točke (mislim da je bil bolj blokec veljaven eno leto) s katero si lahko potem “plačeval” urne, dnevne ali poldnevne karte – in je bilo ceneje. Ne vem pa, če zadeva še deluje.

V Sloveniji greva samo na kako nočno na Kope (ker jih imava pač skoraj pred nosom), kupiva kar tam.

Za Avstrijo pa tudi kupujeva sproti, za tedensko smučanje v BKK kupiva pri zastopniku (ima par {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta v primerjavi z blagajno) + greva v terminu, ko v tedenski karti dajo dodatno še prost vstop v terme, za Osojščico jih kupiva na blagajni (lastnik APP pa nama da kake kupone za popust iz njihovih časopisov), ostalo kupiva na blagajni, ko prideva.

Ne smučava toliko, da bi se nama splačale sezonske karte (sva že preračunavala), poleg tega v Avstriji dajo popuste za vsako uro poznejšega začetka smučanja, večkrat pa smučava na kakem manjšem smučišču (Peca, Golica, Weinebene, Klipitztorl).

Sem včlanjena v smučarski klub in posledično imam popust pri nakupu kart, kar se mi precej pozna…smučam vsak vikend, v italiji, seveda.

Če najraje smučate na Višarjah, bi za vas mogoče prišla v poštev sezonska družinska karta za smučišča Promotur – http://www.promotur.org , kamor spada poleg nekaterih ita. smučišč tudi naš Kanin. Na primer: cena za 1 odrasel + 1 mladostnik + zakonec = 610 EUR (sedaj je že nakaj več, ko ni več predsezonskih cen).

Ugodno in lepo smuko vsem….

New Report

Close