Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice smučarski klub koper

smučarski klub koper

a je že kdo smučal z njimi v Italiji

Ja, na Civetti.
Obakrat smo dobili zelo dobre apartmaje. Imajo pa zelo radi družine z otroki in za te najboljše poskrbijo. Večjih problemov, moram priznat, ni bilo. Nekaj čakanja na ključe in na smučarske karte, pa to je vendar normalno, saj je ob menjavi gostov ob sobotah v kateremkoli centru vedno gužva. Je pa to izkušnja izpred cca 6 let, lahko, da se je tudi kaj spremenilo.

kakšna so smučišča, a je tudi za zahtevne smučarje

hvala

Smučišča v Civetti so v redu, kar dosti jih je, mislim da okoli 100 km, ne vem, poglej na kakšen page, kar se tiče zahtevnosti pa ne vem na kakšna si vajena, mislim da je malo vsega, jaz sem bil nekajkrat in sem bil s Civetto in klubom zadovoljen, res pa je da je to bilo kar nekaj let nazaj, vsaj 7 let, od takrat žal nimam več časa za 1 teden smučanja…
Lansko sezono mi je celo uspelo najt 1 teden časa in sem gledal malo cene SK Koper in mi niso ravno ustrezale, predvsem plačilo animacije, ki je res ne potrebujem, tako da sem za manj denarja šel na smučanje v Francijo. Ne spomnem se kakšne cifre so bile v igri, ampak vem da je bila cena za Civetto (apartma + karta) enaka ceni za Francijo (Risoul s Collegiumom) s prevozom vred, tako da je bila izbira lahka in mi ni žal.

Jurij

P.S: Dodat moram še, da je bil apartma v Risoulu seveda ceni ustrezen, ampak saj gremo smučat, ne pa posedat doma, mar ne?

Zadnja sprememba (31-08-04 20:31)

Tole o “Sovici”:
http://www.skicivetta.com/

Tudi jaz sem že šla na smučanje s SK Koper in vsakič je bilo the best… Smučišča in večerni žur 😉

Ojla!

Prvomajska smuka v Livignu s smučarskim klubom Koper,…Pohvale vredno,…Apartma velik in lepo opremljen, zabava nora,..skratka vse v najlepšem redu,…No pa tudi cena nadvse ugodna, 145 Eur/osebo (v kar je bilo vklučeno prenočišče in smučarska karta)
Priporočam!!

Lep pozdravček

Pozdrav,
jaz bi samo vprašala če je cena 145 EUR oseba+karta za teden dni in lastne prevoz.
Hvala

Tudi jaz sem bila prek tega smučarskega kluba v Civetti in bilo je super.
Bi se dalo vse skupaj ponoviti….

New Report

Close