smučarski skoki
Ko gledam smučarske skoke žensk, ne morem mimo tega, da se mi upira smučarska skakalka Danijela Irascho Stolz.
Tako čudno deluje, kot bi bila moški. Tudi njeni skoki ne spominjajo prav nič na žensko skakanje. Najbrž slabo vpliva na vsa dekleta, saj deluje kot prava možača.
Že res, da morajo biti dekleta močna, energična in dobro trenirana, toda ta ženska ne deluje prav nič žensko.
Njena postava, njen videz, vse je tako drugačno kot pri povprečnih ženskah.
Priporočam, da čas njenega nastopa izkoristiš za recimo obisk WC-ja, pripravo kakšnega prigrizka, karkoli, kar te odvrne od gledanja nečesa, kar se ti upira. Ker peticija, da jo zavoljo tvojih občutljivih oči umaknejo iz tekmovalne liste, najbrž ne bo šla skozi.
No, mogoče bi pa doživela svojih 15 minut slave, ko bi se vest o peticiji razširila po medijih in spletu.
Bitka med spoloma, da, tekma med spoloma mora biti. Toda v primeru smučarskih skokov deklet , je tako izstopanje Danijele Irascho Stolz, da res ne spadajo skupaj.
Ona deluje in skače drugače, izstopa iz te skupine deklet, toda ne po sposobnostih, ampak po izgledu in obnašanju.
Ona ni kot druge in ne deluje kot druge, je drugačna.
Meni je prav mučno gledati ta prijeten šport, vendar, če vidiš, da ni nobene možnosti za enakopravnost in enak boj za osvojitev višjega mesta, ti tak šport deluje odbijajoče.
To bi vodstvo smučarskih skokov deklet moralo upoštevati in premisliti.
nimam nič proti njeni postavi/usmerjenosti, ampak obraz ima pa res antipatičen do konca.. kot recimo diethart pri moških
kot da so se ji obrvi zaskočile no
mene ne motijo, no, čisto malo, pa ne samo športnice/športniki, ampak tudi tistih nekaj par ostalih medijsko izpostavljenih oseb, ki so mi antipatični na pogled in katerih slike se iz takšnih ali drugačnih razlogov pogosto pojavljajo v medijih
spoštujem njene dosezke ampak gledat mi jo je pa muka, žal
in res nima veze s spolno usmerjenostjo recimo anja paerson je izjemno simpaticna, njena žena in hčerkici pa tudi
http://d1c6m1x8t6pdvu.cloudfront.net/client/minirodini/dynamic/articles/15-anja-6_2907.jpg
No to se ne strinjam jas sem punca in treniram smucarske skoke že 8let stara sem 13 let drugo leto bom laho sla na prvo zensko tekmo kot skakalka ampak daniela irascho stolz je v resnici zeloo prijazna pac ima tak slog kot ga imajo fantje saj je pa tudi edina zenska ki je preletela 200 metrov in zelo dobro se poznam z vsemi puncami v svetovnem pokalu in so zelo prijazne