Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek smučišče Bodental

smučišče Bodental

A je kdo že bil na Bodentalu? Kako je? Zahtevnost prog, cene, urejenost?

A ti resno? Bodental je kot bi šel smučat na Vojsko nad Idrijo pri nas.:)) Dve vlečnici za otroke, to je vse – 2 km prog, kakšna urejenost prog, zahtevnost……. Drugače pa za računalniško nepismene:

Lej, ne bodi sarkastičnaa. imam majhnega otroka, ki se uči smučat, do Bodentala pa skor najmanj vožnje, kar je primerno nezahtevnih smučišč naokoli. sem pogledala na net nič bat, lih zarad tega in zarad otrokovega predznanja ga še ne bom vlekla na nassfeld. vse ostalo npr kranjska gora je dlje od nas. zelela sem samo izkusnje upirabnikov, ne brusenje jezikov. get over it.

Ne nisi hotela samo izkušnje, drugače bi tako vprašala. Spraševala si “Zahtevnost prog, cene, urejenost?” – to pa ti vse piše na spletu, tako da se ne zmišljuj.

Kaj pa hočeš, da ti povejo o dveh vlečinicah? Ja, vlečnici sta v redu urejeni.:) zahtevnost in cene pa imaš itak na spletu.

Spraševala pa si, kot da sprašuješ za ogromno smučišče “zahtevnost prog”, hahahaha.

Par let nazaj, ko sem se jaz učila tam smučat, so imeli en takšen pomični trak za otroke, na katerega si stopil s smučmi in te je popeljal na hribček, po katerem si se spustil dol.

Imajo pa zraven še malo večji hrib, kjer se lahko zapelješ do polovice in se spustiš dol ali pa greš čisto do vrha.

Jaz sem se prvi dan že začela spuščat po večjem hribu, sem pa zraven imela učitelja smučanja, ki mi je dajal navodila, tako da mislim, da bi tudi tvoj otrok to verjetno zmogel brez problemov.

Aja–učila pa sem se smučat pri 36 letih, tako da bo ziher šlo tudi tvojemu otroku.

Drugače pa to ni neko super smučišče po moji oceni, pa tudi tisto gostišče, ki je zraven in kjer lahko prespiš, je tako bolj po kavbojsko,– ne vem pa kako je zdaj–mogoče so še kaj preuredili in posodobili.

Zate pa, ki si tako nesramna, samo eno: Če ne moreš pomagati, ne rabiš niti škoditi.
Pa kje so te delali, da si tako žleht?

Zate pa, ki si tako nesramna, samo eno: Če ne moreš pomagati, ne rabiš niti škoditi.
Pa kje so te delali, da si tako žleht?[/quote]

Žleht???

Ker sem pomagala s spletno stanjo, na kateri so vsi podatki, ki jih je želela?

No prav, naj bo, sem pač žleht, če ženska ne zna najti po spletu nobenih informacij. Očitno je normalno, da ljudije poznajo samo MON, kjer morajo vse vprašat, od tega, kolikorat dat brisače prati do tega, kakšno je to in to smučišče. Če sem žleht, ker sem ji rekla, da je računalniško nepismena, kar tudi je, potem sem pač žleht.

Evo, še en par prispevkov na temo Bodental, kjer je vse zapisano. Sem pač žleht, hehe:

Pa kje so te delali, da si tako žleht?[/quote]

Žleht???

Ker sem pomagala s spletno stanjo, na kateri so vsi podatki, ki jih je želela?

No prav, naj bo, sem pač žleht, če ženska ne zna najti po spletu nobenih informacij. Očitno je normalno, da ljudije poznajo samo MON, kjer morajo vse vprašat, od tega, kolikorat dat brisače prati do tega, kakšno je to in to smučišče. Če sem žleht, ker sem ji rekla, da je računalniško nepismena, kar tudi je, potem sem pač žleht.[/quote]

Ja, ful si pomagala res. Pa zraven napisala kup sarkastičnega teksta in jo označila, da je računalniško nepismena. Ženska, kulture res nimaš nobene, komunicirat pa glih tako ne znaš drugače kot na žaljiv način.

New Report

Close