Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek smučišče Cerkno

smučišče Cerkno

Mi lahko kdo kaj pove o smučišču Cerkno?? Slišali smo, da je primerno za smučarje začetnike, zdaj pa beremo, da se do smučišča pride le s štirisedežnico? Kako to zgleda,če imaš s seboj otroka – nesmučarja? Res prosim za pomoč, ker si to nekako ne znamo predstavljati. Hvala za odgovore.

Brez panike. NA smučišče res prideš s štirisedežnico, a ni problema. Ti povem iz prve roke.Sama ne smučam, pa sem se že velikokrat podala na SC Cerkno in to brez problemov. Gre vse tako počasi, na vrhu je veliko prostora za sprehode, za otroke pa super otroški vrtec, kjer lahko otroci prvič stopijo na smuči.
Zato le pogumno, ne bo vam žal.

http://www.sloveniaholidays.com/smucisca/smucisce-cerkno

No, še nekaj bom vprašala: kje imaš smuči,ko si na štirisedežnici?? Na nogah ali jih lahko kam odložiš poleg (recimo – kot na nihajki za na Krvavec)? Je možno vzeti sanke s seboj? Če ja – kam jih daš??

dedek 75 in vnuk 7 sta ta teden dilcala na Cerknem ..superca je bilo

KAko je bilo na smučanju? Predvidevam, da ste se imeli super.

Evo, bili na Cerknem. Meni je bilo všeč, ker spadam med začetnike in mi je bila tista položna proga pisana na kožo :-). Pa še krasno vreme smo imeli. Žal je naša štiriletnica zatrmarila na polno in ni želela niti stopiti na smuči (tako da smo denar za izposojo takorekoč vrgli stran……………). Se je pa zato sankala. Itak pa je bila daleč od vsega najbolj zanimiva vožnja s sedežnico gor in dol. No, motilo me je edino to, da proge niso preveč dobro označene. Vsaj jaz sem se na začetku kar lovila. Ampak kljub temu – ja,lepo je bilo in že gledamo namestitve v Cerknem, da bi še kdaj šli. Kajti pot do tja pa je res dooooooolgaaaaaaa!!

New Report

Close