Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Snaha in okrogla obletnica

Snaha in okrogla obletnica

Res nimam idej kaj ji kupiti. Ima pa malo casa pri dveh otrokih in mozu.
Kaj mislite, da bi trideset letnica potrebovala ali s cim bi bila zadovoljna. Otroke ji ze sedaj pazim vsaj enkrat na teden, tako, da kaksna ideja o pazenju otrok ne pride v postev.

Kar koli uporabnega ali pa samo kot ideja v katero smer gledati bo dobrodosla.

Hvala.

Že to, da ji paziš otroke vsaj enkrat tedensko, je dovolj veliko darilo. Dobra tašča! Kaj bi ji kupila? Ja, odvisno, kaj ji ustreza, mogoče kakšna lepa denarnica, maskara za oči, lepa orhideja, nova kafetjera ali aparat za kavo, lep prt za na mizo, srebrna verižica – če ji je všeč srebro, ali kakšna druga bižuterija. Vsekakor lepo praznujte!

Kakšno dobro roćno uro, samo moraš vedet kakšna bi njej bila všeč. Jaz sem od moža dobila to in mi je zelo všeč http://www.ure.si/rocne-ure/zenske-ure/zenska-ura-axcent-x36037-736-bangle.html

nova
Uredništvo priporoča

Ne obremenjuj se. Vsake pozornosti, ki bo od srca bo vesela in če imata dober odnos toliko bolj.
Karkoli pa bo magari samo rožica naj bo samo zanjo.
Če si lahko privoščiš ji plačaj vikend v toplicah, kamor naj gresta sama z možem, ti pa bodi ta vikend varuška. če pobrskaš se dobijo tudi poceni variante, pač po zmožnostih.

Karte za vikend toplice? pa da otroke merkaš ta čas?

Jaz sem v letih tvoje snahe in imam dva malcka… Jaz bi bila res vesela kakega enodnevnega razvajanja z mozem… (Tudi vikend paket se slisi super, ceprav sama se nisem bila vec kot eno noc stran od otrok…).

Vikend paket v toplicah ali v kakšnem mestu, ki si ga želita obiskati, Dunaj, Benetke, Budimpešta, Praga….(za 70-80 EUR dobiš enodnevna potovanja za dve osebi, za 150-190 pa dvodnevna…cene tudi za dve osebi!)

Madonca, vedno ko berem teme o darilih se čudim koliko večina tukaj zapravlja zanje. Kaj darilo za 10€ ni dobro?

No mene tašča vedno vpraša kaj si želim in ji tudi povem. Nisem nikoli zahtevna. Danes mi bo za darilo dala pekač za muffine. Predlagam da jo vprašaš kaj si želi, ali pa vprašaš vsaj svojega sina-njenega moža… on bi tudi znal vedeti kaj si njegova žena želi.

Hvala za ideje razmisljam o dvodnevnem izletu nekam za odklop, jaz pa bom pazila otroke.

Ce je se kaksna ideja, kar na plan z njo.

Hvala.


Uf, abi bila vsaj nekaj časa moja tašča? 🙂

kaj pa rimske toplice 190eur dve nocitvi za dva.:)))

New Report

Close