Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Snaha nič ne dela

Snaha nič ne dela

Imam snaho, ki nič ne dela. Je brez službe in cel dan leži doma že 2 tedna. Z mojim sinom imata krasnega vnuka ki hodi sam v šolo pri 11 letih, ker se moji snahi ne ljubi ga z avtom vozit v šolo. Zelo slabo kuha, in slabo čisti stanovanje. Na živce mi gre ker me sin ne obišče vsak teden ker mu snaha ne dovoli. Jaz sem snaho obiskala vsak dan ko je bila na porodniskem, da sem jo učila kako naj skrbi za vnuka, kako se kuha in čisti čeprav sem 30 km vstran doma. Prokleta snaha nehvaležna

Baba stara zase se brigaj, pusti mlade pri miru, ker so tudi brez tebe sposobni upravljati s  svojim življenjem , mularija pa naj hodi v šolo peš, v mojih časih so otroci hodili v šolo več km, pa se nihče ni sekiral, pa še bolj zdravi so bili. Torej parklje k sebi in jezik za zobe!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8173, 29.05.2025 ob 08:40

Imam snaho, ki nič ne dela. Je brez službe in cel dan leži doma že 2 tedna. Z mojim sinom imata krasnega vnuka ki hodi sam v šolo pri 11 letih, ker se moji snahi ne ljubi ga z avtom vozit v šolo. Zelo slabo kuha, in slabo čisti stanovanje. Na živce mi gre ker me sin ne obišče vsak teden ker mu snaha ne dovoli. Jaz sem snaho obiskala vsak dan ko je bila na porodniskem, da sem jo učila kako naj skrbi za vnuka, kako se kuha in čisti čeprav sem 30 km vstran doma. Prokleta snaha nehvaležna

Ti pa prav načrtno delaš na tem da ljudje na tvojem pogrebu ne bodo jokali, ampak si oddahnili.

uau, 29.05.2025 ob 10:58

Ti pa prav načrtno delaš na tem da ljudje na tvojem pogrebu ne bodo jokali, ampak si oddahnili.

Hahaha

Dober, res dober ne le komentar, ampak resni opomnik v življenju neke tašče.

Kot je že zgoraj omenjeno bodo si bodo ljudje ob novici, da si se stegnila ne samo oddahnili, še ploskali bodo tako, ta bodo  kozarec  za kumarice v katerega bodo vrgli tvoj pepel 9 x potegnili ven. Huje kot v teatru. Pa ne zaradi tvojega vmešavanja v sinovo življenje, tu vem, da znajo odrasli otroci potegniti mejo, ko jim je nečesa dovolj, ne glede na vsa nestrokovna mnenja. Ne, oddahnili si bomo vsi, tudi mi monovci, ker ne bo več teh res slaboumnih tem o taščah. Kaj imaš ti mogoče fetiš na tašče. Res nadležno, precej bolj kot če bi ga imela na usrane riti. Približno take kot usrana rit so tudi tvoje teme. 

Pohvalno in najbolj normalno je, da je otrok pri 11 letih samostojen in hodi sam v šolo. Tu bi morali snahi dat pohvalo.

V ostalem pa bi se morda vprašali, če ima snaha kak problem, je depresivna ker nima sluzbe,… ? In posledično je skrb za dom na minimumu … Ne gre kar takoj obsojati, če ste družina, si pomagajte, morda sedaj vi njim več, a ko boste betežni se vam bo pomoč vrnila …

*pa napiše se 30km stran in NE vstran!

Pa še to. Večno ti inj tebi podobni odpirate  enake teme. Domobranci, partizani, komunajzarji, domači izdajalci, levi, desni, grdi  Srbi, še grši Rusi, umazani posiljevalski  migranti, ki so za nasprotni pol popolni svetniki, tašče, snahe, viseče joške, mahni oneti, grde babe, stare babe, debele babe, pedofilski monovci, pokvarjene sodelavke, umetne trepalnice, obrvi,  faf gobci,  in seveda varanje, varanje in še enkrat varanje. A se sploh zavedaš s koliko drugimi temami se da še provocirati in nabirati klike. Na žalost so izven dometa povprečnega monovca. Škoda res škoda. Izjema je darmun, ker pa je res popolnoma ubrisan in ne zna povezano in smiselno napisati nič o tistem kar ga žuli, njegovih tem ne bere več nihče.

A misliš, da je bila snaha vesela, ko si ti vsak dan pri njej visela in ji prala možgane….k meni bi prišla enkrat in nikoli več s takim obnašanjem pa sploh…

Anonimno 2196, 29.05.2025 ob 12:50

A misliš, da je bila snaha vesela, ko si ti vsak dan pri njej visela in ji prala možgane….k meni bi prišla enkrat in nikoli več s takim obnašanjem pa sploh…

Sej sem mogla, če ta mladi danes nič ne vejo delat

Kako pa veš,da cel dan leži če si 30 km sran??

A niso ob petkih provokacije ?

Anonimno 8173, 29.05.2025 ob 14:49

Sej sem mogla, če ta mladi danes nič ne vejo delat

Se strinjam, večinoma so lenuhi, ne znajo in niti jih kaj dosti ne zanima. Imeli bi vse, pa da jim še drugi vse delajo in nosijo denar. Oni bi pa igrali igrice, drkali po družbenih omrežjih… Imeli bi stanovanja, dobre avte, posebne blagovne znamke oblačil, potovali…vse bi imeli. Če nimajo, pa jamrajo in so depresivni.

kako500, 29.05.2025 ob 14:50

Kako pa veš,da cel dan leži če si 30 km sran??

V bloku stanuje, tam pa itak ne rabi nič delat. Na žalost je glih zvedla da je šiht dobila, pa itak ne bo dolg tam zdržala tak ko v prejšnji službi ko je delala 15 let

hm745, 29.05.2025 ob 14:54

A niso ob petkih provokacije ?

JAh na žalost mojo je to res in moj sin si ne zasluži take kmečke ženske zanemarjene, kuha pa kar ene brezvezne jedi preproste, zunaj zna dosti delat po vrtu pa z drvmi, sam higienske standard za čistočo v hiši pa je preveč šlampasta

New Report

Close