Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Snapchat

Snapchat

App snapchat me zanima. Posljem slikco ali video in dobim “tocke”. Kaj pa ce posljem slike shranjene na tel? Do sedaj mi jih ni pristeval, sedaj pa nevem ali mi jih ali pa ne osvezuje score.

Če pošlješ nude (golo sliko), dobiš 100 točk, za slike z mobitela ne dobiš točk, točke dobiš, če pošlješ snap.

Če pošlješ nude (golo sliko), dobiš 100 točk, za slike z mobitela ne dobiš točk, točke dobiš, če pošlješ snap.
[/quote]

Ah daj, kaj res??? Pol moram poslat gole slike vsem kontaktom da mi narase rating. EJ NWM KWA bluzis,no sem of vceri. Snap uporabljam za odkar je zuni, samo doslej mu fotk z gallery ni pristeval. Danes pa nwm, al kaj steka sam je tko zgledal kot da mi jo je pristel poleg. Je pa res, da sem dobla dosti snapov, pa morda ne utegne sproti pristevat. Ti si pa zihr zategnjen starcekk,ki bi si zelel nude slik. Get a life.

Ah daj, kaj res??? Pol moram poslat gole slike vsem kontaktom da mi narase rating. EJ NWM KWA bluzis,no sem of vceri. Snap uporabljam za odkar je zuni, samo doslej mu fotk z gallery ni pristeval. Danes pa nwm, al kaj steka sam je tko zgledal kot da mi jo je pristel poleg. Je pa res, da sem dobla dosti snapov, pa morda ne utegne sproti pristevat. Ti si pa zihr zategnjen starcekk,ki bi si zelel nude slik. Get a life.
[/quote]
Pa dej no, a ne znaš razbrat heca? 🙂 (govorim o nude slikah)

Snap mi povej pa se bova pogovorila gor kot ves se brise vse na snepchatu in je isto ko Las Vegas kar je gor ustane gor ce je scresnshot je pa tisti najebal.. ker vse napise napisi snap.. bomo gor se pogovorili

Na vsake 'Vogalu' je ovira, zmeraj bo bila.

Daj svojega pa te dodam.

owner1155

Na vsake 'Vogalu' je ovira, zmeraj bo bila.

New Report

Close