Šnelcin brat?
Jap, absolutno Šnelčin brat, ki mu mati in Šnelca držita štango in ga branita, da ne doživi posledice lastnih izpadov. Potem pa Šnela tukaj nori in jamra proti bratu, kako ga mama ščiti. Očitno ga ščitita kar obe. Aja, pa zdaj itak ni brat več nič kriv, ker je nanj nekdo naredil urok in zato ne more bit kriv. Tole bo enkrat končalo tako, da se bo bolan tip spravil na mamo ali Šnelco ali obe.
seveda342, 10.05.2025 ob 13:20
Jap, absolutno Šnelčin brat, ki mu mati in Šnelca držita štango in ga branita, da ne doživi posledice lastnih izpadov. Potem pa Šnela tukaj nori in jamra proti bratu, kako ga mama ščiti. Očitno ga ščitita kar obe. Aja, pa zdaj itak ni brat več nič kriv, ker je nanj nekdo naredil urok in zato ne more bit kriv. Tole bo enkrat končalo tako, da se bo bolan tip spravil na mamo ali Šnelco ali obe.
Tega on ni storil!
So pa naredili italijani, nekdo skrbi ostanejo neodkriti.
Tako sodisce kot policija proti njemu nimajo fizicnih dokazov, ce bi imeli bi ze lani bil obsojen.
Za tega izvedenca imajo pa kot sem po medijih videla vsi isto diagnozo.
Pri hišni preiskavi, ki so jo kriminalisti opravili 19. maja lani, so našli dokazne predmete.
https://obalaplus.si/prizigalec-semedelskega-pozara-v-preteklosti-zabodel-medicinsko-sestro/
Šnelca_783, 10.05.2025 ob 13:41
Tega on ni storil!
So pa naredili italijani, nekdo skrbi ostanejo neodkriti.
Tako sodisce kot policija proti njemu nimajo fizicnih dokazov, ce bi imeli bi ze lani bil obsojen.
Vidve z materjo sta krivo pričali, to je bistvo vsega skupaj!
Sama veš (in si tudi pisarila tukaj gor), kakšne izpade ima brat in tudi njegov fetiš na uničevanje avtomobilov si izpostavila. Še celo tvojega je uničil.
Zdaj pa ga tako mama kot tudi ti, branita z lažnim pričanjem in lažnim alibijem. Kaj takega lahko storijo samo največji izmečki. On v zapor ne bo šel, ker je zmešan, shizofreničen, tako kot tudi ti. Oba imata okverjeno genetiko in to zdravniki dobro vejo. Noben od vaju se noče zdraviti.
Ko bo brat čez nekaj časa prišel ven in bo nekoga ubil, boš ti soodgovorna!
In ko bo do tega prišlo bo spet namesto v zapor, šel na forenziko v MB. Ampak takrat ti garantiram, da boš posledice nosila tudi ti, le čakaj, lisica psihotična. Ljudje bodo takrat vzeli pravico v svoje roke, ker se VI kot družina obnašate kot nedotakljivi in en drugemu Z LAŽMI krijete hrbet!
Ta pikra, 10.05.2025 ob 13:54
Pri hišni preiskavi, ki so jo kriminalisti opravili 19. maja lani, so našli dokazne predmete.
https://obalaplus.si/prizigalec-semedelskega-pozara-v-preteklosti-zabodel-medicinsko-sestro/
Točno tako. Našli so dokazne predmete pri hišni preiskavi pri njem doma. Ampak vidve mu krijeta hrbet in lažeta zanj. “Italijani” so to naredili, šur. Kako bi lahko dokaze za požiganje našli pri njem doma? Po tvoje so mu jih “Italijani” podtaknili?
Pa tudi če mu dokažejo vse skupaj, bo zato ker je prfuknjen, odsedel spet par let in prišel ven in nekoga ubil. To čakaš? Zmasakriral medicinsko sestro, jo 22x zabodel čisto brez povoda in odsedel 3 leta. Me zajebavaš???
Tole naše sodstvo, ko lahko nekdo, ki je proglašen za duševnega bolnika, kolje, požiga in uničuje, dobi pa par let oddiha na psihiatriji, je nenormalno. Duševni bolnik gor ali dol, do konca lajfa bi moral biti zaprt na psihiatriji tako, da bi ga na silo futrali z zdravili in bi tam vegetiral. Kot pred 50 leti. Zdaj pa takim omogočajo, da se vrnejo in s pomočjo svoje družine še naprej izvajajo nasilje. Ma mrš taka permisivna država. Če se bo res spet na koga spravil, je fer, da to ni spet nek nedolžen tujec, ampak kar njegova familija.
Kakšno diagnozo ima pa po tvoje tvoj brat? Nobene? Je kar okej, če dela, kar dela? Ne, niso samo droge krive, imaš kup narkomanov, ki nikoli v življenju niso bili agresivni. Tvoj brat je pa odpuljen do daske. Če ni shizofrenik, kaj je potem? Nima veze, kakšno diagnozo ima, nekaj je narobe z njim in treba ga je spravit na hladno in ključ zabrisat skozi okno.
Saj to je ta zmešanka ves čas pisarila. Kako ga je treba zapret. Kako je napadel zdravnico, pa kako je napadel policaje, ko so prihajali k njim domov, ko jih je klicala, da brat nori po hiši in tepe njo in starše. Ves čas je pisarila kako ga je treba zapreti.
Zdaj, ko so norca končno ujeli na delu pa obe z materjo lažno pričata. Policija bi morala zapreti tudi njo, ker z oviranjem preiskave in lažnega pričanja je baba SOSTORLKA.
Pa njo naj pregledajo na forenziki in tudi zaprejo. Bodo sosedje pričali, kaj vse jim je že ONA ušpičila.
blebečeš neumnosti, 10.05.2025 ob 14:59
Kakšno diagnozo ima pa po tvoje tvoj brat? Nobene? Je kar okej, če dela, kar dela? Ne, niso samo droge krive, imaš kup narkomanov, ki nikoli v življenju niso bili agresivni. Tvoj brat je pa odpuljen do daske. Če ni shizofrenik, kaj je potem? Nima veze, kakšno diagnozo ima, nekaj je narobe z njim in treba ga je spravit na hladno in ključ zabrisat skozi okno.
Nic ne spreminjam mnenje. Jaz vem zelo dobro kaj in kako je z njim. Za nazaj nic ne menjam, ne minimiziram.
Pisem samo da s pozarom nima nic.
Imam cel sodni spis, pa vseemu sledim.
Pozar pa mu ne morem ne podtaknit, ne pripisat.
Ce bi pa med.sestro kot lazno pisejo 22x zabodel po obrazu bi pa bila ze mrtva. Vsak ki pogleda slike te osebe in lep obraz, 2 odrganinini. Njegovo dejanje ostro obsojam, ampak 22 pa ne bo drzalo.
Ce imas kaj povej njemu, pisi mu pismo na forenziko.
Šnelculja, ti si ena navadna psihopatska lažnivka.
Kaj so našli kriminalisti v stanovanju? Kaj so pokazali rezultati forenzične preiskave na oblačilih?
In, a nisi ti ves čas lagala da je brat bival v tvojem stanovanju iz katerega si se morala izseliti zaradi njega? V resnici je tisto stanovanje v bloku od mame. Ves čas nakladaš. Pa smo ti že takrat povedali da lažeš ker sta oba stanovanja pisana na mamo, tako tisti kjer je stanoval brat, kot tisti v pritličju hiše, ki ga je mama kupila tebi. Laž na laž. Uboga mama in uboga tvoja hči.
lažnivka si, 10.05.2025 ob 16:58
Šnelculja, ti si ena navadna psihopatska lažnivka.
Kaj so našli kriminalisti v stanovanju? Kaj so pokazali rezultati forenzične preiskave na oblačilih?
In, a nisi ti ves čas lagala da je brat bival v tvojem stanovanju iz katerega si se morala izseliti zaradi njega? V resnici je tisto stanovanje v bloku od mame. Ves čas nakladaš. Pa smo ti že takrat povedali da lažeš ker sta oba stanovanja pisana na mamo, tako tisti kjer je stanoval brat, kot tisti v pritličju hiše, ki ga je mama kupila tebi. Laž na laž. Uboga mama in uboga tvoja hči.
Ne mislim razpravljat. Nimam energije ne za vas, ne za njega.
Imam cisto vest, 20 let sem se borila in iskala okrog resitev. Sama sebe sem izgorela in pregorela.
Ko sem tu pisala dolgo in pocez tezave kaj dela, je bilo tudi pisano da se lazem, pa da mu zelim slabo, bla bla.
Pisite kar hocte, briga me. Imate precec casa in energije.
Jaz je ne bom vec trosila ne zanj, ne za vas.
Resnico poznam. Da mi pa nekdo pametuje, ker prebere par vrstic v casopisu je pa mimo.
Casopis vam je vrgel dobro kost za glodanje
Šnelca_783, 10.05.2025 ob 16:39
Nic ne spreminjam mnenje. Jaz vem zelo dobro kaj in kako je z njim. Za nazaj nic ne menjam, ne minimiziram.
Pisem samo da s pozarom nima nic.
Imam cel sodni spis, pa vseemu sledim.
Pozar pa mu ne morem ne podtaknit, ne pripisat.
Ce bi pa med.sestro kot lazno pisejo 22x zabodel po obrazu bi pa bila ze mrtva. Vsak ki pogleda slike te osebe in lep obraz, 2 odrganinini. Njegovo dejanje ostro obsojam, ampak 22 pa ne bo drzalo.
Ce imas kaj povej njemu, pisi mu pismo na forenziko.
Kaj obračaš, saj ni nihče rekel da je medicinsko sestro 22-krat zabodel v obraz. Ne izmišljuj si. 22-krat jo je psiho zaštihal in to povsod, ne samo v obraz. Zdaj se pa sprenevedaš in delaš pošteno.
Boš dobila svoje. Kar pripravi se. Take podgane, ki dajejo lažne alibije bo doletela kazen.
Šnelca, če smem vprašat, kako pa veš, da ni bil on?
Sta obe z mamo res 100 %, da je celo noč bil doma in spal? Kaj pa on pravi?
Vedno mi je huso zaradi teeb, Šnelca, spomnim se tvojih pisanj o nasilju v tvojem otroštvu, kako te je mati pretepala, ko te je sosed zatožil, da si dala enim delavcem vode in da ti je celo otroštvo in mladoat odtegovala hrano! In da si bila celo mladost lačna in da si skrivala hrano pred mamo, da si se sploh lahko kdaj najedla.
Tebe je mari sovražila glede na opisano nasilje nad tabo, še otrokom in tudi v času polnoletnosti. Takrat si si doma izborila, da smeš ti kuhat, da si vsaj takrat dobila kaj za jest!
Nasprotno pa je tvoja mati tvojega brata vedno protežirala. Ga je imela za ljubljenca in razvajala s vsem mogočim.
Tudi zdaj upam, da te nista oba, mati in brat, na novo izkoristila zase in zlorabila tvojo dobroto in naivnost in te prepričala, da je bil brat res doma….
Noga Šnelca trpiš že od otroštva, 10.05.2025 ob 19:08
Šnelca, če smem vprašat, kako pa veš, da ni bil on?
Sta obe z mamo res 100 %, da je celo noč bil doma in spal? Kaj pa on pravi?
Vedno mi je huso zaradi teeb, Šnelca, spomnim se tvojih pisanj o nasilju v tvojem otroštvu, kako te je mati pretepala, ko te je sosed zatožil, da si dala enim delavcem vode in da ti je celo otroštvo in mladoat odtegovala hrano! In da si bila celo mladost lačna in da si skrivala hrano pred mamo, da si se sploh lahko kdaj najedla.
Tebe je mari sovražila glede na opisano nasilje nad tabo, še otrokom in tudi v času polnoletnosti. Takrat si si doma izborila, da smeš ti kuhat, da si vsaj takrat dobila kaj za jest!
Nasprotno pa je tvoja mati tvojega brata vedno protežirala. Ga je imela za ljubljenca in razvajala s vsem mogočim.
Tudi zdaj upam, da te nista oba, mati in brat, na novo izkoristila zase in zlorabila tvojo dobroto in naivnost in te prepričala, da je bil brat res doma….
10090%, ampak podrobnosti ne bom navajala.
Tisti dan so mamo prisli vpr kje je bil sin. Rekla je da doma in katere ure, ko je potem vpr zakaj rabijo. So ji rekli da ni nic hudega. Ure doma je preverila se ko je bil na racunalniku.
Uz ji niso dali. UZ njene izjave niso vec kot 7 mesecev vlozili v sodni spis.
Krim si sploh niso pogledali posnetkov kamer, ampak so njega izbrali. Izvedenec ne vidi nobenega na posnetku na ulici ko je nastal pozar. Pozar je bil obsezen ampak na kameri ni nihce ki bi zanetil pozar.
Nisem neumna ziher je nekdo na daljavo odvrgel molotovko. Saj v 5- 7min ne more bit tako zajeten pozar.
V sodnem spisu tudi dolgo ni bilo vlozenega mnenja se enega izvedenca. Ko sem ga prebrala pa pise da je bilo debelejse steklo najdeno na pogoriscu na vec koncih.
Namesto da bi gledali ce je to steklo oz steklenice oz molotovke, so njemu zasegli superge in iskali vzorce stekla na supergah. Moje mnenje- bedarija.
Trdijo da je s kosckom casopisa zanetil pozar na asfaltu.
Ce nekdo zazge kos casopisa ta na asfaltu zgori sam. Tako obsezen pozar, moralo je biti kar nekaj goriva5-10 litrov, 5 molotovk odvrzenih…
Šnelca, to je zamujena priložnost, da bi se znebila tega izmečka. Toliko hudega ti je naredil, ti pa ga vlečeš ven iz dreka. Dosti sranja je naredil in prav bi bilo, da se ga končno pospravi na varno. Enkrat se boš tolkla po glavi, da podpiraš nasilnega kriminalca. Takrat ko bo dokončno usekal po tebi in bo prepozno.
Priložnost, 10.05.2025 ob 20:55
Šnelca, to je zamujena priložnost, da bi se znebila tega izmečka. Toliko hudega ti je naredil, ti pa ga vlečeš ven iz dreka. Dosti sranja je naredil in prav bi bilo, da se ga končno pospravi na varno. Enkrat se boš tolkla po glavi, da podpiraš nasilnega kriminalca. Takrat ko bo dokončno usekal po tebi in bo prepozno.
Sodisce in izvedenci urejajo izmecke, ne šnelca. Nekatri imajo amb.zdravljenje, drugi pristanejo v zavodu. O tem odloca izvedenec, ne snelca.
Sodnik pa je zelo korekten in pravicen. Takega se nisem videla ne srecala.
Kaj je nam delal ne briga nikogar. Zal sem po 20l dojela.
Razumi, da se ne morem lagat. Ne maram lazi in lazno pricanje bi bilo kaznivo. Drugo pa ce bi pozar res podtaknil, bi ga sklestila in bi moral na roke jim vsa stanovanja obnovit sam.