Snemanje DC-jev
Mene zanima kako se zapeče na CD-je razna glasba,ali rabim program,postopek sam in kje na spletu je vse to možno dobiti.Zdi se mi škoda kupovanje CDjev,ker se glasbe po nekaj poslušanjih naveličam.
Hvala,sonja
za snemanje na C-jev potrebujete cd-rekorder program pa je priložen.
Kaj pa je to,kje se ga nabavi?Sem začetnica,pa saj veste.
LP Sonja
To je “pekac” za CD-je,CD writer…Dobis v vsaki rac.trgovini, zraven je prilozena tudi programska oprema…Ce bi potem rada delala se svoje kompilacije, pa bos potrebovala se programcek za pretvarjanje audio CD-jev v Mp3 format…Dober programcek je CDex…
Sonček, da se ne boš veselila prehitro. najprej je potrebno investirati V CD-RW napravo, ki je nekaj takega in tudi priklopi se enako kot CD ROM. Potem pa se boš morala naučiti “peči” (tj snemati) CDje, vendar to ne bo problem, programi so tako enostavni, da boš ne glede na to, da se imaš za začetnico, vse hitro obvladala.
Problem bo pri pridobivanju štofa za tvoje CDje. Imaš dovolj hitro povezavo v svet?
Vprašanje je namreč, če se splača nekaj ur cijaziti po raznih Kazzajih in podobnih portalih, da posnameš en CD?
V vsakem primeru je pekač dobra investicija. Naučila se boš delati kompilacije iz svojih domačih cedejev, nekaj bodo primaknili prijateljice in prijatelj, pa bo.
Še nekaj – ni nujno, da kupiš najdražji superduper pekač.
Hojla!
Mene pa še zanima koliko stane ta zadeva pekač, vsaj približno od do, kakšnega je priporočljivo kupiti, če si pri tem še začetnik (firma, cena itd.).
Hvala za odgovor.
Ana
Forum je zaprt za komentiranje.