Najdi forum

Splash Forum Politični čvek SNS ovadila prodajalce geodetskega zavoda

SNS ovadila prodajalce geodetskega zavoda

a ste vedeli?????geodetski zavod Slovenije sploh ni v naših rokah!!!in to v času vlade JJ-še, ma kako je le to mogoče???

Kad in Sod sta svoj delež v Geodetskem zavodu Slovenije najprej prodala družbi Maksima holding. Zatem je Maksima holding prodala svoj delež v zavodu družbi Primus AB, to pa je kupilo hrvaško podjetje Geofoto in s tem tudi 89,8-odstotni delež Geodetskega zavoda Slovenije.

http://www.delo.si/clanek/77332

Ni problema. Bodo komunisti iz LDS-a, ZARES-a, DESUS-a in SD-ja s svojo prefriganostjo vse nazaj dobili. Saj so vendar OBLAST, naj se pokažejo.

PS:
Se opravičujem, da sem gornje besedilo zapisal še nek drugam. Ma hudiča, ko te pa prav vse povsod najdem, potem pa še jaz traparije počnem..

kaj sedaj bojiš, da bodo zarisali rapalsko mejo?

hehehe mik, a bejš no ti tud mene!!!

ja naj se izkažejo, pa nam zrihtajo meje, pa geodetske zemljevide nazaj, pa pufe za Šentviški predor naj pokrijejo, pa patrije naj poplačajo, pa juhuuhuuuu, še velik je, za dva mandata!!!:))))ma kaj dva!!!

Brez skrbi da bodo zmogli.
Saj so se šli prostovoljno žrtvovat za to, da nam bo bolje, ker so vedeli da zmorejo.:-)))

v času mandata jj se je zgodilo marsikaj slabega

eh, kle se pa končno strinjava, prostovoljci pa so, v vsakem primeru, pa še dobro plčani!!!:))))

Gospod Janša je kriv, da je bivša LDS-ovska vlada sprivatizirala geodetski zavod in ga potem s profitom prodala Bavčarju. On je pa še več zaslužil s prodajo le tega hrčkom.

Ampak partijci tega ne bodo priznali nikoli:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

o pozdravljen, te dolgo ni bilo, a ni blo nič zanimivega?:))))

ampak frančišek vse se je zgodilo pod vlado JJ-še, preberi si, kako so potekale zadeve!!!itak pa veš, samo malo treba bockat, kaneda?:)

sem te kar malo pogrešala, pod tem imenčkom!!!:)))

Da ti povem da se tule ne morem pri nobenemu odgovoru iz srca nasmejat, ker ste vsi nekako preveč otopeli in nimate izvirnih idej. KGB vas je tako fascinirala, da ne morete iz svoje komunajzarske kože. Vi samo uživajte!

To da je pa gospod Janša kriv za prodajo geodetskega zavoda hrčkom pa vi kar sanjajte, mogoče se boste celo nekega zbudili polulani od svojega sramu…

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

New Report

Close