Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek So brez občutka do sočloveka

So brez občutka do sočloveka

Tale zadnji del se nanaša na avtorico prvega posta. S KrEno596 se povsem strinjam.

babe pa vaše darilčkanje, pejte nekam. Potem pa obvezno sledi “mi smo jim kupil XXX, oni pa nam samo X” pa užaljenost pa hinavščina pa nevemkajše.

ne maram daril, ker imam precej stvari za kupit in moram pač prihranit zanje. Darila pa so 99% mimo, pšol moraš pa še gledat da boš vrnil v isti vrednosti torej čista izguba v večini primerov. Samo da se obrača neprodano sranje po raznih skladiščih.

Men je darilo, da prideš in se mamo fajn, bomo kaj pojedli, popili, se pogovorili, pa kake zajebancije in to je to. Brez daril, samo hvala ker ste prišli in smo se videli in imeli fajn.

Pa če je darilo res darilo, potem ga daš človeku in ne pričakuješ ničesar nazaj. Kot recimo otrok, ki ti nekaj prinese in je srečen z iskrenim objemom in poljubčkom v zahvalo.

Jaz bi bila vesela denarja. Jaz sem enkrat za darilo dobila že uporabljen likalnik za lase, v strgani škatli, brez navodil, spraskan… mene bi bilo sram nekaj takega sploh dati za rojstni dan.

New Report

Close