Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek So izdelki od Malince res vredni svojega denarja?

So izdelki od Malince res vredni svojega denarja?

Pred kratkim je naš otrok v darilnem paketu dobil Čokomalinček od Malince.

Zadeve ne poznamo, zato sem pogledala deklaracijo, kakšne so kaj sestavine. Iščem, kolikšen je delež malin, ker se oglašuje z malinami in so tudi na slikah maline. Haha, stupid me, nobenih malin ni notri.

Je nek kakav in drobno mleti kosmiči, kot se dobijo v hoferju za mali denar, mislim, da je pol kile manj kot en evro ali tu nekje.

Zadeva stane 6,99 eur! In to očitno ljudje res kupujejo, pa mogoče zraven še verjamejo, da njihov otrok je zdravo.

So tudi ostali izdelki te znamke tako precenjeni?

Večina teh izdelkov je takih, da jih ne rabiš. Brezvezno zapravljanje denarja za neko fensi in kao zdravo hrano. Imajo pa tudi čisto običajne izdelke, ki so pakirani v nekoliko lepšo embalažo, kot če jih kupiš v navadni trgovini, zato so dražji. Pri takih trgovinah je v ceno vštet tudi marketing, zato se tam ne splača kupovati.

Odgovor na objavo uporabnika
mi ne kupujemo, 20.02.2023 ob 08:56

Pred kratkim je naš otrok v darilnem paketu dobil Čokomalinček od Malince.

Zadeve ne poznamo, zato sem pogledala deklaracijo, kakšne so kaj sestavine. Iščem, kolikšen je delež malin, ker se oglašuje z malinami in so tudi na slikah maline. Haha, stupid me, nobenih malin ni notri.

Je nek kakav in drobno mleti kosmiči, kot se dobijo v hoferju za mali denar, mislim, da je pol kile manj kot en evro ali tu nekje.

Zadeva stane 6,99 eur! In to očitno ljudje res kupujejo, pa mogoče zraven še verjamejo, da njihov otrok je zdravo.

So tudi ostali izdelki te znamke tako precenjeni?

To je sranje od sranja. Tele trgovince so se razpasle kot korona virus

jep, malinca je nateg. samo prepakirajo v fensi embalažo in drago zakasirajo to, kar oni poceni nabavijo iz turčije in od bohvekod. in ker je pakirano v SLO, je lahko tudi cel izdelek SLO izvora

in ne, malin not ni. malinček je od imena firme, ne od sestavin

Nategovanje novodobnih star up podjetji.

Ne vem, jaz imam njihov indijski trpotec (psilium) za prebavo. Meni je ok, ampak itak kaj drugega tu notrer ne more biti kot luščine trpotca.

Če jemljete vse razno razne mixe pa tako lahko veste, da so tudi shit zadeve noter, ni važno v kateri trgovini kupite. Tudi v navadnih trgovinah razni flakes-i in choco-popsi… tudi sam shit.

meni ok, 20.02.2023 ob 10:02

Ne vem, jaz imam njihov indijski trpotec (psilium) za prebavo. Meni je ok, ampak itak kaj drugega tu notrer ne more biti kot luščine trpotca.

Če jemljete vse razno razne mixe pa tako lahko veste, da so tudi shit zadeve noter, ni važno v kateri trgovini kupite. Tudi v navadnih trgovinah razni flakes-i in choco-popsi… tudi sam shit.

in so tudi najdražji

v DM stane 250 g  – 5,49 EUR, to je 0,02196 eur/g

nature’ s finest je 500 g za 12,59 EUr, to je 0,02518 EUR/g

malinca pa ima 25,98 za 600 g, kar je 0,0433

s tem, da moraš daleč največ kupit pri malinci, da dobiš tako ceno,ker je to kao akcija 2+1 gratis

pa še stroške pošiljanja 3 EUR ti potem zakasirajo, kar pomeni, da plačaš vsega skupaj 29 EUR za 600 g, če greš pa v DM, pa dobiš 500 g za 11 EUR

Jaz sem tudi mislila da so maline notri. Je pa samo čokolino :)))

Ne kupujemo.So jih že imeli na tapeti zaradi zavajanja pri sestavinah. Nič ni naravnega pri njih.

Kaj ne razumete, 20.02.2023 ob 09:48

Nategovanje novodobnih star up podjetji.

Mislim,da se kliče čokomalinček zaradi znamke malinca,  ne pa ker hi bile noter maline

Olja (npr šipkovo) se dobi skoraj za pol ceneje kot pri njih, v temni in stekleni flaški, pa je prav tako hladno stiskano in nerafinirano. Mi je pa dober Pink latte od njih. Ampak kozmetika in dodatki v večini res najdražji glede na količino.

Malinca kupuje sestavine bog ve kje, dejansko so neznanega izvora, zapakira v embalažo “malinca”, na veliko oglašuje, zdaj pa kupi po 2x dražji ceni. Ne vem, kako jih inšpekcija še ni zaprla? Dobesedno dobiš zadeve od priznanih, preverjenih znamk za pol ceneje. Kot da bi šel v trgovino, kupil že narejen izdelek, ga prepakiral v svojo embalaži in prodal še za enkrat dražje, ker ti neka rosvita pesek dela reklamo in se afnaš po youtubu.

not my cup of tea. predrago, ni preverjeno, deluje mi zavajajoče, marketing pa too much nasilen. ne, hvala.

Predraga je, 20.02.2023 ob 11:30

Olja (npr šipkovo) se dobi skoraj za pol ceneje kot pri njih, v temni in stekleni flaški, pa je prav tako hladno stiskano in nerafinirano. Mi je pa dober Pink latte od njih. Ampak kozmetika in dodatki v večini res najdražji glede na količino.

Zakaj pa rabiš šipkovo olje?

Naivnost se plača, ciljajo na mlado žensko populacijo?

Prihodkov od prodaje so imeli v letu 2021 za dobre 3 milijone. Tak, da jim me gre slabo.

Niso. 

Ne in tudi nic temu podobnega ni vredno denarja.. Neke novodobne muhe, preplacane 10x.

Z643, 20.02.2023 ob 12:24

Zakaj pa rabiš šipkovo olje?

Hahahahahaha.. Točno to.. Tudi mene zanima:-))

Malinca je davek na norce!

Malinca prodaja  ime Grozovite tašče! Ko bodo dodali še Janševo ime sinu, bo štacuna furala na polno!!

Čebela_adela, 20.02.2023 ob 09:30

jep, malinca je nateg. samo prepakirajo v fensi embalažo in drago zakasirajo to, kar oni poceni nabavijo iz turčije in od bohvekod. in ker je pakirano v SLO, je lahko tudi cel izdelek SLO izvora

in ne, malin not ni. malinček je od imena firme, ne od sestavin

to kar trdiš glede oznak na izdelku ne vem če bo ravno držalo… so prav oznale, ki pomenijo da jev celoti pridelano v  Slo ali pa samo narejeno v slo

npr. tale znak na izdelku pomeni da je vse uporabljeno pridelano v celoti v Sloveniji

.https://www.nasasuperhrana.si/za-potrosnike/izbrana-kakovost-slovenije/

tole je pa za ekološko:

.https://www.nasasuperhrana.si/za-potrosnike/sheme-kakovosti/ekoloski-proizvodi/

naprimer tisto kar pa špar uporablja tist lipov list in zapis narejeno v Sloveniji – pa res ne pomeni,da je vse iz Slo, ampak je lahko samo pakirano v Sloveniji in potem fliknejo ta logo gor narejeno v Slo.

Ojej, kakšno vprašanje glede šipkovega olja hehehe hohoho hihihi, otročaja zabita. Kolk je pa to smešno, šipkovo olje uporabljat ane? Vidva ki to pišeta, ne znata googla uporabljat? Bilkota debilkota.

El, 20.02.2023 ob 14:33

Hahahahahaha.. Točno to.. Tudi mene zanima:-))

Šipkovo olje (hladno stiskano) je dobro proti gubam oz. za nego kože. Jaz sem ga enkrat slučajno kupila od Malince. Bil je v plastični ali beli mlečni stekleni flaški. Tista plastična pumpca je bila tako nikakršna in je vsebina stekla vsepovsod drugam, kakor na prste. Embalaža je bila res cenena in neuporabna, sem morala olje drugam pretoči.

Drugače pa, ne vem, kdo je tako neumen, da bi take izdele, predvsem hrano in razne moke, kupoval v spletni  trgovini, če že, v drogeriji …

New Report

Close