Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style So Kenzo obstojni?

So Kenzo obstojni?

Živjo!

Zanima me če so Kenzovi parfumi v glavnem obstojni. Kot na primer Jungle, ali tudi ostali dolgo držijo vonj?
Slabe izkušnje imam z CK One, Guchi pa ful dolgo držijo.

Kenzo parfumi so full obstojini! Meni držijo cel dan – imam pa Jungle L’Elephant in tega novega “makca”. Pa mela sem tudi že Parfum D’Ete.
CK One je pa res zelo “švoh” in se hitro razdiši, ker je toal. voda, medtem ko so omenjeni Kenzovi vsi parfumske vode.

Jaz že dolgo uporabljam Kenzov parfum PARFUM D`ETE (steklenička je v obliki lista) in je tudi dolgo obstojen, skoraj ves dan (če se odišavim dopoldne, še vedno dišim zvečer). Je pa tudi res, da jaz uporabljam parfumsko, ne toaletno vodo, ki je dlje obstojna. Za toaletno vodo pa ne bi vedla, če se hitro razdiši, ampak sigurno se prej kot parfumska voda.
Tudi Kenzo Junge delajo samo kot parfumsko vodo, zato je ta parfum tako dolgo obstojen. Za druge Kenzove parfume pa ne bi vedla, ker jih ne uporabljam.

Mislim, da so kar vsi Kenzovi parfumi zelo obstojni.
Zanima pa me, ali to čisto drži, da so parfumske vode bolj obstojne od toaletnih. Če gledamo ceno potem bo že držalo.

Ora, parfumske vode so definitivno obstojnejše od toaletnih, saj vsebujejo večji odstotek alkohola. Se splača dat več denarja za parfum oz. parf. vodo, saj se toal. vode res hitro razdišijo in se moraš čez cel dan po malo “špricat”, tako da konec koncev ugotoviš, da raje daš več denarja pa imaš parfum dlje časa, kot pa manj denarja za toal. vodo, ki jo hitro porabiš.

New Report

Close