Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek so lego koncke tudi za punčke (5let)?

so lego koncke tudi za punčke (5let)?

ali samo za fantke?

Seveda:-))

Še posebno kaj v stilu princes in gradov, konjev in rožic, z roza in bleščečimi kockami.

Meni so bile Legice najboljsa igraca 🙂

Danes imas na izbiro tudi Legice za puncke. Sicer je pa odvisno kaksna je deklica.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Vsekakor tudi za deklice; zakaj pa ne!?

A ti mal provociraš??? Stara sem 42 let in že ko sem bila jaz majhna, so bile lego kocke igrača tako za punce kot za fante. Pa brez kakšnih punčkastih dodatkov. Jih takrat sploh pe niso prodajali.

Hvala, jaz sem star 27 let in nikoli nisem imel ne lego kock oz. 2 medvedka sem imel in en mali stari avto..Za igrače nismo imeli nikoli denarja..Zato samo vpr. namen imam kupiti nečakinji lego kocke 1800 lego kock je v paketu in to je to, hvala.

Midva z bratom tudi nisva imeli dosti igrač. Prvo punčko sem si zaželela pri 13-letih, pa sem potem ugotovila, da sem prestara zanjo.

Spomnim pa se, da je mama enkrat rekla, da sva res tako pridna in si zaluživa legice. TAkrat so se dobile samo na devize. Zbrala je nekaj denarja, šla zamenjat za marke in nama kupila legice. Z njimi sva se igrala celo otroštvo in še v osnovni šoli.

to bo ODLIČNO darilo

Kakšne vrste kock ji nameravaš kupiti? Obstaja veliko tem in marsikatera, kot na primer technic zanjo ni primerna, ker je prekompleksna. A imaš v mislih komplet osnovnih kock? Ta je tudi za punčke še kako primeren, saj sestavljanje kock razvija kreativnost, vztrajnost in je v veliko veselje. Če si v dilemi zapiši številko kompleta, ki ga nameravaš kupiti, pa ti lahko svetujemo člani kocke kluba (www.kocke.si).

Seveda so primerne tudi za deklice. Glej samo na to, da boš kupil pravo velikost, potem se pa itak kombinira. Najbolj je kak osnovni paket + kakšen tematski paket.

Hm, veš, nekateri smo pa tudi mlajši, pa legic nikoli nismo imeli. Kaj so lego kocke sem izvedela, ko sem pri 17ih letih kupovala igrače za nečaka.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

New Report

Close