so lego koncke tudi za punčke (5let)?
Midva z bratom tudi nisva imeli dosti igrač. Prvo punčko sem si zaželela pri 13-letih, pa sem potem ugotovila, da sem prestara zanjo.
Spomnim pa se, da je mama enkrat rekla, da sva res tako pridna in si zaluživa legice. TAkrat so se dobile samo na devize. Zbrala je nekaj denarja, šla zamenjat za marke in nama kupila legice. Z njimi sva se igrala celo otroštvo in še v osnovni šoli.
Kakšne vrste kock ji nameravaš kupiti? Obstaja veliko tem in marsikatera, kot na primer technic zanjo ni primerna, ker je prekompleksna. A imaš v mislih komplet osnovnih kock? Ta je tudi za punčke še kako primeren, saj sestavljanje kock razvija kreativnost, vztrajnost in je v veliko veselje. Če si v dilemi zapiši številko kompleta, ki ga nameravaš kupiti, pa ti lahko svetujemo člani kocke kluba (www.kocke.si).
Seveda so primerne tudi za deklice. Glej samo na to, da boš kupil pravo velikost, potem se pa itak kombinira. Najbolj je kak osnovni paket + kakšen tematski paket.
Hm, veš, nekateri smo pa tudi mlajši, pa legic nikoli nismo imeli. Kaj so lego kocke sem izvedela, ko sem pri 17ih letih kupovala igrače za nečaka.
LP