Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika so še za pojesti jajca od velike noči?

so še za pojesti jajca od velike noči?

imam še 15 kuhanih pirhov od praznikov, ves čas v hladilniku… na izgled in vonj ne odstopajo, mislite, da so še za porabiti? V jajčni solati na primer?? Ali pa naj raje ne tvegam kakšne slabosti in driske cele familije?
Hvala in lp

če si pravoslavka ni problema:-)))

Malo se je žvepla nabralo, prdci bodo 23 % bolj smrdeli, če so žegnani 26%, ampak drugače ok.

😀

pojedli zadnje včeraj, še smo živi.

Jaz jih sigurno ne bi jedla.
Sicer pa jih začni lupiti in če se ti zdijo v redu (nimajo čudnega vonja, niso sluzasti, ko jih lupiš), potem jih pač pojejte.

Od katoliške velike noči že vsa, od pravoslavne jih je še neki mal. Mogoče jih dans porabm za večerjo v regratu ali pa jutr 😉

Včeraj pojedli zadnji 2, še vedno vsi živi in zdravi!

Zadnjič sem ravno nekje prebrala, da so kuhana jajca še 1 teden primerna za uživanje , če so bila ves čas v hladilniku.
Jaz jajc od velike noči ziher več ne bi jedla.

en pravi štor babji za štedilnikom. tebi marsikaj ni jasno….

Sicer nam še nikdar ni ostalo kuhano jajce 10 dni v hladilniku, je pa ostalo en teden, olupiš, povohaš, pregledaš in oceniš, če je ok ali ne. Sem pa ka mesec nazaj imela kuhano jajce 2dni, ko sem ga olupila, je smrdelo, ni bil močan vonj, ampak ga zaznaš, da ni pravi, sem vrgla v smeti.

New Report

Close