Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style so take kopalke primerne za debele?

so take kopalke primerne za debele?

Vaš link

Se vam zdijo take kopalke z zgornjim delom tipa majice primerne za debele ženske pri 25+ letih? A sploh kdo to nosi? običajno niti enodelnih kopalk ne vidim, kaj šele to… (če ne upoštevam starejših žensk)
že nekaj let nisem bila na morju, ne hodim, ker me je preveč sram v kopalkah… to je kar ok, ker je vsaj trebuh pokrit.

Men se zdi ok. Jaz bijih tudi imela, samo raje črne.

Imam 30kg prevec in nosim bikinke in me nic ne spravi v enodelne kopalke ali te zdaj z modrcom do popka!
Ce grem na kavo, pa ogrnem ponco, si zavezem ruto, oblecem oblekico, pac kakor kdaj.
Kaj si drugi mislijo, mi pa tud dol visi, na plazo hodim zaradi sebe, ne drugih!

Meni pa so enodelne všeč in jih tudi na morju imam, nas je kar veliko takih. Suhih, srednjih in debelih. Kar pogumno si kupi, ne boš edina, in kar pogumno na morje.

Je tudi prav. Idioti sodijo druge..kaj bi se sekirala zaradi njih.

To poletje se bojo nosile oz enodelne.kr pogumno

Mi debeli oblečeni izgledamo bolj tako tako, v kopalkah pa čist OK zgledamo, tako da tudi debela ženska je oblečena bolj tako tako, v kopalkah ali nudo pa lepotica.
Vsekakor dvodelne, če že enodelne potem nosi samo spodnji del.

Debelost se veliko bolj opazi v obleki, v kopalkah pa ni prav velike razlike ali si suhica ali debela.

Ta punca na sliki ima 10 kg viška, takše lahko nosijo tudi drugačne modele kopalk.

Če imaš 30 kg viška pa je vseeno, kaj oblečeš, skriti ne moreš ničesar. Torej so tudi navadne enodelne kopalke OK. Mogoče še boljše, ker ti trebuh ne bo “pobegnil” ven.

Ta na sliki ima čisto normalno postavo in ji kopalke pristojijo.
Tebi, s 30kg viška, pa ne bi, ker bi ti špeh v zgornjem delu visel čez rob, ker si močna tudi v ramena in joške. Izberi drug model, ki ima naramnice.

Jaz nosim enodelne kopalke in sicer zato, ker nočem, da mi joški bežijo iz gornjega dela, ker veliko plavam in je tako bolj udobno. Na plaži pa srečaš marsikaj, ogromno enodelnih kopalk, debele v mikro bikiniju, res vsega. Zanimivo pa mi je, da tankinija skoraj ne vidim? Tako, da kar pogumno.

Kar pogumno, avtorica. Tankini nosim tudi jaz, pa sem suha s ploscatim trebuhom (sicer ne pri ta najmlajsih hehe).

Jaz navijam za arabske kopalke, ker se mi je nerodno razkazovat, pa sem vitka in dokaj mišičasta. Kaj pa vem, taka sem. Tudi kratkih kril in dekoltejev ne nosim, nikoli.

Ja, enodelne nosim, celo kratke hlače čez kopalke, kot je bilo nekaj časa moderno, tankini in tako naprej. Sončim se itak ne, na plažah ne poležavam, temveč hodim na jezera, morje plavat, poležim toliko, da se malo posušim, potem pa via domov/na pijačo, whatever.

Tankini si lahko med sončenjem, ko ležiš, pač slečeš in je.

Občudujem ženske, ki brezkompromisno paradirajo naokrog v kopalkah ne glede na postavo. Bravo.

če bi imela “ta punca na sliki” deset kil manj, bi bila navaden obešalnik…

Črte razširijo, tako da?

To so enodelne kopalke.

Ja, tudi js nosim tudi enodelne kopalke, pa sem kar suha. So mi lepše od dvodelnih, je pa zoprno, ko moraš it na wc 🙂

Tudi jaz tako. Kupujem Liscine kopalke z malo višjimi hlačkami in modrčkom s kostjo. Kraj pameti mi ne pade, da bi se odrekla morju zaradi debelosti. Kar pogumno.

Bogi tisti, ki jih zasečni tvoj mimohod… Lej, drugim pa ne visi dol, ko morajo doživet tvoj mimohod v kopalkah.

Avtorica, take kopalke so primerne za zelo močno postavo, če ima oseba take nepovešene prsi, torej nekje do D košarice, pa da imajo take kopalkev prsnem delu oporo, torej vgrajene košarice. Ker ni gršega za videt kot morje špeha, pa še prsi povešene do skoraj popka v kopalkah. Ker se ti taka oseba zasmili, ker se ti zdi čudno, kako da ne spoštuje mnenja domačega ali trgovinskega ogledala v kopalkah. Biti moden za vsako ceno ni enako biti funkcionalen in spodoben za v javnost…

Tudi jaz tako. Kupujem Liscine kopalke z malo višjimi hlačkami in modrčkom s kostjo. Kraj pameti mi ne pade, da bi se odrekla morju zaradi debelosti. Kar pogumno.
[/quote]

Zakaj pa imaš debelost?

menda ja ne nosiš na plaži burkinija? meni je to grozno, to si pokrita od glave do pet in čudim se, da to celo speedo izdeluje. Ko mroži na plaži

Bogi tisti, ki jih zasečni tvoj mimohod… Lej, drugim pa ne visi dol, ko morajo doživet tvoj mimohod v kopalkah.

Avtorica, take kopalke so primerne za zelo močno postavo, če ima oseba take nepovešene prsi, torej nekje do D košarice, pa da imajo take kopalkev prsnem delu oporo, torej vgrajene košarice. Ker ni gršega za videt kot morje špeha, pa še prsi povešene do skoraj popka v kopalkah. Ker se ti taka oseba zasmili, ker se ti zdi čudno, kako da ne spoštuje mnenja domačega ali trgovinskega ogledala v kopalkah. Biti moden za vsako ceno ni enako biti funkcionalen in spodoben za v javnost…
[/quote]

A ves, da mi je povsem vseeno, kaj si drugi mislijo o mojem mimohodu. Naj se brigajo zase, bodo imeli veliko manj problemov v zivljenju. Meni moj moz rece, da me obcuduje in da obcuduje mojo samozavest, ko se sprehodim v kopalkah do vode in dokler on po 25ih letih zakona se vedno skace po meni kot prvi dan, se niti najmanj ne sekiram, kaj si drugi mislijo 😛

Glede enodelnih kopalk je pa tako, da malokdo je grajen proporcionalno, da bi mu bile enodelne kopalke kot ulite. Osebno imam problem, ker potrebujem vecji modrc kot hlace, poleg tega je zelo malo enodelnih kopalk na stevilko modrca in ce zelim spraviti oprsje v njih, so mi cez hrbet za pest ali vec ohlapne, v pasu pa plapolajo. Torej odpadejo ze samo s tem, da so neprimerne velikosti, da ne govorim o tem, da si v enodelnih kopalkah na plazi prakticno oblecen in v vodi v cisto mokrih oblacilih, kar meni sploh ne pase.

Zenske, ki nimajo ravno A kosarice in jim ze gravitacija kaze zobe, ni druge, kakor da izbirajo zgornji del kopalk cim bolj podoben modrcu, to so pa 99% dvodelne kopalke.

Tudi, če je malo črtic, ni nič narobe, na morju so žive barve fajn, sicer pa črna zoža. Skratka po želji, model pa se mi zdi primeren, pa kak pareo.

[/quote]

A ves, da mi je povsem vseeno, kaj si drugi mislijo o mojem mimohodu. Naj se brigajo zase, bodo imeli veliko manj problemov v zivljenju. Meni moj moz rece, da me obcuduje in da obcuduje mojo samozavest, ko se sprehodim v kopalkah do vode in dokler on po 25ih letih zakona se vedno skace po meni kot prvi dan, se niti najmanj ne sekiram, kaj si drugi mislijo :P

Glede enodelnih kopalk je pa tako, da malokdo je grajen proporcionalno, da bi mu bile enodelne kopalke kot ulite. Osebno imam problem, ker potrebujem vecji modrc kot hlace, poleg tega je zelo malo enodelnih kopalk na stevilko modrca in ce zelim spraviti oprsje v njih, so mi cez hrbet za pest ali vec ohlapne, v pasu pa plapolajo. Torej odpadejo ze samo s tem, da so neprimerne velikosti, da ne govorim o tem, da si v enodelnih kopalkah na plazi prakticno oblecen in v vodi v cisto mokrih oblacilih, kar meni sploh ne pase.

Zenske, ki nimajo ravno A kosarice in jim ze gravitacija kaze zobe, ni druge, kakor da izbirajo zgornji del kopalk cim bolj podoben modrcu, to so pa 99% dvodelne kopalke.
[/quote]

Wau, lepo, smo veseli za vaju- samo zavedati se pa morata, da za v javnost pa to ravno ni vsem tako euforično in v veselje in samozavestno, ko ste v mimohodu, ko križate njihove poti. Ni ravno apetitlih, če nekdo, ki je malce bolj obdarjen z odvečnimi oblogami na telesu, pretirano samozavestno skače napol gol v javnosti. Ne moreš kot tak torej od drugih zahtevat, da stran gledajo, ko greš mimo – ker nekateri niti nočejo gledat – pa se kar tema naredi, ko gredo taki mimo, vzame sonce 🙂

A ves, da mi je povsem vseeno, kaj si drugi mislijo o mojem mimohodu. Naj se brigajo zase, bodo imeli veliko manj problemov v zivljenju. Meni moj moz rece, da me obcuduje in da obcuduje mojo samozavest, ko se sprehodim v kopalkah do vode in dokler on po 25ih letih zakona se vedno skace po meni kot prvi dan, se niti najmanj ne sekiram, kaj si drugi mislijo :P

[/quote]

Wau, lepo, smo veseli za vaju- samo zavedati se pa morata, da za v javnost pa to ravno ni vsem tako euforično in v veselje in samozavestno, ko ste v mimohodu, ko križate njihove poti. Ni ravno apetitlih, če nekdo, ki je malce bolj obdarjen z odvečnimi oblogami na telesu, pretirano samozavestno skače napol gol v javnosti. Ne moreš kot tak torej od drugih zahtevat, da stran gledajo, ko greš mimo – ker nekateri niti nočejo gledat – pa se kar tema naredi, ko gredo taki mimo, vzame sonce 🙂
[/quote]

Potem pa upaj, da grem(o) cim veckrat mimo, da te ne opece 😛

Javnost?
Na pol gola? Med na pol golimi ljudmi.
Buljenje? Sem ze povedala, da je meni to vseeno.

[/quote]

Javnost?
[/quote]

Nihče ne govori o “buljenju”; to je tvoja percepcija, da vsi bulijo vate – nihče noče niti gledat ali buljit vate, to razumi, no 🙂

Hočem ti samo prijazno sporočit, da ste nekateri močni preveč samozavestni v javnosti s tem pa tudi preveč impulzivni. Spoštujem in občudujem močne ljudi, njihov pogum, da ostanejo močni predvsem zato, ker sem sama pred leti shujšala 25 kg in šele sedaj vem, kaj je to prava samozavest :)))))), Predvsem pa me je vedno zanimalo, zakaj ne zberejo toliko moči, da bi shujšali, vsaj malo. Pa ne mi pisat, da je od bolezni, da se ne da ( vse je v glavi vse se da), pa da so nekateri močni zato, ker partnerju tako ustreza. Izgovor na izgovor. Zdravje je prvo- ko te zdravje opozori, je čas, prideš tudi do tja, brez skrbi 🙂 Prvi so sklepi :))))) Moja debelost je bila posledica stresnih situacij – in 10 let po izgubi teže sprejeta odločitev, da nikoli več ne bom toliko močna, kot sem bila. Ker se mi ni treba ubadati ne s tem, kaj obleči in kako, da bom spodobna za v javnost, niti s tem, da sem vedno dodatni objekt kjerkoli, pa tudi na plaži za hočeš nočeš gledanje – Ker biti na plaži napol gol ( v kopalkah s pregrinjalom , pončom ali brez) je dajanje svoje zasebnosti na izvolte.

[/quote]

Javnost?
[/quote]

Spet ta lažna sreča in “samozavest”..
[img]https://thumbs.dreamstime.com/x/overweight-woman-sitting-beach-25220854.jpg[/img]

New Report

Close