SO VAM ZNANA OČALA NA SPODNJI RISBICI?
🔴🔴🔴🔴🔴💯👉 TAKŠNA ENOSTAVNA, SPOGLEDLJIVA, FARMACEVTSKO RAČUNALNIŠKA, ZRAVEN PA OKNO NA LEVI IN OKNO NA DESNI. ALI I/O, KAR POMENI INPUT/OUTPUT. TOLIKO O TEJ SLIKICI, NA KATERI JE ŠE LOGO WINDOWS SISTEMA!
[img]https://i.postimg.cc/XJcj6Zcr/windows1.jpg[/img][/url]
Kopirano:
Imam zelo dobro novico za vas cepljene kateri ste komaj čakali, da vam poženejo upgrade v vaše telo J^namreč to cepivo spreminja genetiko vsakega slehernega posameznika….ampak pazi zdaj to . na vidiku so že novi sevi imenovani Britanski, Afriški, Mumbabve, Zanzibar, Klagenfurt, Brdo pri Kranju in zagotovo k nam pride tudi Severovzhodni Črnjanski sev. Ampak pozor! Tale prva doza, ki ste jo fasali je v bistvu (kao) samo za originalni COVID 19 Software….torej NE velja za vse ostale seve kateri so že ali še bodo na potijo Torej osnovni Windows imate že naložen ampak od tega trenutka, ko ste dovolili v vaše telo naložit osnovni program boste prisiljeni vsake toliko časa nadgrajevati vaš sistem kajti v nasprotnem primeru, če tega ne boste storili se boste pač sesuli! Jah tako je, ko se z vami igra stari dobri računalničar stric Billy Vrata Izumil je Windowse takoj za tem pa še viruse za Windows, da nam je vsem lahko prodajal rešitev za problem
katerega je skrbno in pritlehno ustvaril prav on sam…,
In sedaj ima v rokah celotno farmacijo ampak vi še vedno verjamete, da vam hoče pomagati?,! 2 No to je sicer vaša stvar in odločitev vsakega posameznika v kaj in komu verjame — Ampak js verjamem, da se boste primorani nadgradit vsake toliko časa kakor se nadgrajujejo računalniki in telefoni še sam zelo težko verjamem temu vsemu kar se dogaja ampak ja tako je in žal je še prekleto resnično,! Za zaključek pa samo še to ! ZAPOMNITE SI TA ZAPIS! NAREDITE SI SCREENSHOT IN DELITE! Čez kako leto, če me prej ne pobere katera od 2000 let starih bolezni katere so pred približno enim letom vse čudežno izginile dobesedno čez noč pa mi boste ta moj zapis pokazali, Vsem že cepljenim želim veliko sreče, ker sem mnenja, dajo boste še zelo potrebovali vam še ne cepljenim pa obilo razuma. Kako pa kaj teorija zarote, mislim, tako drugače in na splošno???? Srečno vsem!
je pa res, da tisti, ki so že cepljeni, torej, ki že imajo program naložen, bodo z manjšim cepivom samo posodobili svoj sistem in bo TRZINSKI SEV v posodobitvi, kar bo pomenilo, da za TRZINSKIM SEVOM ne boš umrl……zdaj tile ki so že cepljeni, bodo morali na posodobitev tudi za angleški in južnoafriški sev, tisti, ki pa še niso cepljeni, jim pa ne bo treba, ker ne delujejo na Gatesov softver, hihihihi………………………..še dobro da se nisem cepil in se tudi ne bom, hahahahahaha…………….