Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek So vas znani Slovenci(ke) nagovarjali kdaj k seksu?

So vas znani Slovenci(ke) nagovarjali kdaj k seksu?

Ste imeli kdaj izkušnjo, da so vas znani Slovenci ali Slovenke nagovarjali k sexu? Še posebej , če ste mladi? Je tega veliko?

Mene je eden hudo nagovarjal….je pa 35 let starejši….

Valda ni bilo nič!

Ne, me je pa eden skoraj povozil, ko je drvel po Gosposvetski. Ocitno je bil na poti domov, tako da zozam nabor kandidatov.

Odgovor na objavo uporabnika
slab voznik, 27.03.2025 ob 20:43

Ne, me je pa eden skoraj povozil, ko je drvel po Gosposvetski. Ocitno je bil na poti domov, tako da zozam nabor kandidatov.

Kaj veš kam tako hitel? Morda…..

Mene je en star politik.

Med študijem, 20 let nazaj. Ne samo mene, vsako študentko je oblajal na študentskih žurih. Star bil pa že takrat čez 40, žena, trije mulčki. Ogaba. Ampak sumim da mu je pri kakšni ratalo. Vse sorte punc ki iščejo pozornost je, pa potoki alkota tudi ne pomagajo glih pri zdravi presoji. No saj na to je računal. Drugače pa družinski človek, tudi njegova žena je znana :). Igralec. Vedno zadet kot mamba.

Deklica mlada, 27.03.2025 ob 20:29

Ste imeli kdaj izkušnjo, da so vas znani Slovenci ali Slovenke nagovarjali k sexu? Še posebej , če ste mladi? Je tega veliko?

Mene je eden hudo nagovarjal….je pa 35 let starejši….

Valda ni bilo nič!

Imela sem 30, ko smo ga žurali skupaj z ne dolgo nazaj preminulim ‘velikanom slovenske režije’, vsi vemo, za koga gre, od mene je bil cca 10 let starejši, tedaj še s prvo partnerko ali ženo, ni važno.

Bil je na ekstaziju in me je vabil s svojo v trojčka kasneje po partyju. Naj počiva v miru, na jugu ali kjerkoli že je, rekla sem NE in še danes sem zadovoljna, da čeprav smo bili vsi zadeti, nisem šla v to.

zelo dolgo me je nadlegoval tudi slinasti stari pankrt Pero Lovšin, ampak on se itak slini v smer vsega, kar ima pulz, tako da si tega ne štejem v čast.

Zgleda pa, hvala, da si me spomnil, me imajo režiserji iz neznanega razloga radi. Leta 2002 mi ga je v gofljo, jezik namreč, uvaljival v KUD France Prešeren v Trnovem še en SLO režiser, bolj znan po vlogi Dizzyja V leru. Ni bil videt v leru, tam na štengah se mi je nakokiran slinil po obrazu, sem ga odrinila, pa je šel lizat drugo.

Koliko jih je še bilo? Huh, veliko. Jonas Ž. je nad mano hitro obupal, nisem radodajka, pa je potem še isto noč na uredništvu nekdanjega Stopa raje polagal znano rumeno novinarko Sonjo J., tedaj je bil le urednik Ž-ja in hudo fensi je blo doldajat se z njim, a jaz sem bila resno oddana. Sonči, ki ima na sploh rada estrado in jo je Pero filal kar nekaj let v vse odprtine, pa je podlegla njemu in še ….gledam seznam…ene 145 znanim Slovencem.

Lahko se pohvalim, da me noben znan Slovenec ni ne pofukal ne v usta ga oneta zrinil, nespodobni sta bili samo 1) ponudba preminulega režiserja za threesome in 2) poskus tlačenja jezika v moja usta režiserja pod št. 2 in znanega intelektualnega fotelj lenuharja. Aja pod št. 3) tudi Perotu ni uspelo zaslinit se v moja usta, o Pero, ti gnus gnusatarski s Kodeljevega, fej te bodi zlodi.

NE HO ABBASTANZA.

Si me pa nasmejala, res….

Mi je čisto vseeno a sem te ali te nisem.

V času političnega udejstvovanja so me nagovarjali k seksu še: Zmago J. Pl., Bourt P. (IG…. superstar in ex preds države), Božo Dimnik, klical me je celo z jahte, kjer je bil (na zadnjih skupnih) počitnicah z Dirtyjem na Korčuli, s tem, da Janez D. ni bil nič kriv, samo Dimnik je vzel preveč viagre pa me klicaril v službo, pa mi nameraval zasebno letalo poslat v Lj za na Korčulo.

Sploh se mi ne da nadaljevat. Boš moral kar lepo na knjigo počakat, OK? pa kupi jo, ne izpsojaj… da bom mela kaj od tega vsaj na stara leta.

Nikoli nisem bila kurba, nobenemu nisem dala, razen bivšemu možu in partnerju, s katerim sem že več kot 20 let. Najbrž sem se prav s tem ŠTEVILNIM na naši sceni, ki je odločala o moji usodi, ZAMERILA. Počakaj do izida, se ne boš samo smejal, tudi jokal.

Jonas, Jan Plestenjak, Garnter

Sem ženska in ti verjamem.

Ampak si tako lepo napisala, da sem se nasmejala.

Ce bos na volji še kaj napiši.

Mushroom, 27.03.2025 ob 21:46

Jonas, Jan Plestenjak, Garnter

O fak, si me morala spomnit na Iztok Fakingggg Gartnerja???

Ta je nekje dobil moj mail pa mi je kar na mail pisaril, da me rabi ‘strogo profesionalno in raziskovalno dobit pod sebe’, potem pa bova o tem fuku razpredala pred vesoljno SLO v njegovi oddaji… napisala sem mu naj si ga sam sebi v rit zatlači. Sem imela mir potem.

Med študijem, 20 let nazaj. Ne samo mene, vsako študentko je oblajal na študentskih žurih. Star bil pa že takrat čez 40, žena, trije mulčki. Ogaba. Ampak sumim da mu je pri kakšni ratalo. Vse sorte punc ki iščejo pozornost je, pa potoki alkota tudi ne pomagajo glih pri zdravi presoji. No saj na to je računal. Drugače pa družinski človek, tudi njegova žena je znana :). Igralec. Vedno zadet kot mamba.

Nam je predaval en politik, ko se ni bil v politiki. Dosti ljudi ga ne mara, ampak kot predavatelj je bil zelo soliden, tudi njegovo obnasanje je bilo nadpovprecno. Ko bi bilo vec takih.

Smeh, 27.03.2025 ob 21:47

Sem ženska in ti verjamem.

Ampak si tako lepo napisala, da sem se nasmejala.

Ce bos na volji še kaj napiši.

Hvala, draga gospodična, jemljem tvoj odgovor kot kompliment in pohvalo, da premorem pisateljsko žilico. Nič pa ni izmišljenega, žal. Zna biti, da bo šlo čtivo v promet kot vroče žemljice, podobno, kot se je leta nazaj bralo Belo se pere na 90.

Knjiga bo kmalu pri založniku. Potrpi. Marsikaj umazanega in tudi smešnega, še več žalostnega (slovenskega) bo prišlo na dan, če me le prej kdo ne pričaka v temi…

LP

Kaj pa bogati Slovenci, so ti kdaj dvorili?

Ti bi vse dali za malo zabave.

Smeh, 27.03.2025 ob 22:11

Kaj pa bogati Slovenci, so ti kdaj dvorili?

Ti bi vse dali za malo zabave.

DA, Erazem Pintar, vabil me je na orgije tja nekam v Medvode ali Pirniče ali kje je že takrat stanoval, tako, kot še nekaj znanih Slovenk, domnevam da je bil tudi pri njem kakšen Dubai style party, sicer brez goltanja dreka, ampak skupinsko pa ja, vse vsem na očeh. O tem bi ti vedela povedat več kakšna druga, vem, katera, pa ne povem. Pri njemu so (BOJDA) morali telefone pustit v predsobi, ker je bilo prisotnega veliko ne samo skupinskega seksa ali trojčkov, pač pa tudi še in še kokaina ter drugih psihoaktivnih substanc.

Meni je Erazem (bil je serijski monogamist tedaj) velikorat dvoril, tudi njega sem lepo zavrnila, resda 4x zelo 0dločno, preden se je umiril.

Plestenjak je moj relativno kar precej dober kolega, a že ni bilo privlačnosti med nama, da ni šlo nič v to smer. Poznava se kar 27 let, še izpred časov z Martino Kajfež, ni kratka doba. Sva se pa narežala v Luciji še in še po njegovi selitvi na morje, bila sem celo samska takrat med ločitivjo in novo zvezo, ampak sva bila tako na buddy vibracijah, da sem od njega izvedela VSE, pa tudi narežala sva se, ali pa je kakšne take zgodbe, ki res niso za javnost, pravil celo v širši družbi prijateljev.

Že takrat sem ga imela na sumu, da ima občasno raje fante.

Eden, ki ga bom DOSMRTNO ZAGOVARJALA, da je najbolj zvest človek na svetu, pa je Robert Pešut, Magnifico po domače. Njega in Barbaro sem spoznala že pred cca 24 leti, ko je bila žena še zdrava, oba super, Robert pa vzoren, vzoren, maksimalno vzoren človek! Da malo takih na SLO estradi.

Ampak, tako očitno si se zagrel/a za moje osebne pripovedi, da te imam počasi že na sumu, da pravkar dežuraš nočno na naši lokalni PP, potem, ko si dobila od uredništva moj IP… ali pa se motim? 😉

Lahko ti zagotovim,da se motiš. Nisem klicala na uredništvo. Niti vedela nisem, da na uredništvu dajo tudi IP….  Potem pa raje ne piši več, vsaj dokler knjiga ne izide… ( hecam se…).

Bom kupila knjigo, da zvem več, pa ti kaj zaslužiš.

Smeh, 27.03.2025 ob 22:35

Lahko ti zagotovim,da se motiš. Nisem klicala na uredništvo. Niti vedela nisem, da na uredništvu dajo tudi IP….  Potem pa raje ne piši več, vsaj dokler knjiga ne izide… ( hecam se…).

Bom kupila knjigo, da zvem več, pa ti kaj zaslužiš.

No še eden, da ti dam še malo veselja, dr. Artur Štern in to kar na svoji prvi ‘meta poroki’ na svojem posestvu na Krasu (torej nepravi poroki), kamor sva prišla s partnerjem oba vabljena s strani Šterna, poletje 2003. S tedanjo ‘ženo’, ki jo je ljubkovalno klical Svizec, je imel prvorojenko, nekaj mesecev staro hčerko. Dejansko lahko rečem da mu je kljub prvemu otroku in ženi in obenem ob mojem partnerju roka ušla na mojo zadnjico, Šternu namreč, pa v isti sobi, zraven zibke. Ja, ta je bil res model.

ha ha,zanimivo vprasanje;) saj te ne nagovarjajo ampak imajo podobne taktike kot vsi nepoznani ki bi zeleli to od tebe,kaj pa je fora ce je bil kaksen znan ? nekaterim je to vazno ker se tako pocutijo bolj special, meni pac ne

Ja, dva sta mi pisala, pa potem nekako oba dala vedeti češ “a sploh veš, kdo sem jaz?!”. Itak da sem oba po hitrem postopku poslala v 3 marjetice 🙂

Kaj ste pa ve po poklicu, v kakšnih krogih se gibljete, kako da ste imele priložnost, da so se znani Slovenci slinili okrog vas?

A ste novinarke?, 28.03.2025 ob 08:30

Kaj ste pa ve po poklicu, v kakšnih krogih se gibljete, kako da ste imele priložnost, da so se znani Slovenci slinili okrog vas?

Prostitutke na svobodi.

Pač dobi tvoj mail zaradi kake službe, potem pa začne pošiljat cukrčke. In če rata pač rata. Če je  v letih mu pa itak bolj prija kar prek medija… Ma takih je kolkr hočeš…

Milijonari npr Damian Merlak vabijo 20 letnice na jahte tam pa vsi vemo  kaj se dogaja.

O POKOJNIH VSE DOBRO, 27.03.2025 ob 21:07

Imela sem 30, ko smo ga žurali skupaj z ne dolgo nazaj preminulim ‘velikanom slovenske režije’, vsi vemo, za koga gre, od mene je bil cca 10 let starejši, tedaj še s prvo partnerko ali ženo, ni važno.

Bil je na ekstaziju in me je vabil s svojo v trojčka kasneje po partyju. Naj počiva v miru, na jugu ali kjerkoli že je, rekla sem NE in še danes sem zadovoljna, da čeprav smo bili vsi zadeti, nisem šla v to.

zelo dolgo me je nadlegoval tudi slinasti stari pankrt Pero Lovšin, ampak on se itak slini v smer vsega, kar ima pulz, tako da si tega ne štejem v čast.

Zgleda pa, hvala, da si me spomnil, me imajo režiserji iz neznanega razloga radi. Leta 2002 mi ga je v gofljo, jezik namreč, uvaljival v KUD France Prešeren v Trnovem še en SLO režiser, bolj znan po vlogi Dizzyja V leru. Ni bil videt v leru, tam na štengah se mi je nakokiran slinil po obrazu, sem ga odrinila, pa je šel lizat drugo.

Koliko jih je še bilo? Huh, veliko. Jonas Ž. je nad mano hitro obupal, nisem radodajka, pa je potem še isto noč na uredništvu nekdanjega Stopa raje polagal znano rumeno novinarko Sonjo J., tedaj je bil le urednik Ž-ja in hudo fensi je blo doldajat se z njim, a jaz sem bila resno oddana. Sonči, ki ima na sploh rada estrado in jo je Pero filal kar nekaj let v vse odprtine, pa je podlegla njemu in še ….gledam seznam…ene 145 znanim Slovencem.

Lahko se pohvalim, da me noben znan Slovenec ni ne pofukal ne v usta ga oneta zrinil, nespodobni sta bili samo 1) ponudba preminulega režiserja za threesome in 2) poskus tlačenja jezika v moja usta režiserja pod št. 2 in znanega intelektualnega fotelj lenuharja. Aja pod št. 3) tudi Perotu ni uspelo zaslinit se v moja usta, o Pero, ti gnus gnusatarski s Kodeljevega, fej te bodi zlodi.

NE HO ABBASTANZA.

A ta Pero , a to misliš na Lovšina? Težko verjamem, da bi ta gnus imel ful žensk. Katera bi pa hotla bit s tako grdobo? Pa Jonas, pa un režiser? To je narobe svet.

Črt poglajen iz inštituta za študije prekariata – on vse svoje punce tudi fotka in slik ne izbrise pa se sam jim naroci, naj mu dajo umetnega v njegovo rit … Žal podlegla in upala na resno zvezo, ker mi je bil všeč pa me je nacevljal

Ima pa hud kompleks zapuscenosti, sošolci so ga bullyjali v šoli in se zato kaze kot ultra pameten pa tip ne ve, da invalidi ne znajo z vozicki hoditi po stopnicah hahaha…

New Report

Close