So vas znani Slovenci(ke) nagovarjali kdaj k seksu?
A ste novinarke?, 28.03.2025 ob 08:30
Kaj ste pa ve po poklicu, v kakšnih krogih se gibljete, kako da ste imele priložnost, da so se znani Slovenci slinili okrog vas?
ja kje, v druzbi ko nekdo nekoga bolj znanega pozna osebno in smo v isti druzbi in tako se razvija naprej.
ali pa itak po partijih klubih,koncertih. povsod so bili kaksni znani,ali tisti pevci ali pa med nami. in tako te zacnejo mal osvajat, cist isto kot “normalni” tipi, ne vem zakaj taksen big deal okoli tega res
O POKOJNIH VSE DOBRO, 27.03.2025 ob 21:07
Deklica mlada, 27.03.2025 ob 20:29
Ste imeli kdaj izkušnjo, da so vas znani Slovenci ali Slovenke nagovarjali k sexu? Še posebej , če ste mladi? Je tega veliko?
Mene je eden hudo nagovarjal….je pa 35 let starejši….
Valda ni bilo nič!
Imela sem 30, ko smo ga žurali skupaj z ne dolgo nazaj preminulim ‘velikanom slovenske režije’, vsi vemo, za koga gre, od mene je bil cca 10 let starejši, tedaj še s prvo partnerko ali ženo, ni važno.
Bil je na ekstaziju in me je vabil s svojo v trojčka kasneje po partyju. Naj počiva v miru, na jugu ali kjerkoli že je, rekla sem NE in še danes sem zadovoljna, da čeprav smo bili vsi zadeti, nisem šla v to.
zelo dolgo me je nadlegoval tudi slinasti stari pankrt Pero Lovšin, ampak on se itak slini v smer vsega, kar ima pulz, tako da si tega ne štejem v čast.
Zgleda pa, hvala, da si me spomnil, me imajo režiserji iz neznanega razloga radi. Leta 2002 mi ga je v gofljo, jezik namreč, uvaljival v KUD France Prešeren v Trnovem še en SLO režiser, bolj znan po vlogi Dizzyja V leru. Ni bil videt v leru, tam na štengah se mi je nakokiran slinil po obrazu, sem ga odrinila, pa je šel lizat drugo.
Koliko jih je še bilo? Huh, veliko. Jonas Ž. je nad mano hitro obupal, nisem radodajka, pa je potem še isto noč na uredništvu nekdanjega Stopa raje polagal znano rumeno novinarko Sonjo J., tedaj je bil le urednik Ž-ja in hudo fensi je blo doldajat se z njim, a jaz sem bila resno oddana. Sonči, ki ima na sploh rada estrado in jo je Pero filal kar nekaj let v vse odprtine, pa je podlegla njemu in še ….gledam seznam…ene 145 znanim Slovencem.
Lahko se pohvalim, da me noben znan Slovenec ni ne pofukal ne v usta ga oneta zrinil, nespodobni sta bili samo 1) ponudba preminulega režiserja za threesome in 2) poskus tlačenja jezika v moja usta režiserja pod št. 2 in znanega intelektualnega fotelj lenuharja. Aja pod št. 3) tudi Perotu ni uspelo zaslinit se v moja usta, o Pero, ti gnus gnusatarski s Kodeljevega, fej te bodi zlodi.
NE HO ABBASTANZA.
kaksen debil od zenske, a ti ves da je kar takole pisanje imen in seveda sigurno polno lazi, kaznjivo?
Jaz nimam službe, ki bi mi omogočala stik v živo s smetano – torej me niso mogli nikjer srečati. V mojem primeru sta me oba kontaktirala na IG, enemu sem enkrat lajkala nek čist navaden story (ker mi je bil všeč story, ne tip) in mi je čez nekaj tednov pisal. Drugi pa sledil na IG, in se je tudi nekoč spotaknil ob moje storije. Eden je bil kar prijeten od začetka za pogovor, dokler ni postal vsiljiv. Drugi pa že od začetka s stavkom “ti veš, kdo sem jaz?”. Da se mi je želodec obrnil.
Ko sem živel še v Ljubljani in ko greš kdaj kej se zabavat srečaš svega i svašta. Ja, ok, jaz sem peder, ampak je bilo od politikov, do umetnikov kakega svetovnega kova do igralcev. tako to je. Ampak večinoma so to slabi v postelji, nisem doživel kakega dobrega jebača. Sploh pa egoisti par exelence. Ko si enkrat v teh krogih vidš, kakšno selo je Slovenija, kako je vse majhno itd…. vsi se poznajo skor med sabo, ni nevm kakšnih razlik…
Sam čakte mal Merlak je naš al kaj? To pa nisem vedel, je kr fleten dec, ni kej za rečt…
K seksu direktno ne, so me pa osvajali mnogi znani obrazi. Športniki, podjetniki, politiki, ambasador, pevec in standup komik. Veliko je bilo tudi tujih “zvezdnikov”oz znanih obrazov, pa recimo oče od enega znanega pevca se mi je res vtisnil v spomin, ker je bil zelo vztrajen.
So pa bili vsi zelo vljudni tudi po zavrnitvi. Nismo ostali v stikih, ker sem z večino takih ljudi prekinila stike s časom. Ohranjam odnose samo še s tistimi najbolj pomembnimi.
Se pa zaradi tega ne počutim nič bolj pomembno ali kaj. Pač izkušnja več v življenju.
Ne verjamem, 28.03.2025 ob 09:23
A ta Pero , a to misliš na Lovšina? Težko verjamem, da bi ta gnus imel ful žensk. Katera bi pa hotla bit s tako grdobo? Pa Jonas, pa un režiser? To je narobe svet.
Ja, saj zato pa nobena ta smet ni dobila od mene nič razen mahanje v slovo. O brez skrbi, kdor 100-im reče, ena mu že da, pa bolj ali manj znana, to je čista STATISTIKA.
Mene niso zato PECALI, ker sem bila javna OSEBA, ampak dokler sem bila mlada in luštna.
To je bil edini kriterij za vse znane SLOVENCE, ki so ga želeli vame namočit, pa tudi za neznane, se mi zdi.
Sploh ni važno, kdo koga komu in zakaj. Na koncu, pod črto, se lahko reče, sem zdaj najbolj srečna, menopavzna baba srednjih let, s še pa še materiala za par knjig.
Počasi…. pa bodo pri vas.
O POKOJNIH VSE DOBRO, 28.03.2025 ob 13:11
Ja, saj zato pa nobena ta smet ni dobila od mene nič razen mahanje v slovo. O brez skrbi, kdor 100-im reče, ena mu že da, pa bolj ali manj znana, to je čista STATISTIKA.
Mene niso zato PECALI, ker sem bila javna OSEBA, ampak dokler sem bila mlada in luštna.
To je bil edini kriterij za vse znane SLOVENCE, ki so ga želeli vame namočit, pa tudi za neznane, se mi zdi.
Sploh ni važno, kdo koga komu in zakaj. Na koncu, pod črto, se lahko reče, sem zdaj najbolj srečna, menopavzna baba srednjih let, s še pa še materiala za par knjig.
Počasi…. pa bodo pri vas.
In kaj boš pisalo, kako si ga je zadeti Pero metal na tvojo rit?
big bull, 28.03.2025 ob 13:13
In kaj boš pisalo, kako si ga je zadeti Pero metal na tvojo rit?
Ne, o njem ne bom. Tudi o znanih na estradi ne, pač pa fiktivne zgodbe, roman, novela, itak ne ločiš med žanri, zato nima smisla se z bebcem prerekat.
Slinil nad njeno ritjo, še bolj nad bujnimi joški, se je Pero samo meni slučajno znano novinarko Sonjo, ki pokriva rumene časopise.
Se je pa res prav vsem s tem hvalisala v njunem paritvenem obdobju , zato se ne spravljaj name, to je že dolgo javno znano, kdo vse jo je obdelal.
Krajši je seznam znanih Slovencev, ki je NISO, btw.
Kletarji SDS a iz Župančičeve jame so imeli navado oslavljat vsakega ki jim ni ustrezal z osbekom one, ono, kot npr TELE
Tele je buljilo kot v nova vrata, šlo med krave, tele to in ono.
Big Bull je v resnici big bully aka prvak SDS a ki je tudi mnogo novinark vabil na kolena.
Katera mu je dala, pa ne vem.
Bo kar one big Bull pojasnilo, kere tablete je danes že vzelo, kaj vse je v rilc posnifalo in ali je že Gaberco kdaj nategnilo v guzo.
Ijo
Ijo
Ijo
Ijo.
Kakšno pezde in tele, tole bigbullyjevsko one.
Pred kakšnimi 40-timi leti so se lepili name vsi po vrsti. Bolj star, bolj nor. Mlada, izredno simpatična in zgovorna, zraven pa še lepa z merami 90-60-90. Takrat se tega pač nisem zavedala (vem sedaj, ko gledam svoje fotografije), sem pa imela v glavi da, ko ti neki starček močno piha na dušo, se ve, zakaj. Oja, sem si jih privoščila, seveda z besedami in jih prav lep vrtela. Samo vzgojena sem bila, da 1x plača on, naslednjič jaz. To mi je oče ubijal v glavo od mladosti. Nikoli si nisem privoščila nobene seksualne igrice z njimi in vedno plačala račun, ko je prišla vrsta name. In rezultat? Kadar koli sem rabila kar koli, vedno sem imela nekje nekoga, ki me ni imel za radodajko, še manj za izkoriščevalko in je poznal moj trden karakter. Tudi po več kot 20 letih sem rabila neko informacijo, poiskala kontakt, se predstavila in dobila potrebne informacije. Biti človek s karakterjem, je najlepše kar me je oče naučil. In danes lahko mirno pogledam vsakemu v oči. Nikoli razdrla nobene družine, sem se pa znebila kar nekaj sluzavcev, ki so kritizirali svoje žene, z mano pa preživljali popoldneve. Dokler nekdo visi popoldne z mano v lokalu, žena pa se doma ukvarja z vsem ostalim (otroci, kuho, pospravljanjem), sem vedela, da ni veliko vreden. Vsaj ne v mojih očeh. No, takrat je bila še Jugoslavija.
Esdeesovsko pezde, 28.03.2025 ob 13:32
Kletarji SDS a iz Župančičeve jame so imeli navado oslavljat vsakega ki jim ni ustrezal z osbekom one, ono, kot npr TELE
Tele je buljilo kot v nova vrata, šlo med krave, tele to in ono.
Big Bull je v resnici big bully aka prvak SDS a ki je tudi mnogo novinark vabil na kolena.
Katera mu je dala, pa ne vem.
Bo kar one big Bull pojasnilo, kere tablete je danes že vzelo, kaj vse je v rilc posnifalo in ali je že Gaberco kdaj nategnilo v guzo.
Ijo
Ijo
Ijo
Ijo.
Kakšno pezde in tele, tole bigbullyjevsko one.
Nič nisem snifalo a bo vredu.
In zakaj te babe so tako blegane iz vseh strani znanih in neznanih? Le zakaj? Če že res, zato ker hočejo pozornost in da so cool ko se slikajo z njimi. Ko jih prime za rit pa cel halo. Faaaaaaakkkk jaz nisem taka, sam pozornost hočem.
Ne nakladat neka v 3 PM.
Sej dobro vemo kako je na sceni. Tile kao znani ne zdržijo skupaj niti 3 mesece povprečno računano.
Sama fukarija, droge alkohol …….