So vas znani Slovenci(ke) nagovarjali kdaj k seksu?
O POKOJNIH VSE DOBRO, 27.03.2025 ob 21:07
Deklica mlada, 27.03.2025 ob 20:29
Ste imeli kdaj izkušnjo, da so vas znani Slovenci ali Slovenke nagovarjali k sexu? Še posebej , če ste mladi? Je tega veliko?
Mene je eden hudo nagovarjal….je pa 35 let starejši….
Valda ni bilo nič!
Imela sem 30, ko smo ga žurali skupaj z ne dolgo nazaj preminulim ‘velikanom slovenske režije’, vsi vemo, za koga gre, od mene je bil cca 10 let starejši, tedaj še s prvo partnerko ali ženo, ni važno.
Bil je na ekstaziju in me je vabil s svojo v trojčka kasneje po partyju. Naj počiva v miru, na jugu ali kjerkoli že je, rekla sem NE in še danes sem zadovoljna, da čeprav smo bili vsi zadeti, nisem šla v to.
zelo dolgo me je nadlegoval tudi slinasti stari pankrt Pero Lovšin, ampak on se itak slini v smer vsega, kar ima pulz, tako da si tega ne štejem v čast.
Zgleda pa, hvala, da si me spomnil, me imajo režiserji iz neznanega razloga radi. Leta 2002 mi ga je v gofljo, jezik namreč, uvaljival v KUD France Prešeren v Trnovem še en SLO režiser, bolj znan po vlogi Dizzyja V leru. Ni bil videt v leru, tam na štengah se mi je nakokiran slinil po obrazu, sem ga odrinila, pa je šel lizat drugo.
Koliko jih je še bilo? Huh, veliko. Jonas Ž. je nad mano hitro obupal, nisem radodajka, pa je potem še isto noč na uredništvu nekdanjega Stopa raje polagal znano rumeno novinarko Sonjo J., tedaj je bil le urednik Ž-ja in hudo fensi je blo doldajat se z njim, a jaz sem bila resno oddana. Sonči, ki ima na sploh rada estrado in jo je Pero filal kar nekaj let v vse odprtine, pa je podlegla njemu in še ….gledam seznam…ene 145 znanim Slovencem.
Lahko se pohvalim, da me noben znan Slovenec ni ne pofukal ne v usta ga oneta zrinil, nespodobni sta bili samo 1) ponudba preminulega režiserja za threesome in 2) poskus tlačenja jezika v moja usta režiserja pod št. 2 in znanega intelektualnega fotelj lenuharja. Aja pod št. 3) tudi Perotu ni uspelo zaslinit se v moja usta, o Pero, ti gnus gnusatarski s Kodeljevega, fej te bodi zlodi.
NE HO ABBASTANZA.
@o pokojnih vse dobro
Carica
No vidiš, 28.03.2025 ob 15:10
O POKOJNIH VSE DOBRO, 27.03.2025 ob 22:23
Smeh, 27.03.2025 ob 22:11
Kaj pa bogati Slovenci, so ti kdaj dvorili?
Ti bi vse dali za malo zabave.
DA, Erazem Pintar, vabil me je na orgije tja nekam v Medvode ali Pirniče ali kje je že takrat stanoval, tako, kot še nekaj znanih Slovenk, domnevam da je bil tudi pri njem kakšen Dubai style party, sicer brez goltanja dreka, ampak skupinsko pa ja, vse vsem na očeh. O tem bi ti vedela povedat več kakšna druga, vem, katera, pa ne povem. Pri njemu so (BOJDA) morali telefone pustit v predsobi, ker je bilo prisotnega veliko ne samo skupinskega seksa ali trojčkov, pač pa tudi še in še kokaina ter drugih psihoaktivnih substanc.
Meni je Erazem (bil je serijski monogamist tedaj) velikorat dvoril, tudi njega sem lepo zavrnila, resda 4x zelo 0dločno, preden se je umiril.
Plestenjak je moj relativno kar precej dober kolega, a že ni bilo privlačnosti med nama, da ni šlo nič v to smer. Poznava se kar 27 let, še izpred časov z Martino Kajfež, ni kratka doba. Sva se pa narežala v Luciji še in še po njegovi selitvi na morje, bila sem celo samska takrat med ločitivjo in novo zvezo, ampak sva bila tako na buddy vibracijah, da sem od njega izvedela VSE, pa tudi narežala sva se, ali pa je kakšne take zgodbe, ki res niso za javnost, pravil celo v širši družbi prijateljev.
Že takrat sem ga imela na sumu, da ima občasno raje fante.
Eden, ki ga bom DOSMRTNO ZAGOVARJALA, da je najbolj zvest človek na svetu, pa je Robert Pešut, Magnifico po domače. Njega in Barbaro sem spoznala že pred cca 24 leti, ko je bila žena še zdrava, oba super, Robert pa vzoren, vzoren, maksimalno vzoren človek! Da malo takih na SLO estradi.
Ampak, tako očitno si se zagrel/a za moje osebne pripovedi, da te imam počasi že na sumu, da pravkar dežuraš nočno na naši lokalni PP, potem, ko si dobila od uredništva moj IP… ali pa se motim?
kako si kresnila mimo. Pešut se je kakih 25, 30 let, tam vmes, slonil moji sestri, skupaj sva bili na njegovem koncertu v Kranju. In ne, moja sestra se ni vnela.
Sem pa sama naletela na Kobala. V kakšnih okoliščinah sva se srečala ne bom, sem bila pa presenečena glede na to, da je na TV takrat nastopal v nekaterih oddajah in se kazal okoli kot zvest moški.
Pišuka, Poldi. Ne bi rekla nikoli, Očitno bi imela prav ta trenutek roko kar orng ožgano. Sama sem ga, ali z ženo, videla na kar precej dogodkih in tudi žurih, clubbingih, NIKOLI se mi ni zdel zainteresiran za kakšno drugo. Dobro, moram priznati, vedno je bila zraven Barbara.
Resnično si ga ne predstavljam, da se je po kateri slinil, kot si se izrazila za sestro. Zelo sem presenečena.
S Kobalom sva enkrat celo delala skupaj – poolnoma nezaintersiran je bil zame kot žensko. Že privlačiva različne tipe, z izjemo Erazma, ki je itak skušal polagat vse ‘ploščice’, vedno sem ga imela na sumu, da se je med ploščicami za experiment znašel še kak moški.
Načeloma so se Erazma kar večinoma ogibale, eni (stalni) je pritresel domov genit. herpes in tudi ta ‘sloves’ se je med dekleti, ki jih je snubil, hitro razvedel.
Tako, zdaj pa spat mone radovedne.
Tatoki, 28.03.2025 ob 21:17
BTDT ti se klanjaš eni khm… ki je popoldneve preživljala s sluzavci, kljub vsemu, da je vedela, da ima doma ženo? Si dovolila z njim viseti po lokalih (njen opis) popoldneve? In potem piše o moralni drži? Absurd…
Saj je napisala da se je družla z Magnificom skupaj z ženo Barbaro, sam ona ve, zakaj. Ni bilo brati, da je ‘popoldneve preživljla s sluzavci, pač pa jih je srečevala po kakršnikoli že službeni dolžnosti kot javna oseba, mogoča organizatorka prireditev, piarovka, kaj tebe to briga in boli? Ker te nobena znana Slovenka ni za mehkega bonglna prijela nikol? Revček.
Letala slovenska, 28.03.2025 ob 20:32
Včasih pa ja…, 28.03.2025 ob 18:24
Pred parimi leti me je en bogati Primorec osvajal. Takrat je bil še kar fejst. Pa bil je prijazen , kulturen,….. ni , da ni…
Oprosti za radovednost: Boscarol?
Tud ta je sumljiv v teh letalih….
Poznam veliko ljudi s slovenske estrade, seveda so bili kdaj tudi konkretni namigi, ampak če moški ni ravno psihopat, razume kdaj je ženska nezainteresirana in ne daje mešanih signalov.
Za tisto, ki je pa pisala o Magnificu in njeni sestri, naj pa dodam, da je to ena velika laž. Pešuta poznam že zelo doooolgo, Barbaro še dlje, poznam njegovo stališče do zvestobe.
Ampak žal nekateri ljudje par minut pozornosti in prijaznost, pripišejo poželenju.
Carica873, 28.03.2025 ob 21:15
@o pokojnih vse dobro
Carica
Ja, tole zgleda piše neka dandanes stara pozabljena babura, ki se je v 90. letih motala po kletnih pajzlih po Lj, klubih, diskotekah, hišnih žurkah…. in seveda naletela na vso gamad, ki je kasneje ravno zaradi medsebojnih povezav poskrbela, da je “uspela” in jih danes poznamo vsi.
Nič posebnega, takih zgodb kot jih ima ta avtorica posta, je na tisoče. To so bila tista leta, ko so nastajali zdajšnji “uspešneži”, ne glede na področja – tudi za gospodarstvenike velja enako.
A bejz no carica, kdo sploh v mojem kom. omenja Magnifica?
Od zblojenosti si vse pomešala. Raje poglej koga je kom. BTDT.
Kot drugo pa, kakšna mora biti zenska, da napise… Saj smo bili vsi zadeti????
Razuzdanost in seks in potem tu tekmujejo, v izpovedi kdo je bil boljši v umazanem svetu. Fuj. In kdo je ni uspel nategniti. V umazanem svetu. Fuj.
Kaj sploh si delala v takem umazanem svetu?
Spodobnim ženskam ta svet ni znan.
seveda704, 28.03.2025 ob 22:56
Ja, tole zgleda piše neka dandanes stara pozabljena babura, ki se je v 90. letih motala po kletnih pajzlih po Lj, klubih, diskotekah, hišnih žurkah…. in seveda naletela na vso gamad, ki je kasneje ravno zaradi medsebojnih povezav poskrbela, da je “uspela” in jih danes poznamo vsi.
Nič posebnega, takih zgodb kot jih ima ta avtorica posta, je na tisoče. To so bila tista leta, ko so nastajali zdajšnji “uspešneži”, ne glede na področja – tudi za gospodarstvenike velja enako.
Smo spet pri žaljenje žensk? Zate vse ki niso mlade, so za odpis. Poglej mamo od Natalije Verboten, tvoja ni bila tako videti pri 20 ih kot je ona videti pri 70-ih. Jaz “o pokojnih vse dobro” verjamem, jaz sem se bolj v poslovnih krogih gibala , ne v estradi, lahko je bila organizatorka, lahko je bila del ekipe pri estradnikih, skrbela za organizacijo, vizazistka , karkoli , tako vidiš marsikaj.
Anonimno 7516, 29.03.2025 ob 09:03
Dejansko jih je servisirala, sedaj se pa žali…
Zakaj vsako temo pokvarite s tem obmetavanjem?
Vse gledate negativno.
Vprašanje je bilo jasno….in nič nesramno. Ženske moramo skupaj držat, mar ne?
No, napišite še kakšno dogodivščino z našimi (nekoč) znanimi in ( nekoč) fejst fanti….
Pa nič kreganja.
Tatoki, 29.03.2025 ob 07:52
A bejz no carica, kdo sploh v mojem kom. omenja Magnifica?
Od zblojenosti si vse pomešala. Raje poglej koga je kom. BTDT.
Kot drugo pa, kakšna mora biti zenska, da napise… Saj smo bili vsi zadeti????
Razuzdanost in seks in potem tu tekmujejo, v izpovedi kdo je bil boljši v umazanem svetu. Fuj. In kdo je ni uspel nategniti. V umazanem svetu. Fuj.
Kaj sploh si delala v takem umazanem svetu?
Spodobnim ženskam ta svet ni znan.
Ne bi rekla, da se je hvalila da jes kom seksala. Je prav lepo napisala, DA NI Z NOBENIM OD ZNANIH SLO SEKSALA kljub fukfehtariji.
Ne vem, kdo je, ampak deluje mi prej kot PR-ovka, organizatorka dogodkov itd. Pa kaj, če je na enem od teh zabav tudi sama pojedla mamile? Še vedno se je bila, upravičeno sumim Vincija Vogue Anžlovarja, ker je edini od teh bil nedolgo nazaj pokojni, da se je skratka nejgovi razvratni pondubi uprla in jo zavrnila. Tudi ni napisala, da bi jo kdo kam silil, da so ji ponudil, pa je ljudno zavrnila. Iz zapisa jesklepati, da so to tudi gentelmensko vljudno prenesli.
Ti pa ne preneseš, da bi kdo drug imel prav, ti pa ne. Sploh ne rzaume niti en tu gor, kaj te tvoje smotane kratice pomenijo. Zakaj tako zelo sovražiš avtorico tega zapisa? Kaj je narobe, a si ji ponoči ponujal fukfehtarske SMS-e pa te je zatožila ženi? Od kod ta srd? In zakaj ga nisi npr. usmeril na še najmanj 10-15 odgovorov drugih žensk, ki so CELO SPALE, SEKSALE z znanimi SLO estradniki? Une ti pa niso stopili na žulj? Je najhujša kurba tista, ki ne da?
Ali pa si ti Sonja J. ki ji je Pero šprical po joških? Najbrž bo to, ja.
OMG, 29.03.2025 ob 09:52
Ogabe ogabne! In tu se JAVNO hvalite? In ne samo hvalite…Javno LAŽETE! A je treba na vse usta vse javno obelodanit! Niste normalne!
Čakaj.
Gremo po vrsti, kot kriminalisti.
Torej, javno se ‘obmetavamo’. Javno ‘razkrivamo’. Torej, slutiti je, da so vsa mena RESNIČNA, vklj. najbrž z Boscarolom, čeprav konkretnega odgovora še nisem zasledila glede Ivčija.
Še pred tvojim zapisom, da gre za obrekovanje in neželeno razkrivanje javnih imen, si zapisal/a, da so si ženske, ki so tu gor v tej temi pisale s kom SO spale oz. od koga so dobile ponudbe, pa je niso sprejele, vkl. z avtorico, to izmislile.
Jaz bi dejala, da si ti v sporu sam/a s sabo. Odloči se: so napisale resnico ali so si vse izmislile?
Ne bodi v sporu sam/a s seboj, vzemi antipsihotik in bo življenje lažje, bolj znosno.
jaz pa menim, da je bila v mladih letih lepotica glede nato, kdo vse jo je ogovarjal in verjel ali ne, tudi sama sem po službeni dolžnosti srečala na prireditvah žnj znanih slovenclnev pohotnih, ki so ponujali vse sorta, ampak ne preveč vsiljivo, je že treba priznat.
ZA “SEVEDA704”
Po moji presoji prava lepota ne zbledi, tudi če je ta ženska, ki je rekla NE vsem tem slinovcem slinastim zannim, zdaj stara tam 50+, vsaj jaz zanm tako prešteti iz kronološkega popisovanja. Zato menim, da je še daleč od penzije. Ti pa si favš, favš do podna. Ker tebe nihče nikoli nikamor ni vabil niti nikjer nisi bil/a.
Stara, nikoli niti zapomnjena in zato za vedno pozabaljena kokoši. Koooook!
Anonimna231, 29.03.2025 ob 08:23
Meni je en najbolj ogabnih moških bil od nekdaj Erazem B. Pintar, pa katera koza je na takega padla. Ogaben, grd, brutalen, agresiven če ga je ženska zavrnila ali ni padla na njegov grd ksiht. meni je on en najgrsih moških, zgonjen, prekurjen od alkohola,zgleda kot starec.
temu se je pa dejansko slina cedila iz gobca, ko je ogovarjal dekleta v Centralu, že davno pozabljenem nočnem klubu nasproti RTV-ja, zdaj je City Hotel tam se mi zdi.
ena je napisala, da je delil naokol genitalni herpes.
jaz vem sam to, ker smo bili pivski kolegi leto dve, računalničarji vsi, da je imel in nato prodal podjetje Zaslon s katerim je tud obogatel, da pa je imel ves čas mehko curo od bewca, najbrž nobeni ni z njim prišlo, sploh ker je slovel kot egoist, tud škrt je bil, redko dal za rundo, se šlepal na druge, ne glede na to, da mu je šlo bolš kot večini nas, njemu je blo važno, da si črtice riše (une, simbolične) kok jih je že v postlo spravu, hvalil se je da je cilj številka 1000.
ne vem, a je prispel do te cifre, no zadvoljil najbrž nobene ni, so se one trudle okol mehke cure in kr same kmalu pobegnle dam.
tko je to z egoisti, Erazem še ne pomeni tut orgazem.