Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek So vas znani Slovenci(ke) nagovarjali kdaj k seksu?

So vas znani Slovenci(ke) nagovarjali kdaj k seksu?

Mene nikoli, žal…..

Odgovor na objavo uporabnika
Deklica mlada, 27.03.2025 ob 20:29

Ste imeli kdaj izkušnjo, da so vas znani Slovenci ali Slovenke nagovarjali k sexu? Še posebej , če ste mladi? Je tega veliko?

Mene je eden hudo nagovarjal….je pa 35 let starejši….

Valda ni bilo nič!

Mnogo let nazaj je v takrat fancy klubu do mene prišla vidno ponižana ženska, s sporočilom, da sem njenemu tipu zelo privlačna in če sem zainetresirana za trojčka z njima. Sem ji odgovorila, da me moški, ki ne premorejo toliko jajc, da bi sami ogovorili žensko, ne zanimajo. Nato je prišel on, danes politik iz opozicijske stranke z “močnimi krščanskimi in moralnimi vrednotami,” in mi pojasnil, da je njegova punca njegova kuzla, ki naredi vse, kar ji naroči in da bi tudi tudi mene ubogala. Sem ga poslala v 3 PM. Pa sta težila ostalim puncam.

Danes je s to svojo “kuzlo” poročen in se Sloveniji predstavlja kot veren družinski oče.

Nikoli, 29.03.2025 ob 17:43

Mene nikoli, žal…..

Naj ti ne bo….žal naj ti bo samo, da nisi še pravi čas srečala mene… ker meni se zdaj same vse od mladih do starejših ponujajo, celo kar preko službenega maila…

Krščanske vrednote iz opozicije, 29.03.2025 ob 17:54

Mnogo let nazaj je v takrat fancy klubu do mene prišla vidno ponižana ženska, s sporočilom, da sem njenemu tipu zelo privlačna in če sem zainetresirana za trojčka z njima. Sem ji odgovorila, da me moški, ki ne premorejo toliko jajc, da bi sami ogovorili žensko, ne zanimajo. Nato je prišel on, danes politik iz opozicijske stranke z “močnimi krščanskimi in moralnimi vrednotami,” in mi pojasnil, da je njegova punca njegova kuzla, ki naredi vse, kar ji naroči in da bi tudi tudi mene ubogala. Sem ga poslala v 3 PM. Pa sta težila ostalim puncam.

Danes je s to svojo “kuzlo” poročen in se Sloveniji predstavlja kot veren družinski oče.

Naj ugibam, Lojze Peterle?

O POKOJNIH VSE DOBRO, 28.03.2025 ob 21:55

No vidiš, 28.03.2025 ob 15:10

O POKOJNIH VSE DOBRO, 27.03.2025 ob 22:23

Smeh, 27.03.2025 ob 22:11

Kaj pa bogati Slovenci, so ti kdaj dvorili?

Ti bi vse dali za malo zabave.

DA, Erazem Pintar, vabil me je na orgije tja nekam v Medvode ali Pirniče ali kje je že takrat stanoval, tako, kot še nekaj znanih Slovenk, domnevam da je bil tudi pri njem kakšen Dubai style party, sicer brez goltanja dreka, ampak skupinsko pa ja, vse vsem na očeh. O tem bi ti vedela povedat več kakšna druga, vem, katera, pa ne povem. Pri njemu so (BOJDA) morali telefone pustit v predsobi, ker je bilo prisotnega veliko ne samo skupinskega seksa ali trojčkov, pač pa tudi še in še kokaina ter drugih psihoaktivnih substanc.

Meni je Erazem (bil je serijski monogamist tedaj) velikorat dvoril, tudi njega sem lepo zavrnila, resda 4x zelo 0dločno, preden se je umiril.

Plestenjak je moj relativno kar precej dober kolega, a že ni bilo privlačnosti med nama, da ni šlo nič v to smer. Poznava se kar 27 let, še izpred časov z Martino Kajfež, ni kratka doba. Sva se pa narežala v Luciji še in še po njegovi selitvi na morje, bila sem celo samska takrat med ločitivjo in novo zvezo, ampak sva bila tako na buddy vibracijah, da sem od njega izvedela VSE, pa tudi narežala sva se, ali pa je kakšne take zgodbe, ki res niso za javnost, pravil celo v širši družbi prijateljev.

Že takrat sem ga imela na sumu, da ima občasno raje fante.

Eden, ki ga bom DOSMRTNO ZAGOVARJALA, da je najbolj zvest človek na svetu, pa je Robert Pešut, Magnifico po domače. Njega in Barbaro sem spoznala že pred cca 24 leti, ko je bila žena še zdrava, oba super, Robert pa vzoren, vzoren, maksimalno vzoren človek! Da malo takih na SLO estradi.

Ampak, tako očitno si se zagrel/a za moje osebne pripovedi, da te imam počasi že na sumu, da pravkar dežuraš nočno na naši lokalni PP, potem, ko si dobila od uredništva moj IP… ali pa se motim? 😉

kako si kresnila mimo. Pešut se je kakih 25, 30 let, tam vmes, slonil moji sestri, skupaj sva bili na njegovem koncertu v Kranju. In ne, moja sestra se ni vnela.

Sem pa sama naletela na Kobala. V kakšnih okoliščinah sva se srečala ne bom, sem bila pa presenečena glede na to, da je na TV takrat nastopal v nekaterih oddajah in se kazal okoli kot zvest moški.

Pišuka, Poldi. Ne bi rekla nikoli, Očitno bi imela prav ta trenutek roko kar orng ožgano. Sama sem ga, ali z ženo, videla na kar precej dogodkih in tudi žurih, clubbingih, NIKOLI se mi ni zdel zainteresiran za kakšno drugo. Dobro, moram priznati, vedno je bila zraven Barbara.

Resnično si ga ne predstavljam, da se je po kateri slinil, kot si se izrazila za sestro. Zelo sem presenečena.

S Kobalom sva enkrat celo delala skupaj – poolnoma nezaintersiran je bil zame kot žensko. Že privlačiva različne tipe, z izjemo Erazma, ki je itak skušal polagat vse ‘ploščice’, vedno sem ga imela na sumu, da se je med ploščicami za experiment znašel še kak moški.

Načeloma so se Erazma kar večinoma ogibale, eni (stalni) je pritresel  domov genit. herpes in tudi ta ‘sloves’ se je med dekleti, ki jih je snubil, hitro razvedel.

Tako, zdaj pa spat mone radovedne.

Če smem komentirat, smisel imate za pisano besedo, dober ritem, metaforičen jezik, če je še zgodba privlačna in liki zanimivi, vse sestavine za dobro knjigo.

se lahko se bolj zlazes?kaj pa ce  bi pisala o posilstvih v foto pubu tebi bolj domace levice?ali privezovanju in scanju po ministrici asti vrecko?ali klakocarjevi ki se visokomoralna poriva v pisarni dz s porocenim?da  ne bo kao vedno nekdo s krscanskimi vrednotami na tapeti

Uf, če je tole res, upam, da te vsi omenjeni v knjigi tožijo, da boš lahko šla pod most. Založbo, ki je pripravljena izdati tak šund pa tudi.

Prav rabimo še več dreka na knjižnih policah v stilu Marganove.

O POKOJNIH VSE DOBRO, 27.03.2025 ob 22:00

Mushroom, 27.03.2025 ob 21:46

Jonas, Jan Plestenjak, Garnter

O fak, si me morala spomnit na Iztok Fakingggg Gartnerja???

Ta je nekje dobil moj mail pa mi je kar na mail pisaril, da me rabi ‘strogo profesionalno in raziskovalno dobit pod sebe’, potem pa bova o tem fuku razpredala pred vesoljno SLO v njegovi oddaji… napisala sem mu naj si ga sam sebi v rit zatlači. Sem imela mir potem.

Meni so všeč filmi in sem želela spoznati nekoga, ki so mu všeč filmi. On je pa kritik. Jaz sem bila samska, on je imel neko Gabi. Več kot par srečanj ni prišlo.

Meni so se ponujale same dobre.

Kej sem hotel, vzel sem si.

Ljudje pa mislijo, da je dobro bila znan, slaven…

Hahaha… idealno je biti anonimneže.  O podrobnostih iz tvojega življenja ne bo nikjer nobenega interesa.  Znan pa lahko le čaka kje bo kaj pricurljalo ven, resničnega ali zmišljenega, z vsemi neprijetnimi posledicami.

Uff…tale o pokojnikih vse dobro – presenetljivo resnično piše…

…sam sem malo mlajši, ampak že dolgo prisoten na slo estradi in bi imel marsikaj za povedati…tako o Plestenjaku, kot Borutu Pahorju…slišano iz večih zanesljivih virov. Pa o Zokiju in farmacevtki – njo celo poznam in je ena najhujših bab v Ljubljani, praktično ni tipa, ki ji ne bi podlegel…prava femme fatale.

Sam se lahko “pohvalim”, da sem seksal s Špelo Grošelj na wc-ju Globala, ko mi je kazala svoje nove joške na katere je bila blazno ponosna. Je bila pa RES luštna v mladih letih, prava sex bomba.

Nisem pa sexal z nobeno drugo “slavno”, so pa moji kolegi z viškom denarja. Veliko tičev, no ogromno je dala čez Katarina Benček in bila ali pa je – to bo povedal njen mož – avion v postelji.

Ostalo je bolj rekla-kazala…ker nisem drugače usmerjen imam pa nekaj poslovnih partnerjev – gejev, bi lahko praktično izdal vse – pred leti je krožil seznam, ki je zelo resničen. Veliko je prikritih in oženjenih, skoraj vsi:)

Aja, nekdo je za Merlaka napisal da je gej – no, poznam to sceno, pa mi ni noben rekel, da je – tako da je iz moja strani to laž. Je pa res, da ženske, ki hodijo k njemu na jahto rade širijo noge. Bravo starši, lepo ste jih vzgojili:)

GOODLIFE, 29.03.2025 ob 20:36

Uff…tale o pokojnikih vse dobro – presenetljivo resnično piše…

…sam sem malo mlajši, ampak že dolgo prisoten na slo estradi in bi imel marsikaj za povedati…tako o Plestenjaku, kot Borutu Pahorju…slišano iz večih zanesljivih virov. Pa o Zokiju in farmacevtki – njo celo poznam in je ena najhujših bab v Ljubljani, praktično ni tipa, ki ji ne bi podlegel…prava femme fatale.

Sam se lahko “pohvalim”, da sem seksal s Špelo Grošelj na wc-ju Globala, ko mi je kazala svoje nove joške na katere je bila blazno ponosna. Je bila pa RES luštna v mladih letih, prava sex bomba.

Nisem pa sexal z nobeno drugo “slavno”, so pa moji kolegi z viškom denarja. Veliko tičev, no ogromno je dala čez Katarina Benček in bila ali pa je – to bo povedal njen mož – avion v postelji.

Ostalo je bolj rekla-kazala…ker nisem drugače usmerjen imam pa nekaj poslovnih partnerjev – gejev, bi lahko praktično izdal vse – pred leti je krožil seznam, ki je zelo resničen. Veliko je prikritih in oženjenih, skoraj vsi:)

Aja, nekdo je za Merlaka napisal da je gej – no, poznam to sceno, pa mi ni noben rekel, da je – tako da je iz moja strani to laž. Je pa res, da ženske, ki hodijo k njemu na jahto rade širijo noge. Bravo starši, lepo ste jih vzgojili:)

“Sam se lahko “pohvalim”, da sem seksal s Špelo Grošelj na wc-ju Globala”

Uf, to je moralo biti vrhunsko doživetje. Kako pa predigra zgleda na javnem stranišču, a si sploh upaš s koleni unih tal dotaknit, mora bit to vse v stoje? Kaj pa s hlačami narediš, da glih ne pucaš po podu z njimi, jih daš dol in na kljuko obesiš? Čevlje pa najbrž gor pustiš, si nag, ampak v čevljih?

Jao bože, kakšne piše tale retardirani teoretik od 8409, lol.

Potem pa se čudi, da se izkušeni zavedamo koliko je ura.

@8409:

Ne bi o detajlih, bile so določene substance pri obeh, mladost je norost pač…oba samska, energija prava. Ne obžalujem, lep spomin.

Danes so že kar vsi slavni in pomembni, če še ne veste. Slovenija je tako majhna, da so se že vsi križem kražem pokavsal ene parkrat počez, tudi psi so bili vmes. Moški ga je potegnil moškemu, vsi našmrkani, pijani…ja in kaj? Zato so vsi tiho ali kao anonimno glasni, ker imajo sami hard core zgodbe za sabo. Zeham, ker niste nič̣ takega povedal. Slave in moči željčne poceni drolje so se največkrat kar same ponujale, ni bilo nikomur od slavnih treba nagovarjat okoli.

To je dokaz, ko dosežejo bedno funkcijo ali pridejo v elito, da se požvižgajo na vso moralo in pokažejo izprijenost, ki jim jo poznanost nudi in mislijo, da se z denarjem lahko vse in vsakogar kupi. In taki odločajo v imenu državljanov in usodi Slovenije. Nič čudnega, da vse propada, skupaj z njimi in nami ki nas vlečejo v propad.

Julij Cezar, 29.03.2025 ob 19:00

se lahko se bolj zlazes?kaj pa ce  bi pisala o posilstvih v foto pubu tebi bolj domace levice?ali privezovanju in scanju po ministrici asti vrecko?ali klakocarjevi ki se visokomoralna poriva v pisarni dz s porocenim?da  ne bo kao vedno nekdo s krscanskimi vrednotami na tapeti

Ne vem, o čem ti bolnik sanjariš, jaz sem samo povedala svojo izkušnjo z hinavskim politikom, ki danes blebeče o krščanskih vrednotah in pravi družini. Verjetno je žena zanj še vedno “kuzla”. Tako jo je sam poimenoval, ne jaz.

@Goodlife
, enkrat si napisal, da je ex hokejist Kontrec gej, je to res?

8409, 29.03.2025 ob 18:21

Ah ne. Fuj no. Sem pa le precej mlajša.

To je rekla kazala – lahko verjameš ali ne…ptička mi je povedala, da je v vezi z Rakovcem, županom Kranja

Res je, 28.03.2025 ob 21:06

@o pokojnikih vse dobro

Res je, verjetno edini Robert Pešut –  Magnifico ve kaj je ljubezen. Moj poklon njemu, res ga cenim. Žena je hudo bolna, pa skrbi za njo, ji je zvest, res ga spoštujem.

Sem se prav morala res še zadnjič oglasit v tej temi.

Očitno bo moja roka, ki bi šla v ogenj za Pešuta, ostala kar lepo cela.

O Mgnificu NIHČE NE BO VEDEL POVEDATI ENE SAME SLABE BESEDE.

Res je vzoren, predan, ljubeč in ZVEST PARTNER – kot ga imate doma zares zelo zelo redki, vsekakor pa ne tisti, ki ves čas bevskate tu gor in frustracije izlivate na neznance.

PEACE.

OVER & OUT.

O POKOJNIH VSE DOBRO, 29.03.2025 ob 23:15

Sem se prav morala res še zadnjič oglasit v tej temi.

Očitno bo moja roka, ki bi šla v ogenj za Pešuta, ostala kar lepo cela.

O Mgnificu NIHČE NE BO VEDEL POVEDATI ENE SAME SLABE BESEDE.

Res je vzoren, predan, ljubeč in ZVEST PARTNER – kot ga imate doma zares zelo zelo redki, vsekakor pa ne tisti, ki ves čas bevskate tu gor in frustracije izlivate na neznance.

PEACE.

OVER & OUT.

Magnifico, moj poklon!

Saj sem se v zvezi z njim tudi sama oglasila. Ga precej dobro poznam.

In kot sem že rekla, nekateri prijaznost vidijo kot pohoto.

Laura448, 29.03.2025 ob 23:32

Saj sem se v zvezi z njim tudi sama oglasila. Ga precej dobro poznam.

In kot sem že rekla, nekateri prijaznost vidijo kot pohoto.

#razumejo kot pohoto#

8409, 29.03.2025 ob 18:21

Nam je predaval na faksu. Iz tistih casov ne morem reci ene slabe besede o njem.

New Report

Close