So vas znani Slovenci(ke) nagovarjali kdaj k seksu?
Tatoki, 28.03.2025 ob 21:17
BTDT ti se klanjaš eni khm… ki je popoldneve preživljala s sluzavci, kljub vsemu, da je vedela, da ima doma ženo? Si dovolila z njim viseti po lokalih (njen opis) popoldneve? In potem piše o moralni drži? Absurd…
@Tatoki
Eh, kaj folk počne in s kom se druži, je bolj ali manj vseeno. Važno je, da ve kje so meje in da ne podleže impulzom. Temu se priklonim…
GOODLIFE, 29.03.2025 ob 23:02
To je rekla kazala – lahko verjameš ali ne…ptička mi je povedala, da je v vezi z Rakovcem, županom Kranja
Ta odgovor je namenjen vprašanju o Kontrecu?
O POKOJNIH VSE DOBRO, 29.03.2025 ob 23:15
Res je, 28.03.2025 ob 21:06
O POKOJNIH VSE DOBRO, 27.03.2025 ob 22:23
Smeh, 27.03.2025 ob 22:11
Kaj pa bogati Slovenci, so ti kdaj dvorili?
Ti bi vse dali za malo zabave.
DA, Erazem Pintar, vabil me je na orgije tja nekam v Medvode ali Pirniče ali kje je že takrat stanoval, tako, kot še nekaj znanih Slovenk, domnevam da je bil tudi pri njem kakšen Dubai style party, sicer brez goltanja dreka, ampak skupinsko pa ja, vse vsem na očeh. O tem bi ti vedela povedat več kakšna druga, vem, katera, pa ne povem. Pri njemu so (BOJDA) morali telefone pustit v predsobi, ker je bilo prisotnega veliko ne samo skupinskega seksa ali trojčkov, pač pa tudi še in še kokaina ter drugih psihoaktivnih substanc.
Meni je Erazem (bil je serijski monogamist tedaj) velikorat dvoril, tudi njega sem lepo zavrnila, resda 4x zelo 0dločno, preden se je umiril.
Plestenjak je moj relativno kar precej dober kolega, a že ni bilo privlačnosti med nama, da ni šlo nič v to smer. Poznava se kar 27 let, še izpred časov z Martino Kajfež, ni kratka doba. Sva se pa narežala v Luciji še in še po njegovi selitvi na morje, bila sem celo samska takrat med ločitivjo in novo zvezo, ampak sva bila tako na buddy vibracijah, da sem od njega izvedela VSE, pa tudi narežala sva se, ali pa je kakšne take zgodbe, ki res niso za javnost, pravil celo v širši družbi prijateljev.
Že takrat sem ga imela na sumu, da ima občasno raje fante.
Eden, ki ga bom DOSMRTNO ZAGOVARJALA, da je najbolj zvest človek na svetu, pa je Robert Pešut, Magnifico po domače. Njega in Barbaro sem spoznala že pred cca 24 leti, ko je bila žena še zdrava, oba super, Robert pa vzoren, vzoren, maksimalno vzoren človek! Da malo takih na SLO estradi.
Ampak, tako očitno si se zagrel/a za moje osebne pripovedi, da te imam počasi že na sumu, da pravkar dežuraš nočno na naši lokalni PP, potem, ko si dobila od uredništva moj IP… ali pa se motim?
@o pokojnikih vse dobro
Res je, verjetno edini Robert Pešut – Magnifico ve kaj je ljubezen. Moj poklon njemu, res ga cenim. Žena je hudo bolna, pa skrbi za njo, ji je zvest, res ga spoštujem.
Sem se prav morala res še zadnjič oglasit v tej temi.
Očitno bo moja roka, ki bi šla v ogenj za Pešuta, ostala kar lepo cela.
O Mgnificu NIHČE NE BO VEDEL POVEDATI ENE SAME SLABE BESEDE.
Res je vzoren, predan, ljubeč in ZVEST PARTNER – kot ga imate doma zares zelo zelo redki, vsekakor pa ne tisti, ki ves čas bevskate tu gor in frustracije izlivate na neznance.
PEACE.
OVER & OUT.
@O pokojnikih vse dobro
Ne poznam estrade in te scene, ampak za Magnifica bi jaz isto rekla. Njega druge ženske ne zanimajo, prijaznost naj se ne zamenja za osvajanje . Medtem ko na primer meni deluje Šeruga čist drug tip moškega. Razlika je očitna med njima.
Za Goodlife, 30.03.2025 ob 10:30
Ta odgovor je namenjen vprašanju o Kontrecu?
Jap.
Pipistrel, 29.03.2025 ob 18:16
Nikoli, 29.03.2025 ob 17:43
Mene nikoli, žal…..
Naj ti ne bo….žal naj ti bo samo, da nisi še pravi čas srečala mene… ker meni se zdaj same vse od mladih do starejših ponujajo, celo kar preko službenega maila…
Srečala koga??