Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek so vaša darila uporabna?

so vaša darila uporabna?

ahoj!
Mene pa zanima, ali kaj premislite predno kupite otroku darila.
Na primer v smislu, ali res to potrebuje, ali že ima kaj podobnega, in koliko časa bo stvar zanjimiva, pa kako kvalitetna je.

Če se ozrete nazaj, ali lahko rečete, da ste dobro premislili, in se otrok še vedno po letu ali celo več igra z darili, ki ste jih kupili za lansko novo leto?

Koliko časa je zdržalo zanimanje, in koliko časa igrače denasko?

Ker zdaj bonaša stara 3 leta in sem našla kar nekaj uporabnih igrač , ki vem, da bi ji razveselile. A za koliko časa.

lp

Vedno kupujem le uporabna darila, ne samo za otroke. Čez celo leto poslušam osebo kaj ji je všeč in kaj si želi, da potem na D dan ne brcnem v temo.

Ja, včasih smo ga pa tudi pihnili čisto mimo.

Tako , da sem zelo vesela, ker sta že tako ” velika” in so darila bolj skupna – izlet v živalski vrt, z starim puhačem po Soški progi, z pletno na blejski otok, obisk postonjske jame, obisk rudnika ( Velenje, Idrija….), obisk tehničnega muzeja v Bistri pri Ljubljani, z katamaranom v Benetke, z gondolo na Vogel……..

Tako smo vsi zadovoljni in predvsem skupaj!!

Ponavadi je kakšna nova igrača res aktualna prvi, drugi dan, potem pa že leži v kotu.
In zakaj je tako? Ker iamjo naši otroci; popravici povedano , preveč vsega in se zato hitro naveličajo neke igrače.

so uporabna darila, ker mi je skoda denarja za nekaj, da potem lezi tam v kotu! Seveda pa so darila tudi taka, ki si jih otrok zelo zeli, jih kupis in ga potem ne mikajo vec, ampak povecini so pa res taka, da so uporabna.

Ponavadi kupim nekaj uporabnega, kakšno malo igračko in sladkarijo.

Ne glede komu kupim darilo, gledam tako, da je uporabno.

New Report

Close