Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek so vaši moški “obsedeni” z lulčki?

so vaši moški “obsedeni” z lulčki?

Zadnjič mi je prijateljica povedala, da je njen mož “obseden” z lulčkom – svojim, seveda 🙂
Baje da se non-stop boža po njem, roke redno v gatah, potem pogosto hodi gol po stanovanju in maha in opleta z lulčkom, jo sprašuje, če ima lepega in sploh ji ga kar naprej kaže in zraven govori, kako lep da je. (Otrok še nimata, živita sicer pri njenih starših, ampak so vhodi ločeni in se zaklepa)
Meni je bilo to sicer hecno in sva se režali na to temo, potem pa sva razmišljali, če so drugi tudi taki.
Punce, iz prve roke povejte: je to splošna moška navada?

MIslim, da večina moških ni obsedena s svojim penisom, ampak s falusom

Metka, tega pa ne razumem … ???

Ne, to ni splošna moška navada! To je stavr olike, bontona! Torej je tak dec nevzgojen, narcisoiden, sam sebi všečen in bljak, meni gredo taki na kuzlanje.

je pa veliko moških, ki se radi čohajo v javnosti po svojih tičih in tudi to je videti zelo lepo ane.

Torej olika in bonton..če tega ni, pa je dec tak kot je, čohljač

To ni hecno; men že malo meji na obsedenost. pa brez zamere.

Imam bivšo ženo, ki je obsedena z lulčki.
V dveh letih, kolikor sva bila poročena je poleg mojega, žulila še vsaj dvajset drugih.

Sicer nima čisto veze z napisanim saj praviš da to počne v svojem stanovanju. Pa vendar. Meni nekaj najgršega je, ko vidim moškega kako si praska, premika, premetava lulčka. Groza. Tudi roke mu ne morem dati ker mi dela škifo. In nekateri to počnejo non stop ne glede na to kje se nahajajo in kaj počnejo.

Je že morala še druge žulit, če je bil pa tvoj tako švoh!

ja, take so pač ženske
zadnji naslov, kateremu bi lahko zaupal

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Prav nasprotno. Ljubila sva se tudi po trikrat na dan, ampak sem kmalu ugotovil, da se je začela dolgočasit.
Leto dni po poroki sva bila v kampu, je šla na WC, me je zaskrbelo, ker je dolgo ni bilo nazaj, sem jo našel v najinem šotoru, med sexom s popolnoma neznanim nizozemcem. Obsedena.

Bo že držalo, saj za to si TI pravi dokaz!

NAGRAVŽNO – tak tip bi pri meni letel ven prvo minuto,
FUJ – me kar mrazi ko samo pomislim na take omejence…..
SRAM NAJ JIH BO…..to delajo moški, ki nimajo niti trohice kulture!

:)))

k da ste kaj boljše

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ne ni. In če bi bil, bi pomislila, da mu je tud kak drug lulček všeč…

Toncka

hahaha mavrični, kaj si se prepoznal v opisu, da si tako užaljen :)))

Ok, pišete, da vam ni všeč in da so taki moški packi, ok ok.
Še vedno pa ni jasno – koliko je takšnih moških? so to kar v večini vsi taki ali samo tu in tam kakšen??

Pa razlika med penisom in falusom, ki jo je omenila Metka???

penis: lulček, moški spolni organ
falus: lulika, vagina, ženski spolni organ

falos tudi falus -a m (a) knjiž. moški spolni ud:
v sprevodih v čast Dionizu so nosili velikanski lik
falosa kot simbol rodovitnosti

vsak dan se naučimo kaj novega 😉

hahaha, jaz sploh nisem užaljen
:))

Ja, malo sem se zafrkavala … Hočem reči, da so večinoma bolj obsedeni s penisom, ko je v nabreklem stanju, torej falusom. Seveda se pa strinjam, da to šlatanje res ne zgleda, kaj bi moški rekli, če bi sem me ženske na javnem “praskale” po ….

Nič ne bi rekli, ker oni se ne “obremenjujejo” toliko z drugimi, se raje s sabo;-)

Oni bi se še naslajali ob takem dejanju.

Zanimivo – vse druga napišete, ne napišete pa, če imate doma moškega, ki dela isto kot prijateljičin mož.
In nikjer nisem napisala, da on to dela na javnem mestu, ker to izvaja doma.

Sem mislila da boš lahko logično sklepala.
Ker mi je to škifo seveda nimam doma moškega ki bi to počel. Če bi ne bi nikoli bila skupaj.

New Report

Close