so vaši moški “obsedeni” z lulčki?
Zadnjič mi je prijateljica povedala, da je njen mož “obseden” z lulčkom – svojim, seveda 🙂
Baje da se non-stop boža po njem, roke redno v gatah, potem pogosto hodi gol po stanovanju in maha in opleta z lulčkom, jo sprašuje, če ima lepega in sploh ji ga kar naprej kaže in zraven govori, kako lep da je. (Otrok še nimata, živita sicer pri njenih starših, ampak so vhodi ločeni in se zaklepa)
Meni je bilo to sicer hecno in sva se režali na to temo, potem pa sva razmišljali, če so drugi tudi taki.
Punce, iz prve roke povejte: je to splošna moška navada?
Ne, to ni splošna moška navada! To je stavr olike, bontona! Torej je tak dec nevzgojen, narcisoiden, sam sebi všečen in bljak, meni gredo taki na kuzlanje.
je pa veliko moških, ki se radi čohajo v javnosti po svojih tičih in tudi to je videti zelo lepo ane.
Torej olika in bonton..če tega ni, pa je dec tak kot je, čohljač
Sicer nima čisto veze z napisanim saj praviš da to počne v svojem stanovanju. Pa vendar. Meni nekaj najgršega je, ko vidim moškega kako si praska, premika, premetava lulčka. Groza. Tudi roke mu ne morem dati ker mi dela škifo. In nekateri to počnejo non stop ne glede na to kje se nahajajo in kaj počnejo.