Najdi forum

Splash Forum Politični čvek So za Pahorja res glasovali bogati?

So za Pahorja res glasovali bogati?

a zakaj, ta vlada niti sestavljena še ni, JJ pa krepko v sedlu in seveda ta afera ni zrastla čez noč ampak je rasla več let najbolj intenzivno zadnje leto in pol, če je karkoli narobe s temi Patrijami in če bi gospod JJ v to le podvomil, bi bila njegova dolžnost da to razišče, zakaj ni, zakaj so ga morali finci obtožit (pa čeprav so dobili depeše, pa prošnje po sodelovanju itd.), pa spet ni začel preiskave ampak se je le branil z vsemi štirimi, to pa poraja velik sum na njegovo iskrenost o popolni nedolžnosti. Sicer pa, prišel bo čas tudi za to in izvedeli bomo!

nič bat, bom kritična tudi do te vlade, če ne bo delala dobro!:)))[/quote]

Še zmeraj dvoličnost ninej, pa obračaj besede kakor koli. Popolnoma enak položaj za oba vpletena. Razsojamo brez dokazov.[/quote]

ma daj boss, počakajte vsaj da ta vlada začne delati!

veš ko postavljaš mozaik ga sestavljaš iz drobnih koščkov in nakoncu sestaviš, če ne izgubiš enega samega samcatega koščka!

Še zmeraj dvoličnost ninej, pa obračaj besede kakor koli. Popolnoma enak položaj za oba vpletena. Razsojamo brez dokazov.[/quote]

veš ko postavljaš mozaik ga sestavljaš iz drobnih koščkov in nakoncu sestaviš, če ne izgubiš enega samega samcatega koščka![/quote]

Res je, a dokler se na mozaiku ne pokaže dovolj jasna slika, da jo prepoznaš, govoriš le o sestavljanju mozaika. In to velja za obe najini temi. V obeh temah je prišlo do sestavljanja mozaika brez prepoznavne slike. Le da enkrat ti govoriš o sestavljanju mozaika drugič pa komentiraš sliko. Je za tebe to enako ali pa ja to dvoličnost?

veš ko postavljaš mozaik ga sestavljaš iz drobnih koščkov in nakoncu sestaviš, če ne izgubiš enega samega samcatega koščka![/quote]

Res je, a dokler se na mozaiku ne pokaže dovolj jasna slika, da jo prepoznaš, govoriš le o sestavljanju mozaika. In to velja za obe najini temi. V obeh temah je prišlo do sestavljanja mozaika brez prepoznavne slike. Le da enkrat ti govoriš o sestavljanju mozaika drugič pa komentiraš sliko. Je za tebe to enako ali pa ja to dvoličnost?[/quote]

nisi me razumel, mozaik je moja prispodoba za samostojno in neodvisno razmišljanje, tisti mali košček pa prispodoba za izgubo le tega!:)))

vladne slike še ne morem sestavljat, ker je sploh še ni, tako da bom tu raje počakala.

Saj ravno za to gre. Ne v enem ne v drugem primeru nimaš jasne slike a kljub temu komentiraš/mo.

Brez skrbi ninej, razumel sem kaj misliš z sestavljanjem mozaika, le da sem tvoje razmišljanje o vladi prestavil še na temo o patriah. Vlečem vzporednice.

ma lepo te prosim boss, kako lahko komenteram nekaj kar sploh še ni!

komentiram lahko le tisto, kar se dogaja in je prisotno tu in sedaj.

komentiram lahko le tisto, kar se dogaja in je prisotno tu in sedaj.[/quote]

Potem pa prosim, komentiraj mi dokaze o prejemu podkupnine, kar si obtožila Janšo.

komentiram lahko le tisto, kar se dogaja in je prisotno tu in sedaj.[/quote]

Potem pa prosim, komentiraj mi dokaze o prejemu podkupnine, kar si obtožila Janšo.[/quote]

hja, lahko ti komentiram kaj drugega, naprimer moje razmišljanje o upletenosti JJ v afero Patrija, dokazov ti pač ne morem, sicer pa bodo kmalu postali javni, pa jih bova skupaj, a pav!:)

Janša je tu bil je in še bo (no vsaj upam)!

Potem pa prosim, komentiraj mi dokaze o prejemu podkupnine, kar si obtožila Janšo.[/quote]

hja, lahko ti komentiram kaj drugega, naprimer moje razmišljanje o upletenosti JJ v afero Patrija, dokazov ti pač ne morem, sicer pa bodo kmalu postali javni, pa jih bova skupaj, a pav!:)

Janša je tu bil je in še bo (no vsaj upam)![/quote]

Le kako ti uspe , da enkrat lahko komentiraš drugič pa ne. V obeh primerih pa nimaš nič v roke. Fenomen si, res.

New Report

Close