So za prvi maj res čevapi nujno obvezni?
Pri nas jemo bolj lahko, vsem tako paše. Ko prideta svak in svakinja pa se smrdujeta nad našo hrano. Oni na veliko tolčejo golaž, ogromno čebule povsod, svinjina… Pleskavice, čevape, lepinje. Same packarije. Ko smo mi k njim povabljeni se prilagodimo in jemo kar skuha svakinja. Oni pri nas pa… komentirajo. Danes zjutraj je že klical svak in za*baval moža, če bo dietno kosilo za prvi maj. Pripravljamo puranje zrezke, kvinojo z ogromno zelenjave in solato. Če lahko mi pri njih jemo kar NJIM paše, zakaj potem oni pri nas ne morejo???
P.s. a je za prvi maj OBVEZNO jesti čevape, krompir, čebulo, ajvar?
A da bi pa pripravila mešano – puranje zrezke, kvinojo z zelenjavo, solato, pleskavice, čevape, lepinje, ajvar, gobice v kisu, kumarice, to pa ti ne pride na pamet? In pbratno oni, ko ste vi pri njih – zakaj ne pripravijo posebej za vas in posebej zase? Tako je miza obložena, ni sitnosti in posvetite se lahko drugim pogovorom? Zakaj morate iz vsake stvari delat kreg? Če ne pojedo vseh čevapčičev, jim jih pa spakiraš za domov, če vi tega ne jeste.
Bodite veseli, da vas sploh kdo obišče. Premnogi so danes sami in osamljeni, pa bodo preživeli dan kot vse ostale dni – sami in osamljeni.
Dilema251
ja pri vas pač jete to kar ti alfa praisca določiš tvojemu beta luzerju. ki ga fukaš v ritko in mu daš za fafat dildo. tko je resnica. tko imate, ker je tvoj mož navadno pezde. navadn luzer. to je fsa resnica fsega. ker is v resnici prikrita lezbačika. ker ti pojma o hrani nimaš. to kar jeste vi doma vašo dietno, lahko, je v bistvu malo bolje kot najcenejši ogljikovi hidrati. edina prava dieta če želiš, je keto dieta. to je edino pravilno. saj to kar jeste vi ni tak najslabi, sja pač žrite to. ampak zelenjav ni tko zelo zdrava kto ti misliš. ti imaš problem z hrano ot je stvar tega pogovora. ja jest moraš čebulo, meso, masno, zdrave maščobe, ne preveč zelenjavice, in sadje. ja ti imaš problem. in tvoj beta luze od moža pač da dobi tvojo pohacno pizdo, to pač tolerira. ker je luzer. pač si alfa praica, alfa lezbačkema, z bulemijo. žal. to je resnica. tvoj sorodnik ni problem. ti si problem.
Dilema251, 01.05.2025 ob 11:35
Pri nas jemo bolj lahko, vsem tako paše. Ko prideta svak in svakinja pa se smrdujeta nad našo hrano. Oni na veliko tolčejo golaž, ogromno čebule povsod, svinjina… Pleskavice, čevape, lepinje. Same packarije. Ko smo mi k njim povabljeni se prilagodimo in jemo kar skuha svakinja. Oni pri nas pa… komentirajo. Danes zjutraj je že klical svak in za*baval moža, če bo dietno kosilo za prvi maj. Pripravljamo puranje zrezke, kvinojo z ogromno zelenjave in solato. Če lahko mi pri njih jemo kar NJIM paše, zakaj potem oni pri nas ne morejo???
P.s. a je za prvi maj OBVEZNO jesti čevape, krompir, čebulo, ajvar?
- Mi pa sploh mesa ne jemo samo vabmo tud ne ker se nam ne da animirat.
Beeh, 01.05.2025 ob 12:50
- Mi pa sploh mesa ne jemo samo vabmo tud ne ker se nam ne da animirat.
O pa nas je več?! Popolnoma enako tudi mi. Takih retardiranih čevaparjev, golažerjev, pivčkarjev nikoli ne vabimo. Saj to je še najmanj pred njih postavit ampak kdo bo to zaostalost iq in absolutno eq depriviligirano človeško prenašal. Škoda vsake minute življenja!!
Ljudje imate polne riti in se kregate okrog tega, kaj bo kdo pripravil, poleg tega pa zakaj bi moral nekdo, ki je gostitelj poleg pripravljenega še nekaj dodatno pripravljati, prvič čas je dragocen, drugič mogoče tudi ni denarja za vse, tretjih ljudje zmešani naučite se racionalno kupovat hrano, ne da jo pripravite čez svoje potrebe, potem se jo pa zavrže. Budale blesave.
Moja stara mama je vedlo rekla: Nujno je samo umret.
Pa da ti odgovorim, mi jih ne bomo jedli, smo si pa privoščili odlične jajčevce parmigana. Smo se napokali res na polno. Mal kasneje pa še en gelato da se malo pohladimo, ker je vroče.
Kar se tiče čevapov – jaz jih ne maram kaj preveč. Jih pa z veseljem naredim, da jih potem mož in sin vržeta na žar. Ostali trije jih imajo radi, zato mi ni problem. Smo se že zmenili da bodo v soboto. Naredila bom še par pikantnih nabodalc s piščancem. Zraven pa ajvar, čebula in paradižnikova solata ter domač kruh. Pa bo.
Če pa nekoga povabimo na kosilo pa vedno postrežemo tudi kaj po njegovem okusu. Vedno se kaj najde tako za ljubitelje mesa kot za vegeterjance.